Alimentatie sanatoasa?...ce facem cu poftele?!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai burtici, eu ce sa va zic... eu mananc de toate. Imi pare rau Adriana ca vad ca tu nu poti manca mare lucru. Si eu mai am greturi si nu cred ca o sa scap asa curand. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am in fiecare zi. Altfel eu mananc mancare normala. Dimineata sendvisuri cu sunca, cu branza, ba si cu pateu, la pranz mancare gatita noroc ca avem cantina (ori ceva tocana, ori friptura cu piure sau cartofi prajiti, ori snitel cu aceleasi garnituri), iar seara acasa tot mancare gatita. Acum de exemplu am ciorba de vitel cu bors , si tocana tot de vitel. In plus tocmai am aflat ca soacra mea mi-a improspatat rezerva de castraveti murati...
Intre mese mananc mere, banane sau ce alte fructe imi mai pica in mana. In schimb sa nu vad oua. Cred ca oua nu o sa mai mananc pana nasc. De doua ori am mancat pana acum si imediat dupa mi s-a facut rau. Nu stiu daca are vreo legatura cu ouale dar acum va dati seama ca a ramas piticu pe creer si io nu mai mananc oua orice ar fi.
Va doresc sa aveti pofta sa puteti manca si sa nu va mai chinuie greturile.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari pentru burtici !
Eu zic sa mancati tot ce poftiti (nu abuzati de dulciuri ca veti ajunge ca mine , ca dupa ce veti naste nu veti manca nimic din ce era bun, ca veti alapta !
Eu am mancat de toate, iar Pepsi/Cola nu lipseau din mana mea. Cu ce saream calu` erau fructele, de care nu ma saturam efectiv. In schimb aveam perioade de pofte: o saptamana mancam ficatei, cealalta cascaval si tot asa ...
Oricat ati lua in greutate veti da jos cu siguranta dupa ce veti naste !!!
Sarcini usoare si bb-i sanatosi !

Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Eu pofte n-am avut deloc, cu o singura exceptie...coliva..si sper sa nu fac pofta cuiva. Nici greturi n-am avut, am avut o saptamana in care cand si cand, nu zilnic, vomam de la nospa...dupa cerclaj a tre' sa iau 3 nospa pe zi si asa rau imi provocau ca uneri vomam.
De mancat sarat...la greu, mult mai sarat decat mancam inainte de sarcina. Se zice ca daca mananci sarat, bebe e baiat...la mine s-a potrivit Dulciuri nu mancam nici inainte, iar acum chiar nu-mi plac...mananc foarte rar...

Cat despre ce mancam...sanatos si natural??? Pai oare ce mai e acum natural?? O mai fii ceva natural ..?!
E bine de evitat organele in general, iar daca mancati pate de ficat sau ficat, mancati de pui. Cel de porc sau vita chiar e contraindicat.

Coca cola !! Inainte beam zilnic 2 kilograme...acum doar ocazional. In casa nu am decat apa plata si minerala, doar cand mai ies si eu afara beau..una doua (stau mai mult in pat ca am cerclaj si asa mi-a recomandat) Cafea n-am mai baut deloc de 2 saptamani.

Adriana, am vazut pozele cu burtica ta la 12 saptamani si mi-au placut la nebunie. Burtica mea se incapatzaneaza sa creasca. Abia acum la 20 de saptamani este cum o ai tu la 12

Costina si Rares din burtica
( 20 s)

DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput