gratar si oala sub presiune

gratar si oala sub presiune | Autor: ivonica

Link direct la acest mesaj

Mamicilor care va pricepeti la toate cele ce sunt prin bucatarie,rogu-va,am nevoie de ceva recomandari!Spuneti-mi ce gratar si ce oala sub presiune sa-mi cumpar,ce folositi voi sau de ce sa tin cont cand cumpar...Gratar n-am facut niciodata acasa,oala sub presiune am una,din aluminiu ,care s-a innegrit in interior(nu stiu de ce)si nu stiu daca o pot folosi.Oricum,nici pe ea n-am folosit-o niciodata ca m-am speriat cand a inceput sa suiere!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vulpea Bucatar spune:

Ia-ti de exemplu un grill electric. E, cred, cea mai buna investitie din ultimul timp. Poti sa frigi pe el orice, nu mai folosesti ulei. Eu frig: ciuperci, ardei, dovlecei, ficat (iese mult mai fraged ca cel prajit in ulei), carne, vinete, rosii. Vezi sa fie cu reglarea temperaturii. Al meu nu are si rau imi pare . Mai are si un mare avantaj.. pot sa-l scot pe balcon si sa nu mai fac miros in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hey si eu vreau o oala sub presiune ca a maica-mii, d'alea de se gaseau pe sub mana pe vremea comunismului[:D, solide si faine.
Tot ce am vazut eu in Bucuresti sunt niste oale imense de 8 kg , in cora sau carefour, da subtirele rau si care mie una nu-mi prezinta mare incredere.
O oala sanatoasa, de dimensiune medie, de unde iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Nici mie nu-mi mai inspira nimic,mai ales ca acum un an si ceva sotul meu mi-a cumparat una,a dat vreun milion pe ea si dupa ce am folosit-o exclusiv pentru y ca sa-i fac supite,mancarici si ciorbite s-a stricat un capacel de cauciuc pe care bineainteles ca nu-l putem repara nicaieri.El a luat-o din Unirea si a fost intr-adevar super buna,puneam acolo totul si intr-un sfert de ora,gata papa.Dar acum n-o mai pot folosi asa ca nu-miramane decat sa-l conving sa-mi ia una de-aia Zepter

quote:
Originally posted by Marina

hey si eu vreau o oala sub presiune ca a maica-mii, d'alea de se gaseau pe sub mana pe vremea comunismului[:D, solide si faine.
Tot ce am vazut eu in Bucuresti sunt niste oale imense de 8 kg , in cora sau carefour, da subtirele rau si care mie una nu-mi prezinta mare incredere.
O oala sanatoasa, de dimensiune medie, de unde iau?

Marina



"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flor spune:

Si eu sunt de parere ca un grill electric e super bun la casa omului.Noi il folosim foarte des, cel putin o data pe saptamana si totul iese tare bun, am facut inclusv mici si au fost delicioasi:)
oala ca presiune avem una Tefal cam de 5 ani si e inca in stare foarte buna cu toate ca o folosesc destul de mult.
flo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu am una de vreo 2 ani luata din carrefour (inoxpran - superpran), are 4,5 litri si am costat in jur de 1 mil. Este din inox, destul de groasa si are 2 supape pe capac. O folosesc aporoape zilnic si se curata foarte usor.

P.S: eu merg saptamanal in carrefour , daca mai vad va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Oala mea e din inox de la marca Fagor.

E o adevarata minune , o am de vreo 4 ani si e ca si cum ar fi nou nouta.
Se curata foarte bine si o folosesc foarte des.
Cit despre gratar , al meu e de funditie cu o grosime de 2 cm, se incalzeste uniform, fac carne , peste , legume , chiar si oua fara ulei.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput