Lipsa un dintisor...

Lipsa un dintisor... | Autor: RELY27

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu peste 2 zile are 2 anisori si am o mica nelamurire.Are toti dintisorii chiar si 8 maselute dar intre caninii de jos are doar trei dinti si nici poveste sa aiba loc sa ii iasa al 4-lea.Oare e vreo problema? Pt ca la taticul sau caninii de sus sunt cei de lapte si abia acum la 25 de ani ii creste un canin definitiv si e undeva in cerul gurii, deci e f neplacut.Oare o sa ii mai creasca la puiul meu al patrulea dintisor? Ati avut asemena probleme?

Rely si Richi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RELY27 spune:

Sa inteleg ca acest subiect este neinteresant sau pur si simplu nu pot gasi un raspuns aici.Imi pare rau ca a trebuit sa ajung la concluzia asta si imi cer mii de scuze ca am alocat acest spatiu cu problema mea care dupa cum am citit in reguli probabil ca nu este de interes.Oricum incercarea moarte n-are fapt pt care am si incercat sa aflu un raspuns aici.Va rog inca o data sa ma iertati daca v-am suparat, dar cred eu ca putem sa ne spunem parerea, fara a face atac la anumite persoane, pt ca eu nu am intentionat sa atac pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Buna Rely,

Avand in vedere subiectul, cred ca mai bine te-ai adresa Liei - la "Clinica virtuala" - Cabinetul stomatologic. Cu siguranta ea o sa aiba un raspuns competent pentru tine.
Bafta!

Mergi la inceput