Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI, ROBERT!
LA MULTI ANI, ANDREI!
IMELDA SA-TI TRAIASCA PUIUTUL, SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL SI DE REALIZARILE LUI TOATA VIATA!
Si vorba reclamei:Cum sa nu, sigur ca da, sunteti bine veniti la mare, dar nu o asteptam mai intai pe mama?? Am glumit, desi abia astept sa vina mama sa-mi reiau viata sociala, care imi lipseste cu desavarsire....Sunt legata total de fete toata ziua si nu prea am la cine sa apelez cand am nevoie. Trebuie sa ma bazez exclusiv pe Costin...si-i tare greu.
De 2 zile a picat serverul de la retea si taman bine m-am ocupat de zarzavaturi pt. iarna. Am pus ardei gras la congelator, gogosari in otet(reteta super rapida si usoara-la rece totul)si castraveti in sare. Mai am de pus capia la congelator, dar dureaza sa-i coc si mie cam lehamite....plus ca luni am musafiri si nu stiu cum voi avea timp sa pregatesc toate cele. E ziua sotului meu, el si ziua armatei...din care face parte!
Hai sa va fac pofta cu cateva retete(nu-s proprii dar delicioase):
rulouri de piept de pui cu cascaval si castraveciori murati - cativa piepti de pui dezosati, cascaval, cativa castraveciori murati sau ciuperci. Se taie pieptii in jumatate, apoi fiecare jumatate in 2-3 felii, care se aplatizeaza un pic cu ciocanul de carne. Se presara cu sare si piper, se pun la mijloc un batonas de cascaval si unul de castravecior murat ( castraveciorul pe lung in fasii), se ruleaza si fixeaza cu scobitoare. Se pun in tava,se toarna deasupra 3 linguri de ulei si jumatate de pahar de vin, niste oregano si dat la cuptorul incins 20 de minute.
- ficatei de pui in bacon. Bacon deja feliat si o casoleta de ficatei. daca sunt ficateii mari se desprind in 2 de la mijloc.Se inveleste fiecare bucata intr-o felie de bacon si se pune un pic de piper, se rumenesc apoi in ulei incins doar citeva minute, pina prind culoare. Dupa ce s-au prajit toti, se pun intr-un vas de jena, se toarna deasupra uleiul ramas de la prajire si un strop de vin, se presare sare si se pun la cuptor inca 15 minute. ies super! Pofta buna!
Roxana, ti-am ramas datoare cu un raspuns, dar sincer nu-mi aduc aminte standul de unde am luat pantofiorii si nici nu am mai ajuns la Dorally Mall.
Pt. eritem, in primul rand o treci pe Alex la regim pt. ai rezolva scaunul moale si acid, pana nu rezolvi asta nu faci nimic cu eritemul. Apoi incearca s-o tii cat mai mult in pantalonasi fara pampers(dar fii atenta sa n-o lasi mult timp uda) Si la noi au mers f. bine cremele pe baza de zinc preparate in farmacii.Succes!
Andra, insanatosire rapida sotului! N-am retinut ce problema a avut!
Anita, incearca o imunizare cu Oscillococcinum, se da si preventiv si in momentul in care a debutat raceala!Este un remediu homeopat f. bun si fara contraindicatii.Plus vit. C toata perioada rece.Vezi ca se gasesc in farmacie special pt. sugari.(la noi este Vit. C Natural)Eu i-au produsele de la California Fittnes pt. toata familia.
Monica, felicitari pt.Albertutu!
Mickyyy, distractie maxima la munte si sarcina usoara! Deci v-ati hotarat!
Diana, felicitari plimbaretului! La mai mare!
Adriana, iti tinem pumnii marti!(dar ce examen este-stau tare rau cu memoria si voi patiti la fel????)
Mai stiti ceva de Flaviana???

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Andrei

Sa cresti mare sanatos si plin de armonie !!!!

Noi suntem super muciosi si acum mai si tusim . Cu tot tratamentul si degeaba. Mi-e tare mila de el mai ales ca ii curg muchii siroaie si nu mai vrea cu nici un chip sa il sterg la nas INSA trebuie.

Cat despre intalnire, momentan nu stiu sa va spun NIMIC din pacate. Voi vedea si cum este vremea si cum se mai simte Matei si va anunt pe net daca venim sau nu. Sper sa nu va suparati pe noi .

Ioana felicitari Arturicilor pentru toate progresele facute si multi pupici din partea noastra .

Adriana
super pozele cu Rares.

INTREBARE: voi stiti vreun remediu pentru durerea de mijloc?

Am fugit la pui

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI ANDREI albastrel iepurel cumintel !!!!!!!
Sa cresti mare si sa o faci fericita pe mami multi multi ani de acum inainte !!!!!

Albert
cu o mica intarziere, FELICITARI pentru aparitia pe prima pagina !!!

Asa cum va povesteam aseara, Arturicii au adormit la 19:30. Dimineata la 7 i-am auzit cum si-au inceput povestile. La 8 m-am dus la ei pt ca incepuse Philip sa scartaie de foame.
Acum se joaca linistiti la ei in camera.
Asta e unul din avantajele de a avea un frate geaman. Ai in permanenta un camarad de joaca!

Tania
Vad ca te prgatesti cu ardoare de iarna! Bravo tie. M-ai tentat cu muraturile, yammm yamm. Dar cu retetele care contin carne... nu.

Despre Oscillococcinum l-am intrebat si eu pe dr. Dar a zis ca nu e potrivit pt varsta asta. Vit C de la natural sau vit C fiole. Cea de la natural aici e greu de gasit, idem si Calciul de la ei.
Noi am trecut pe Calciu de la Pharco.

Adriana
Felicitari lui Rares penru evolutii!!!
M-am delectat si eu cu pozele voastre !
Spor la invatat !!

Andra
Se pare ca acelasi "model" de raceala ca si Art il au si flacaii tai . E mai rau ca tine mult. La noi, cand a venit dr doar Philip tusea. Dar l-a ascultat si pe Yann si mi-a zis ca va incepe si el. Si asa a fost.
Pt tuse le-am dat Sinecod.
Din fericire in dimineata asta nu au mai avut asa multi mucisori.
Sanatate multa !

E cam urat afara .

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

LA MULTI ANI,MINUNEA MEA!
II MULTUMESC DOMNULUI CA MI TE-A DARUIT SI-TI MULTUMESC CA M-AI ACCEPTAT
Esti cea mai mare minune a vietii mele si-ti multumesc pentru tot!!!!Cu toata dragoste a mea!Mama

Astazi Andrei-albastrel implineste 8 luni!!!
Multumim de urari...si distractie placuta la intalnire!De nu va vedeti va asteptam la noi pt o portie de tort!!!Si de lapte pt puiuti!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

La cum se preconizeaza vremea nu prea cred ca vom iesi la plimbare .

Matei dormit putin si acum este vesel si jucaus.

Am sa incep sa ii dau OSCILOCOCCINUM -sper sa ii faca bine.

Va pup,

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!!!!! MULTA SANATATE, SACRESTI MARE SI FII O BUCURIE PENTRU PARINTI TOTDEAUNA!!!

Ce vreme urataaaaa!!! Dar eu tot cred ca se va incalzi si vom putea iesi la plimbare, nu de alta , dar imi propusesem sa stau afara toata ziua sa recuperez zilele cand nu am avut asa mult timp de plimbare. Poate va iesi soarele, nu are cum sa fie ceata toata ziua.
Eu nu am putut adormi azi noapte decat dupa ora 4 dimineata, asta pentru ca am dormit ieri la pranz 3 ore cu Bubu, greseala mea, asa ca dimineata as fi dormit, Albert mi-a dat trezirea la 9,30.
Multa sanatate Arturicilor si lui Matei si cui mai e racit!!!
Va doresc o zi frumoasa cu mult soare!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La multi ani, Andreiutz albastrel frumusel!!! Sa cresti mare si frumos si la fete dragastos!
Imelda, sa va traisca minunea, sa va aduca multa fericire si implinire in viata!
Asteptam tortul si sampania!

Dragelor, multumim pt. aprecieri!

Tania, am un examen din programul de doctorat. Eu m-am inscris anul trecut la doctorat si am programate trei examene si trei referate, apoi elaborarea tezei. Tema mea se refera la socializarea copiilor prin intermediul scolii: Scoala ca agent de socializare (practici de socializare in scoala romaneasca).

Va pup si va urez o zi minunata si multa sanatate piticilor raciti.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vai de mine ce activitate pe forum. Sa nu imi vina sa cred cat era de citit. Mi-am facut listuta cu ceea ce vreau sa raspund, ca ma lasa memoria.

Robert, Nikolas si Andrei!

Andrei, sa fii sanatos si sa o bucuri pe mami ca si pana acum. Sa ai parte de toata iubirea din lume si sa iti fie viata luminoasa ca o raza de soare. Te pupa dulce "mama soacra" si Alexandra roshcatzica.

Imelda, sa iti traiasca puiul si va dea Dzeu sa aveti parte numai de bucurii si momente fericite, pentru ca le meritati din plin.

Monica, nu cred ca iesim nici noi azi, ca nu m-as risca sa revina raceala. De abia s-a imbunatatit situatia. Pupici lui Albert cel dulce si felicitari pentru aparitia pe pagina forumului. Trebuie insa sa ne vedem candva, mai ales ca si Alex e cantareata mare (uneori este evident o lalaiala cantata!) si poate facem un cor mixt.

Anita, la noi exista numai un tip de Pampers, sau poate nu am vazut eu. O sa mai verific.

Adriana, bafta multa multa. Tin pumnii stransi. O sa fie super, stiu eu! Dragul de Rares vad ca face progrese (na, sa nu te mai plangi nici tu!). Cam asa face si Alex, au preocupari comune vad.

Tania, stai linistita cu standul, o sa mai caut si aici. Intrebasem ptr ca ma gandeam ca da matusa mea o fuga si poate se uita si de ghetute. Insa pe 30 oct iau eu salariul si dau iama pe aici pe la noi. Cat despre eritem, ciudatenia este ca nu a aparut de la scaun moale. Alex are scaun tare si de cel mult 2 ori pe zi.

Andra, imi pare rau ca Matei este bolnavior. Multa sanatate si pupici nevirusati de la noi. Eu nu m-as arunca sa ii dau direct ceva de tuse. Pediatra mi-a explicat ca depinde f mult de tipul de tuse. Siropul se da numai daca tusea e excesiv de uscata sau daca dimpotriva, expectoreaza si este nevoie sa il ajutam. Altfel, nu are rost sa ii dau un sirop care de fapt ii genereaza expectoratii. Mie mi-a recomandat sa ii dau din cand in cand lingurita (sau suzeta) inmuiata in apa cu bicarbonat alimentar - o lingurita la 100 ml apa. Se pare ca astfel se creeaza un mediu alcalin si nu se pot inmulti bacteriile din gat. Si vit C. Atat ptr tuse, daca nu e ceva grav.

Legat de durerile de mijloc, tratamentul depinde de cauza evident. Daca vrei sa tratezi doar simptomatologia, Nurofen de durere si masaj local cu Finalgon. Pentru dureri locale f puternice (muschi contractati, sau nerv prins), e mai bine sa folosesti un antiinflamator gen Diclofenac sau Voltaren. Pentru dureri foarte foarte puternice, poti sa amesteci Voltaren cu putina Xilina. Astea le stiu de la mama, care are 3 operatii pe coloana.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxana multumesc pentru indrumari...am sa le comunic si eu mai departe ca nu este ptr mine Slava Domnului.

I-am dat OSCILOCOCCINUM lui Matei si sper sa ii ajute.

Altfel cu treaba prin casa, mancare, pregatirea lui Andrei ptr o noua saptamana de gradi si alte lucruri din astea care iti 'solicita' neuronii .

Va pupam pe toate si sanatate maxima pentru toata lumea

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei(scuze daca nu enumar).
Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca suntem bine, Phillip are 2 dintisor si inca unul pe drum.Eu ocupata, cat de cat sanatoasa si fara prea mult timp.dar privesc asta ca pe un lucru bun, cel putin momentan.Sanatate multa si felicitari pentru reusitele copilasilor.
p.s. pe 15 Octombrie ne-am intalnit cu Amuleta si Alma, ele sunt in Romania acum.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput