Religia din care facem parte

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sigur ca trebuie respect Lucia, si sigur ca trebuie sa ii invatam modul in care trebuie sa se comporte in biserica. Mie mi se pare totusi prea mult 3 ore pentru un copil de 3 ani, sa nu se miste, sa nu intoarca capul, sa nu se legene.
Nu vreau sa folosesc cuvinte mari ca sa nu cadem in cealalta extrema, totusi e o exagerare.
Ai fost la teatrul de papusi cu copilul. E un spectacol facut pentru virsta lor,totusi cite minute iti poate sta interesat un copil?.
Eu nici ca adult nu cred ca poti sta 3 ore nemiscat ("fara sa te uiti spre usa"). Si nici n-are sens. Altul parca e scopul slujbei nu?

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

quote:
Originally posted by Andrada
.. dar nu e cazul sa punem sub indoiala adevarul celuilalt (nici al tau, nici al meu, nici al lui Sebastian),

Ai dreptate Andrada, ar fi trebuit sa ma abtin de la comentarii insa nu m-am putut abtine. Nu incercam sa pun la indoiala adevarul celuilalt ci doar sa-mi exprim dezabrobarea...

-----------------------------------------
* Nimic nu se pierde, totul se transforma *

http://photos.yahoo.com/pulstar3/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Eu sint wicca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Cateva palmute la fund (care oricum nu-l dor) aplicate ca nu sta cuminte in timpul slujbei sunt incriminate. Dar cum ramane cu cele aplicate ca ne-a varsat cafeaua, a rasturnat scrumiera, a spart un bibelou sau a desenat pe perete?

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

quote:
Originally posted by oana0204

Cateva palmute la fund (care oricum nu-l dor) aplicate ca nu sta cuminte in timpul slujbei sunt incriminate. Dar cum ramane cu cele aplicate ca ne-a varsat cafeaua, a rasturnat scrumiera, a spart un bibelou sau a desenat pe perete?

Oana D

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Fetelor nu exista palmute pentru ceva... D-ne iarta-ma! Motivele tale Oana ma zbarlesc.

Are 15 luni, nu atinge nici un lucru de al nostru ... spune nu-nu si apoi spune mami sau papa al cui o fi ce-i e interzis... si i-am dat o palma peste maini, nu palmutza... O singura data... de frica... a tras un fir electric.. stiti cum sunt in State cu toate etichetele colorate( caution in rosu) pe ele... Eu faceam patul si pana sa o vad l-a bagat in gura si-l punea la loc.... Iar apoi am luat-o in brate si plangeam amandoua.. ea de frica si eu de spaima.
Cand in fuga spre tati a zburat cu scutecul nepus si a facut pipi pe covorul nou al mamei... am ras si ne-am pus pe curatat.. Alte incidente ioc.... dar preventia a fost de baza in casele altora... ca la noi.. n-are ce.
I-am repetat frumos si senin nu nu... si cand era obosita sau plictisita si se prostea pentru acest motiv am incercat sa rezolvam problema.. adica am adormit-o, distras-o etc..
Haide-ti ca divagam... putea sa fie si Sf. Petru si tot il contraziceam... Ma sochezi Oana.. ca profesoara aplicai corectii corporale copiilor? Sau ce? Daca nu te-ai prins e un site desprecopii... religie au ba... cativa dintre voi vad intai copii.
Nu m-am luat de nimeni pe subiecte religioase. Fiecare are setul lui de valori si nu ti -le schimbi pe un site de discutii daca ele valoreaza ceva. Nu postez pe ele cata vreme nu-i nimic legat de copii. Si ma intreb mereu ce cauta pe DC religia, politica si altele la fel de intime... . Si daca ai citi subiecte vechi ai vedea ca sunt discutate palmutele cand sunt pentru facut la olita, prostti sau scopuri inalte... Asa ca hai spune frumos... eu profesoara cred in palmute... si sa vezi ce job capeti tu ca prof in State.... Asta ca sa pricepi ce cred oamenii in general despre palmute, iar daca nu crezi in ele de ce le-ai admite pentru ceva, indiferent cat de nobil e scopul in ochii tai???

Andreea si galusca Anne-Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Si inca ceva legat de desenatul pe perete... eu la vreo 4-5 anisori am luat un pumn de creioane si am facut brau multicolor tot parterului casei bunicii.... Mama si buni vorbeau... M-au certat, nu m-a batut nimeni.. si de Mos Nicolae am primit un bat cu poleila si carticica despre pasarica CipCirip care facea prostii. Eu primeam jucarii , fructe..... am plans si plans ca doar asteptam momentul jucariilor de saptamani. Si mi-a spus mami frumos ca Mosul a facut cadou bunicii zugraveala si ca bunica i-a dat inapoi totusi ceva ca sa ramana pentru mine macar de o carticica.
N-am uitat nici acum... si nu tin minte prea multe de la varsta aceea.

Sfarsitul povestii... Ma impresioneaza povestile Casandrei si gandacelului dar nu si a lui Sebastian.

Andreea si galusca Anne-Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

AC.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Draga AC, imi pare rau ca nu ai sesizat nuanta raspunsului meu... Ideea era ca nu m-ar mira ca cei care l-au pus la zid pe un_tata ca a dat cateva palmute la fundul copilului sau pentru a-i corecta atitudinea in biserica, sa le dea palmute propriilor copii pentru alte motive, dar acesta sa li se para monstruos... alta data am sa fiu mai directa sa ma inteleaga tot poporul ca vad ca se priveste numai in fata.

Oana D

Mergi la inceput

Si inca ceva..nu cred ca este cazul ca pui la indoiala capacitatea mea profesionala si mai ales sa dai verdicte..
Asa cum tie ti-a fost frica pentru fetita ta, tot asa lui un_tata ii este teama pentru sufletul copilului sau. Parintii sunt direct raspunzatori pentru sufletele copiilor lor in fata lui Dumnezeu.

Oana D

Mergi la inceput