Sa luati acid folic !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Neaparat sa luati acid folic in sarcina. Si eu auzit de un caz nefericit dar nu mai are rost sa dau detalii aici.

Oricum eu am ajuns in luna a 9-a de sarcina pentru analize suplimentare la Institutul de hematologie din Bucuresti pentru ca in urma analizelor de sange reiesea ca sunt anemica desi fierul era peste limita superioara. Acolo am intalnit un medic deosebit care mi-a spus ca trebuie luat acid folic in toata perioada sarcinii, in primele luni pentru sistemul nervos al bebelusului si apoi pentru sistemul sangvin. Si uite asa am reinceput sa iau acid folic cu doua saptamani inainte de nastere. Acelasi medic a spus ca nu toti medicii ginecologi cunosc importanta acidului folic in sarcina prin urmare nu prescriu pacientelor.Prenatalele contin acid folic dar nu este suficient.

Multa sanatate.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mixella spune:

Buna mamicilor,

Important este nu numai triplul test ci si ecografia tridimensionala, chiar daca este mai scumpa. Triplul test este destul de relativ, si uneori poate da erori, mie una initial mi-a iesit una din valori mai mare si asa m-am speriat, dar l-am repetat. E bine sa nu continuati sarcina daca triplul test iere prost la toate cele 3 valori masurate si cu confirmarea ecografului tridimensional. Aceste malformatii de obicei se elimina pe cale naturala prin pierderea sarcinii pana la nastere, modalitatea naturii de a face selectie naturala si de a elimina ce nu e bun. Totusi chiar daca costa un pic mai mult stiu femei sarace care au preferat sa stea linistite in aceste privintze. Un copil cu handicap va va manca viatza efectiv, nu este de joaca cu asa ceva...

Multa sanatate!

www.matei.stefan.home.ro

Love my baby

Mergi la inceput