Fetitei mele ii plac foarte mult chiftelutele dar eu gatesc mai dietetic si nu imi place sa prajesc in ulei.STie cineva cum as putea sa le pregatesc?Oare daca le bag la cuptor se usuca prea tare?Am vazut ca exista tavi speciale cu gratar deasupra si se folosesc pt. friptura.Oare pot sa incerc asa?
Katy
Katy si eu am incercat fara sa le prajesc si au iesit foarte bune, DAR le-am facut cu carne tocata de pui. Am incercat si cu carne tocata de curcan si au iesit arme albe
Ingredientele sunt cele obisnuite si nici nu le-am mai dat prin faina. Am pus in tava de la aragaz folie de aliminiu(deh, lenesul) si le-am dat la cuptor. Cred ca la 350 F, dar nu garantez.
http://www.vulpeabucatar.com/retete/mancaruri/chiftele.html
Pofta buna!
Multumesc pentru raspuns.Eu carne de curcan foloseam dar se pare ca trebuie sa schimb...O sa caut de pui si o sa incerc.Adevarul e ca daca le prajesc carnea de curcan nu e tare dar probabil ca ai dreptate si o sa incerc direct cu carne tocata de pui.
Katy