Stickere Harry Potter

Stickere Harry Potter | Autor: GabrielaG

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,
Nu aveti copii pasionati de Harry Potter? Eu i-am cumparat puiutului meu de 6 ani un album si in fiecare zi cumpar pliculet cu Harry Potter, dar avem o multime de dubluri. Nu aveti ca sa facem schimb?
Ca pe vremuri, cu timbrele sau servetelele...
Va pup,
Gabriela si baietii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Te rog spune-mi unde se gasesc aceste pliculete ca eu nu am vazut si Alex ma bate la cap ca au toti baietii din gradinita. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nici eu nu stiu de unde as putea cumpara...poate ne spui tu, te rog!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

De la chioscurile de ziare. Costa 12.500 lei si are 5 abtibilduri. Si albumul tot de la o toneta cu ziare am luat.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

ma duc si eu sa ma uit sa vad daca ar interesa-o pe Oana si-ti spun!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Am cautat la majoritatea chioscurilor din Balta Alba si nu am gasit, aceste stickere apar intr-o zi fixa a lunii? Am apucat sa ii spun despre ele si acuma ma bate la capin fiecare zi. Imi poti spune exact unde le-ai gasit? Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Alexa, eu sunt din Iasi. E drept ca de la 3 chioscuri s-au epuizat(le-am cumparat eu). Daca vrei iti iau de aici si iti trimit prin posta cu plata ramburs. Cred totusi ca poti gasi la cele mai ascunse.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GabrielaG

Alexa, eu sunt din Iasi. E drept ca de la 3 chioscuri s-au epuizat(le-am cumparat eu). Daca vrei iti iau de aici si iti trimit prin posta cu plata ramburs. Cred totusi ca poti gasi la cele mai ascunse.
Pupici,
Gabriela si baietii

Multumesc pentru intentie, tocmai am gasit la un chiosc "ascuns" pe o straduta. A fost foarte incantat, s-a laudat la gradinita si acuma majoritatea baietilor din grupa colectioneaza stickere HP.

Mergi la inceput