Iubitul pe primul plan, sotul...la etc!!!!
Chiar daca s-ar putea sa scandalizez toti familistii fidelissimi de pe forum as vrea sa pun o singura intrebare:
dar femeile nu au "alternative"...atit pe plan emotional sentimental sexual?
aici pe forum(cu una doua exceptii...) nimeni nu sufla o vorba si despre iubitii femeilor casatorite , chiar daca statisticile demonstreaza ca tradarea intre cele 2 sexe e cam fifty fifty...:)
Relax...you will live longer
Raspunsuri
Ioana75 spune:
Da-da, si eu m-am mirat ca nu se vorbeste despre "alternative". Numai famelii fidelizate dom'le! Mai ca ai zice ca asa e si in realitate!
Parerea mea e ca doamnele care au iubiti sint foarte ocupate cu impartitul timpului liber intre cei 2 (sau mai multi ...) barbati din viata lor, cu meshterirea "minciunelelor" pentru a justifica orele lipsa si nu mai au timp sa stea pe forumuri ... ca noi fidelutzele.
Ioana
tora97 spune:
pai fetele, la ce ar folosi sa se faca public o asemenea informatie de viata privata.. sa intrebe ce? sa se laude? este un subiect de lauda, in conditiile in care majoritatea prezentelor pe acest forum sint femei cu rica de Dumnezeu?
Ioana, asa zisele tale justificari ale lipsei unui asemena subeict, mi se par rautacioase nu si au rostul. in sensul culpabilizezi la modul general chiar si fidelutele...
Apoi, in alta ordine de idei, au mai fost la un moment dat postate dar au creat ceva valuri.. si au disparut de la sine.. daca nu chiar sint unele active si acum..
Cit despre minee.. hehehe, am avut un iubit, pina in urma cu vreo saptamina.. dar de atunci s a transformat in sot, asa ca nu va pot satisface cu vreo povestioara picanta
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
Ramonika spune:
Pai de ce crezi?
Pentru ca asa stau lucrurile din pacate in lumea asta si mai ales in Romania. Daca un barbat are o amanta sau mai multe, este considerat un Don Juan, in sens pozitiv, este admirat si chiar invidiat de ceilalti barbati.
In schimb, daca o femeie are o relatie extraconjugala, este considerata o tarfa, este aratata de ceilalti cu degetul, este acuzata ca nu-si iubeste familia, copiii etc etc, ceea ce nu este neaparat adevarat.
Se stie ca multe femei traiesc cu un barbat numai “de dragul copiilor” sau din alte motive, insa nu-si gasesc implinirea fizica sau psihica langa acel barbat.
Nu inseamna ca sunt de acord neaparat cu inselatul, insa intr-o viata lipsita de fericire, poate fi si acesta un mod de “scapare” din ghearele monotoniei.
Despre mine personal nu am ce spune, deoarece deocamdata nu sunt maritata, asa ca nu se aplica.
Sa vedem insa cine va sparge gheata…
Vezi ca mai e un subiect pe tema asta, tot aici, se numeste “Ce faci cand el e sotul ideal si tu gresesti?”
sunshine spune:
Nu stiu daca un barbat de genul asta e considerat un Don Juan in sensul pozitiv.
Din punctul meu de vedere e "o tarfa" de gen masculin.
In momentul in care intr-o familie apare o a treia persoana, indiferent daca o aduce sotul (deci e amanta) sau o aduce sotia (deci e amantul), incep automat minciunile, tocmai pt. a justifica orele lipsa, etc.
Si minciuna e si fata de copii, nu numai fata de sot/sotie. Ce-i spui copilului tau drag cand tata/mana vrea sa mearga in week-end undeva si tu ai intalnire cu "el/ea"? Ok, o data merge sa-ti anulezi intalnirea, dar cat tine asa? Sau "el/ea (a treia persoana)" asteapta la nesfarsit sa fie pe planul 2? La un moment dat tot trebuie sa te hotarasti, ca nu merge cu atatia deodata.
Deci da, e adevarat ca o femeie care umbla cu mai multi deodata e tarfa. Si un barbat care umbla cu mai multe femei deodata nu e cu absolut nimic mai bun, adica e la fel de tarfa.
Ramonika spune:
Asta asa e, din punctul de vedere al femeilor, insa barbatii nu prea gandesc asa. De asta, cei care inseala mai des sunt barbatii, desi cineva spunea ca rata e de 50-50... Hai sa fim seriosi...
sunshine spune:
Dar problema e cand sa te "incurci" cu un barbat de genul asta e ca nu ei trebuie sa gandeasca despre ei ca sunt ce am spus mai sus. Depinde ce gandim noi, femeile despre ei, ca noi ii alegem pe post de soti/prieteni/amanti sau ce i-om mai alege.
Ca banuiesc ca nici femeile care fac asa ceva nu gandesc urat despre ele, ci barbatii gandesc in felul asta.
Ramonika spune:
Acuma, ca sa detaliez un pic, nu vreau sa supar pe nimeni, insa sa va dau un exemplu.
Eu lucrez intr-o firma cu prestigiu, as putea spune. Firma are in componenta ei cetateni englezi, austrieci si germani. Acestia stau mai mult in Romania decat in tara la ei, desi oamenii au varste respectabile (in jur de 50) si toti sunt casatoriti (in tara la ei, bineinteles).
Ei stau uneori ani de zile departe de familie. Se mai duc acasa cam de 3-4 ori pe an, la sarbatori si cand au concediu. Ei bine, ce vreau de fapt sa zic este ca nu se sfiesc sa arate lumii ca au amante. Adica din gesturi, discutii, convorbiri la telefon, toti si-au dat seama ca au amante aici, in Romania. Plus de asta, unul are una care e si ea casatorita. Nu stiu detalii despre casatoriile lor, insa austriacul nu s-a sfiit sa-si aduca amanta la masa cu ceilalti colegi. Eu am auzit discutii de la altii, nu am participat la masa respectiva.
Acuma sa vedeti ce mi-au spus ceilalti (barbati, trebuie sa subliniez si ingineri pe deasupra, adica oameni educati). Cica a venit austriacul cu o “parasuta” la cina. Cica se descurca bine “moshul” (are vreo 55-60 ani “moshul”) ca tipa arata bine si are pana in 40 de ani. Dar cica tipa vorbea la masa de familia ei, de barbat, de copil si “nu-i era rusine” sa vina la masa cu “moshul” si sa discute despre familia ei…?! Macar daca nu mai zicea la nimeni ca e maritata, ca s-a facut de ras “parashuta”….
Deci el nu avea absolut nici o vina ca era insurat si a venit cu amanta, insa pe ea au facut-o albie de porci… si asta e doar un exemplu…
e corect asa?
Oricum, dupa parerea mea, nu toate femeile care inseala sunt tarfe. Daca inseli doar de dragul inselatului sau esti o fire mai usuratica, intr-adevar, nu prea ai scuze, insa, dupa cum am spus si la prima postare, daca nu cunosti destul de bine situatia, nu trebuie sa te grabesti sa arunci primul piatra… oricine poate gresi.
In orice caz, un lucru este clar. Ai dreptate sunshine, nu poate dura prea mult situatia asta, deoarece minciunile au picioare scurte si nu poti inventa la nesfarsit scuze ca sa lipsesti de acasa.
As avea si o intrebare: cati barbati care au inselat nu au fost iertati de sotiile lor? Eu cred ca femeile sunt mai tolerante si iarta mai usor, insa barbatii nu prea cred ca ar tolera asta din partea sotiei, tocmai din cauza orgoliului si a conceptiilor pe care le-am enumerat in primul post. Asa ca si in legatura cu inselatul si in multe alte situatii este clar ca exista o mare discriminare.
Acuma o sa se gaseasca careva sa zica ca nu e asa, insa poate eu is mai sensibila la chestiile astea cu discriminarea. Asa e sunt cam feminista...
sunshine spune:
Ramonika, nu vreau sa te contrazic, dimpotriva... sunt de acord ca exista o mare discriminare.
Dar exista si din cauza noastra, a femeilor, adica mai bine spus din cauza mentalitatii cu care am fost crescute.
De cate ori nu am auzit ca barbatul e capul familiei? Ca el aduce banii in casa, deci are voie sa faca ce vrea?
Si nu cred ca femeile chiar isi iarta barbatii, ci doar se impaca cu ideea ca ei sunt barbati si n-ai ce le face. Si pe urma mai sunt unele care se gandesc ca e mai bine sa cresti copilul alaturi de tata decat numai cu tine, fara sa se gandeasca ca de multe ori e chiar mai rau (exact asta e cazul verisoarei mele care a crescut intr-o familie in care tatal facea ce voia el ca era capul familiei, iar mama indura tot, doar sa aibe fata tatic, fara sa se gandeasca ca asta i-a facut mult mai mult rau decat bine).
Si mai sunt unele care chiar daca ar pleca, n-au unde pt. ca intr-adevar numai barbatul aduce bani in casa si atunci unde se pot duce ele? Si uite asa barbatul "are dreptul" sa faca orice.
Dar cum spuneam... au fost si femei care au spus ca austriacul a venit cu o "parashuta"?
Daca n-au fost, atunci e numai din cauza ca ei intre ei, barbatii, nu se judeca asa. Doar noi ne gandim ca ei au undeva si o nevasta. Si in cazul de fata austriacul n-a fost cu nimic mai bun decat "parashuta". Cel putin din punctul meu de vedere.
Ramonika spune:
Pai asta cam asa e, sunshine, ai dreptate in leg. cu mentalitatea ca barbatii au voie sa faca orice. Daca ne gandim bine, de unde pleaca toata chestia asta?
In trecut, cand femeile nu se emancipasera: nu aveau drept de vot, nu lucrau etc. rolul lor era doar de sotii bune in casa, gospodine, de crescut copiii, curat si altele. Ceea ce se justifica intr-o anumita masura, ca doar nu avea barbatul sa faca toate treaba prin casa, cand venea obosit de la lucru si femeia sa stea toata ziulica acasa si sa nu faca nimic…
In zilele noastre, lucrurile s-au schimbat: femeia are servici, dar face si treaba prin casa, creste si copiii, chiar daca are program tot de 8 ore pe zi (in medie). Deci lucrurile s-au schimbat doar partial si in detrimentul femeilor, din pacate. Atata timp cat femeile vor accepta asa ceva (de voie sau de nevoie), nu se va schimba mare lucru...
Bine, acuma e adevarat ca sunt si barbati gospodari care muncesc cot la cot cu femeia, insa cati nu sunt care vin “obositi” de la serviciu si se pun in fata TV-ului si asteapta de la sotie sa ii puna mancarea in fatza, chiar daca si ea e obosita si a facut servici in ziua respectiva?
Acuma, sa nu deviez de la subiect, insa se aseamana intrucatva cu partea cu inselatul.
Barbatii au drepturi, femeile obligatii.