mamici de noiembrie-decembrie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
ionela roxana spune:
Scuza-ma Gandacico; de fapt am vrut sa te intreb daca tot asa de energica este si Ile, ca mamica
![]()
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
llizzie spune:
llizzie, sa stii ca fiecare copil se dezvolta diferit si nu poti face comparatii.. La mine la 34 de saptamani are 2,400 kg. Eu stiu ca in ultima luna bebele pune cam 250 grame pe saptamana. Pe de alta parte pot fi saptamani in care creste mai repede, altele in care creste mai incet.. Eu zic sa nu te gandesti la asta deocamdata. Pe de alta parte nu stii sigur daca o sa apuci 40 de saptamani. De la 37 de saptamani se considera ca esti la termen..
Eliza - 34 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
Multumesc, m-ai linistit. Intre timp ma gandeam ca totusi cu cat e copilul mai marisor, e mai mancacios, doarme mai mult si e mai ferit de boli, deci: cum o vrea Dumnezeu. Ca de nascut o sa il nasc o data, dar de ingrijit... o sa fie full time.
Mai am o intrebare : Voi cum va descurcati cu durerile de stomac? Ca pe mine m-a lovit azinoapte prima data, dar cu o intensitate... Eram undeva intr-o stare de semiconstienta si credeam ca durerea nu poate fi asa de mare decat ptr ca o sa nasc in minutul urmator. Ma intrebam insa, de ce stomacul? de ce nu ma doare mai jos. Pana la urma sotul meu a auzit gemetele mele din somn si m-a trezit. Nu nascusem :)) Asa ca a trebuit sa imi faca un ceai. Am mai luat si un Gastrocynezin. Sunt la serviciu, inca ma mai doare stomacul, dar orice durere mi se pare acum suportabila fata de ce de azinoapte.
Ciudata mai sunt si eu de cand cu locatarul asta nou de la mine din burtica
monica-elizabet spune:
buna burtici si mamici,
azi dimineata am fost la dr la control si nu mi-a dat vesti prea bune, stiti ca va ziceam ca dr din praga nu-mi spunea niciodata de colul meu decat ca este inchis...ei...astazi dr mi-a zis ca am colul scurt dar inchis si ca sa stau mai mult in pat sa ma odihnesc. trebuia sa-mi faca si ecografie astazi dar era f aglomerat asa ca m-a chemat maine la prima ora...alt drum, alta distractie...dar macar sa fie bb santos ca restul nu mai conteaza. m-am cam speriat in leg cu colul scurtat sper sa nu ma apuce mai devreme, nu? iau no-spa si mi-a zis daca ma doare sa-mi pun supozitoare cu scopantil...dar nu ma doare nimic. abia astept sa merg maine la eco.
ma bucur ca sunteti bine, bits nu a aparut azi deloc, ce-o fi cu ea?
felis, cum merge invatatul?
va pup pe toate si mai vorbim...toate cele bune
monica
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
Gandacico deja m-au luat dererile de cap; cred ca parintii tai au avut ceva batai de cap cu cresterea ta; tu si fiimea numai varsta difera, caci vad ca la caracter sunte-ti identice; parca-ti fi surori; are o personalitate fffff. puternica, si nu se lasa pana nu castiga ea, in ruptul capului; in parc cand se joaca cu copii nu se lasa pana nu ii face pe toti sa planga, le ia jucariile, si numai cand se plictiseste ea de ele le inapoiaza; de batut nu a batut pe nimeni pana acum, ptr. ca intodeauna am avut grija sa fiu prin preajma, dar in schimb daca nu ii place ceva la cineva nici macar nu-i da atentie, nu-l baga in seama, si uneori ca sa scape de cineva prea insistent il impinge, de pica respectivul cu "rotile in sus", si ramane blocat de nu stie ce se intampla cu el
; de-asta imi este teama in-todeauna sa o las singura la copii, ca nu stiu ce se poate intampla
; pana acum nu a batut pe nimeni, dar in schimb mi-a imbrancit-o un imbecil de jap. de i-a spart capul, de a trebuit so duc la spital sa fie cusuta
; a fost un adevarat cosmar, dar totul s- intamplat tot din cauza printesei, ptr. ca ea i-a luat respectivului mingeea si a fugit cu ea, iar respectivul a venit in spatele ei si a impins-o
; tata-su isi face maaaaari griji in privinta viitorului ei, ptr. ca este o fiire care nu se da batuta in ruptul capului, nu are stare nici un pic, continiu se misca, brusc, ptr. ca niciodata nu stii ce are de gand sa faca; are doar trei ani dar se cearta parte in parte cu tine ca adult
; de mancat intodeauna a fost o tragedie cu masa; trebui sa ma tin dupa fundul ei intodeauna sa-i aduc aminte ca trebui sa manance; daca o las in plata ei nu ar manca decat o data pe zi, mancare norm., iar in rest numai prostii, cioco., bomboane, sucuri, inghetate etc.; sabata si duminica este un adevarat cosmar ptr. mine; tata-su este liber in general, iar atunci pe mine nu ma asculta deloc, cat as sta cu gura pe ea, nu mananca, nu vrea sa fie pieptanata, nu se imbraca, intr-un cuv. totul numai contra; deci daca asa sunte-ti voi balantele inseamna ca trebui sa strang din dinti si sa rabd
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
roxi mama, pai ce-mi descrii tu aicea e ileana curat!
singura diferenta fata de arisa e ca ile ii bate pe ceilalti copii
si ile e rac
ei, te-ai linistit cu zodiile?! cred ca asta tine de temperament, nu de zodie
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
Gandacico tot asa de energica ca mamaica este sau seamana cu tatal
cu mine (la fire, nu la chip), spre desperarea lu tati, care e un cuminte
el chiar zice: ile, cand e buna, e buna ca mine (ca tati, adica) si cand e rea, e rea ca tine (ca mami
quote:
Gandacico"Mama omida" ce parere ai de burtica mea;de data asta la ce sa ma astept, la vre-un elefant
m-ati omorat cu burtile voastre!

pozele sunt de acum-acum? ca nu ai scris saptamana...
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
m-am cam speriat in leg cu colul scurtat sper sa nu ma apuce mai devreme, nu? iau no-spa si mi-a zis daca ma doare sa-mi pun supozitoare cu scopantil...dar nu ma doare nimic. abia astept sa merg maine la eco.
wellcome to za club!

bine ca nu e si deschis, ca la mine si la miche... asa ca ai grija, nu te agita prea tare (stiu ca e greu, dar daca vrei sa nasti la termen...)
io zic sa iei no-spa doar daca te doare, altfel, de ce?
io cu miche avem dureri, de aia luam... si nu am luat scopantil desi am avut dureri f mari... incerc poe cat posibil sa nu bag prea multe medicamente, desi 2 no-spa pe zi sunt asigurate...
mai bine intreaba-ti si maine dr daca e MUSAI sa iei no-spa daca nu ai contractii, da?!
multa sanatate si... cumintenie!
onitza spune:
Buna, burtici...sunt fericita ca nu stiu cum s-a intamplat, dar imi merge din nou netul prin cablu, ceea ce inseamna ca pot urmari muuuult mai bine dscutiile voaster si pot participa cand sunt acasa. Nu stiu cat o tine, dar e binevenita minunea, ca tot e Sf. Dumitru astazi si iata ca ne-a facut si noua o minune...![]()
Am citit si eu povestea nasterii lui Camys si mi-a palcut foarte mult. Voi ce mai faceti? Bebeii sunt cuminti, nu?
Va
dulce..
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
onitza spune:
Apropo de accidente...am patit si eu unul urat sapt. trecuta...cand alergam dupa singurul autobuz cu care merg pana la Casa Presei Libere, adica 331, doua statii (daca -l pierd astept o jum. de oa pe urmatorul), si era tarziu ceasul, eram moarta de somn (plecam de la curs),...in fine, cand am ajuns la scarile autobuzului, am calcat stramb si am cazut cu burta de scari, un picior mil-am julit, iar celalalt l-am avut scrantit, fapt pt. care nu m-am mai dus la curs o sapt.
Mi-a fost frica pt. bebe sa nu fi patit ceva, dar e bine, l-am vazut la eco, are 2150 kg, si inca nu e intors...l-am vazut cu ochii deschisi si m-am topit toata, are si obrajori, nu gluma...
Vreau sa va intreb ceva: Voua vi se intampla sa auziti uneori un pleoscait in burta? Mie mi se intampla cam o data pe zi sa-l aud cum pleoscaie, cred ca inchite lichid, dar e tare nostim, ...![]()
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
fulguletz spune:
la multi ani , Dumitrelelelor (care sunteti, daca sunteti!).
pe mine parca m-ar paste o raceala si ma simt cam ciudat
durere de gat, etc...in plus, vreme de kk si cam atat..
vad ca pe aici e miscare slaba...
cine mai naste?![]()
Michelina, mi-am gasit o pozitie noua: io tolanita cu trei perne sub si langa mine
.sper sa o mai repeta, ca-i tare greu de aranjat pernele..
cu
David, 34 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Michequote:
Originally posted by fulguletz
Felis, pai daca stii cate burti am dat eu la chiuveta, aragaz si sertare...Ma tot sterg de ele, nu ma doare dar ma enervez ca nu mai pot anticipa bine distantele si cat si unde incap
...
exact asta e si problema mea !!!
aprecierea distantelor dintre burta si orice ma inconjoara!
credeam ca numai eu m-am incurcat in calcule......
se vede ca am avut aceeasi profi de mate in primul an de faculta...
cu
David, 34 sapt., DPN 7 dec.http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox