Amor la varsta a treia?!

Amor la varsta a treia?! | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

Fetele,

Sunt tanara (si nelinistita… si deocadata ma plictisesc la serviciu, asa ca mi-a trecut asta prin capshor...) si poate n-ar trebui sa fiu curioasa, insa as vrea sa stiu cum e amorul (sexul) la varsta a treia (adica cam dupa 50 de ani). Eu nu am pe cine sa intreb.
Nu stiu daca avem printre noi (pe forum) persoane care sa aiba mai mult de 50 de ani disponibile sa raspunda, insa poate ati auzit de pe la altii… Ma refer la libidou, la intensitatea trairilor, la orgasm etc…

Mersi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Poate in Afganistan 50 este virsta III-a? La japonezi este pubertate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Da' parca aici la noi, la Romania, 50 de ani tot varsta a treia inseamna sau oricum... nu departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Din punctul meu de vedere nu am cum sa-ti raspund ca n-am nici sot si nici amant de virsta asta.Pot sa-ti spun doar din punctul de vedere al colegei mele care are 54 de ani iar sotul ei 55:
mai rarutz da la fel de dragutz ca la 40!
exact cuvintele ei le-am folosit!

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Ei hai o fi varsta a treia sau nu, ce conteaza exprimarea, cand de fapt ati inteles ce vreau sa spun? Am spus si anii (peste 50).
repet intrebarea: cum e sexul la peste 50 de ani?
Ce vreti? Nu stiti ca tinerii spuns "moshnegi" si "babe" si la aia de peste 40? Probabil fiecare a spus sau a auzit asa ceva in tinerete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Cred ca la fel ca la 30 , doar mai rar poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Ei hai o fi varsta a treia sau nu, ce conteaza exprimarea, cand de fapt ati inteles ce vreau sa spun? Am spus si anii (peste 50).
repet intrebarea: cum e sexul la peste 50 de ani?
Ce vreti? Nu stiti ca tinerii spuns "moshnegi" si "babe" si la aia de peste 40? Probabil fiecare a spus sau a auzit asa ceva in tinerete...

Intradevar in Romania asa era ...probabil ca tot asa a ramas.
Aici se considera virsta a treia (se spune virsta de aur) dupa 60-65 de ani,deci dupa pensionare.
Incet, incet cu totii ne apropiem de aceasta virsta, chiar daca nu dorim, nu avem ce sa facem impotriva timpului...cred ca important este insa cum te simti si um arati.Daca la 40 te simti ca la 20 nu inteleg ce impedimente pot fi...dimpotriva se spune ca o femeie este mai "coapta" dupa 35 de ani .

Stiu ca pe vremea cind eu aveam 18-20 ani parintii din generatia mea nu prea mai le aveau cu "dragostea" erau cupluri foarte rare. Insa trebuie tinut cont ca acest subiect a fost tabu...acum insa se vorbeste.

Cind am sa ajung la aceasta "virsta" am sa iti pot spune mai multe...deocamdata numai ce e la 40 ...e bine, intensitate mai mare decit in tinerete .

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si pe mine ma framanta intrebarea asta...depinde cred de fiecare organism in parte...cred ca asta conteaza foarte mult.
Mai degraba intrebarea mea este: Cum e viata in patul conjugal dupa menopauza? E la fel?

Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

O gluma pe tema asta...
Chiar asa se numeste:
Amor la varsta a treia
Cica ei doi in pat...
El: Iubito, este cumva inauntru?!
Ea: Nu, iubitule!
El: Dar unde o fi, ca nici afara nu e ?!?!

Cat o fi realitate, cat gluma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La fel de des dar mult mai bine decat la 18.Iti zic eu sigur.

Sabina si Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Raspunse babaciuneade colo!

Iar babeta de dincoace(adica io),iti spun -din auzite ,ce-i drept-,ca e muuult mai infocat ca in tineretze.

Pai atunci ,La multi ani tuturor si uite un motiv sa ne bucuram ca trece repede timpul!!!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput