mamici de noiembrie-decembrie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bits-ulica...iar ne-ai dat emotii, sa sti ca si alex al meu daca nu ma duceam la cezariana care a fost programata cu 4 zile mai devreme decat DPN-ul cred ca statea mai mult in burtica...dar asa a hotarat nenea dr...daca era dupa el se lasa asteptat....asa sunt baietzeii mai puturosei...bine ca te simti bine si totul e ok...
pupici la burtici si mamici...noapte buna si somn usor si linistit ingerasilor de fetitze.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
Dumnezeu o sa te ajute, sunt sigura si ma rog pentru asta

adriana, iti multumesc din suflet!
eu numai cu nadejdea in Dumnezeu sunt... Dumnezeu m-a intarit si nu m-a lasat sa mor atunci... si spun asta nu ca spun vorbe "frumoase", dar pentru ca am trait pe pielea mea minunea... si o sa vedeti cat de aproape o sa simtiti Cerul in momentele alea... si cand va uitati la bebei... ingeri o sa vedeti!

nu spun minciuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by camys_2000
Dupa ce mi-am cumparat ieri o pompa si am incercat-o, m-am convins ca tot masarea sanului si mulsul manual e mai meficient...muuult mai eficient decat orice pompa.

io ce v-am zis de ma doare... degetul?! si nimeni nu m-asculta! am 2 pompe bune, una tip seringa si una tip pompa, ambele chicco, si n-am folosit nici una... e drept ca am incercat, dar mulsul manual nu se compara din nici un punct de vedere cu rahatul ala de pompa! mai costa si o gramada de bani!

quote:
Cand alaptez stau mai mult in fund, nu mi-am gasit inca o pozitie standard de alaptat.

scumpa, cumpara-ti un colacel simplu, de la piata, de copil... il umfli (nu la maxim) si stai pe el... fara colacel nu stiu ce m-as fi facut! m-as fi inecat, la propriu!!!
e valabil pt toate care nasc pe jos!

quote:
fetelor care veti fi taiate, sa nu va uitati dupa in oglinda, de curiozitate. Eu asa am facut aseara si eram pe punctul de a ceda psihic.

ce-si face omul cu mana lui se cheama lucru manual! in doua-trei luni o sa fii ca noua, stai fara grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

CARMEN am auzit ca ceaiul de pelin(spalaturi) in aplicatie cu Oximed ajuta fff mult in cazul taieturii.daca nu ai cand acum sa-ti cumperi un colac fa-ti dintr-un prosop mare un colac pe care sa-l pui sub fund cand alaptezi.

octy 39 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

la cele 85 de kg ale mele mi-ar trebui o roata de masina...

Credeti ca ma tine un colac normal?

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

da CARMEN cum sa nu te tina?lasa ca dai tu pe parcurs kg-mele jos.incearca caci iti va usura durerile.

apropos cum dormi acum,daca dormi?stai treaza sa o supraveghezi pe micuta?

octy 39 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor buna dimineata Nu mai vreau cutremuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuure; ieri la 12. 30 pm si 6. 10am; deci pana acum au fost doua, de-am simtit ca ma urc pe pereti de frica; toata noaptea burta mi s-a contractat, de stres; Bits esti bine
Gandacico eu aici nu am NO-SPA, iar medicul meu nu-mi da nici un fel de med., ptr. ca nu prea acorda med. ptr. durerea de burta, asa ca trebui sa rabdDPN-ul il am ca al tau, la o zi diferernta de tine, tu esti pe 28, iar eu pe 29nov.
Monica ai maaaaaare grija cu Alex la ce mananca prin tara, cand mergi cu el afara

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Fetelor, sunt bine si ok, inca n-am nascut si n-avem inca de gand.

Imi pare rau ca v-am creat atatea emotii, dar efectiv n-am reusit sa mai intru pe net. De joi incoace am avut 3 zile pline-pline. Joi si-a luat sotul liber, am fost sa mai facem ceva cumparaturi pentru bebe si du-te si umbla pe la Ikea, da-i si monteaza repede. Du-te si fa cumparaturi (ca sambata aveam programat sa facem pomana pentru tatal sotului meu), apoi fugi la spital ca eram programati sa facem turul sectiei de maternitate.
Vineri stai si gateste toata ziua, treaba prin casa, curatenie, la pranz iar control la nene a dr. si iar ecografie, iar seara urmau sa ne vina niste cunostinte din Ro (emigrare definitiva) si pregateste-te si pentru ei, du-te la aeroport si ia-i, va dati seama. Sambata toata ziua nu am stat o clipa ca a fost pomana, iar azi de-abia mi-am tras si eu sufletul.

Nu am avut timp nici macar sa-mi deschid adresa de emai lsa-mi citesc emailurile, d-apoi sa mai intru si pe forum si sa stau sa va citesc.
Eram sigura ca au nascut deja fetele, FELICITARILE MELE!!!!!!!Sa aveti fetite sanatoase si mancacioase.
IrinaA si Camys, toate cele bune si de-acum asteptam vesti noi despre bebelusele voastre, sa ne spuneti cu ce probleme va confruntati.

Pe mine zilele astea m-au durut oasele si muschii de parca m-a bvatut cineva cu o bata de la gat in jos. Pana si incheieturile degetelor de la maini ma dureau.
Vienri am fost la eco din nou ca din nu stiu ce motiv n-au inregistrat pe caseta care le-am dus-o si m-au chemat sa ma mai ecografieze 10 minute sa il inregistrez si pe bebe. Si am fost super norocoasa, caci l-am prins pe bebe in niste ipostaze de neuitat. I-am vazut fatza clar, a deschis gurita la un moment dat si chiar sughita. A fost cel mai frumos moment al sarcinii mele. Doamne si ce falcute avea, e un grasun la fatza sau cel puti nasa parea la ecograf.

Apoi am fost si la control la nenea dr. si mi-a verificat colul: scurtat, moale, dar inchis bine. Semn ca nu o sa nasc in urmatoarele zile in nici un caz. Dupa aproximatia lui mai dureaza o sapt. - o sapt. si ceva. Asa ca noi inca mai asteptam cuminti la coada, dam prioritate fetelor, asa ne-a invatat mami, sa fim politicosi cu fetele.

Multumesc tuturor fetelor pentru gandurile bune si grijile care si le-au facut pt. mine, dar gandacelu si dana m-au ghicit: nu plecam eu la spital fara sa nu va schiu un rand.

in a 39-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Neata burtici!...

Sa avem o saptamana buna, cu multe vesti bune, nasteri usoare si bbi sanatosi!!!

CAMYS am citit povestea nasterii tale... Tare curajoasa ai fost... Si tu GANDACICO (cu ILE).

MOSS daca te duci azi la dr. iti tin pumnii... Sa nu-ti fie frica... Mai ales ca la tine termenul e 3 nov, bblina e dezvoltata, cezariana faci... Stai linistita... Eu ma gandeam ca fiind fetita poate vrea mai devreme si poate avem vesti si de la tine saptamana asta!?!...
Bafta multa!... Asteptam vesti... Mai ales YO!!!!!...

toate burticile, mamicile si bblinele...

Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana

Fetelor buna dimineata Nu mai vreau cutremuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuure; ieri la 12. 30 pm si 6. 10am; deci pana acum au fost doua, de-am simtit ca ma urc pe pereti de frica; toata noaptea burta mi s-a contractat, de stres; Bits esti bine
Gandacico eu aici nu am NO-SPA, iar medicul meu nu-mi da nici un fel de med., ptr. ca nu prea acorda med. ptr. durerea de burta, asa ca trebui sa rabdDPN-ul il am ca al tau, la o zi diferernta de tine, tu esti pe 28, iar eu pe 29nov.
Monica ai maaaaaare grija cu Alex la ce mananca prin tara, cand mergi cu el afara

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Imi pare rau pentru ca trebuie sa suporti si cutremure si contractii!
Ai scris ca medicul nu-ti da medicamente pentru burta...
Dar eu am inteles ca e necesar sa luam ceva anticontractii , ca altfel se scurteaza colul..
De ex eu, care am contractii de mult timp, si dureroase, m-am gandit ca ar fi timpul sa nu mai iau no spa. Si nu am luat sapt trecuta iar acum am colul moale si scurtat . La fel ca Try, numai ca ea poate naste oricand..iar eu obligatoriu trebuie sa mai astept 2 saptamani. Si parca s-au inmultit contractiile.

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput