Viata de cuplu - proaspat casatoriti!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

VREAU SA IMI IUBESC DIN NOU SOTUL

...

Va rog sa ma scuzati,am facut o boroboata, intelegeti-ma ca sunt noua pe aici si am scris unde n-ar fi trebuit,vreau sa deschid un subiect intreg al meu cu acelas mesaj (sper sa-mi iasa de data asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Draga ManyHope,
Am citit postarea ta si nu ma pot abtine sa nu raspund, desi nu am trecut prin asemenea situatie si sper sa nici nu trec. Cred ca esti o persoana foarte sensibila, la fel cum esti si foarte echilibrata si iti doresti armonie in casa, in cuplu si in sufletul tau.
Zici ca ai discutat cu sotul tau de multe ori pe acest subiect...I-ai spus si ca tu te simti mai bine in pielea ta la 54 kg? Asta mi s-a parut o prostie din partea lui, scuze daca sunt prea directa, dar cred ac macar atata lucru avem dreptul sa hotaram noi pt noi, ce si cum mancam. Eu am cam luat proportii dupa nunta si am zis sa incep sa tin o cura de slabire dar sotul meu nu ma lasa, zice ca arat bine asa si nu vrea sa fiu altfel...Desi as vrea sa fiu mai slabutza si eu, ma simt bine asa cum sunt si ma bucur ca nu are nimik el de comentat.
Dar al tau sot mananca dulciuri si ce vrea el? Ca ar trebui sa fiti chit...Bun, nu mananc eu, nu mananci nici tu!
Nu....vorbesc prostii...snu asa trebuie sa procedezi, ci sa ii explici foarte clar ca organismul are nevoie si de dulciuri (poate intreba orice medic) si ca cel mai important e sa te simti tu bine si in forma. Incearca sa ii arati partea frumoasa a lucrurilor, ca hainele stau mai bine acum pe tine ca ai si forme..
In legatura cu cealalta problema, as vrea sa iti pun o intrebare. Daca nu vrei, nu raspunde. Tu te simti sexy? Adika, sotul tau se simte atras de tine, el vrea sa faceti dragoste si tu nu sau cum?
Ca daca e asa iti recomand sa pui la cale niste planuri, niste surprize atat pt tine cat si pt el. Zici ca lucreaza mult...ca lucrezi si tu...probabil aveti destul de putin timp pt voi...aveti si un copil mic...Gaseste un weekend in acre sa duci copilul la parinti/socri si plecati amandoi la munte sau la mare (ce daca e frig?), faceti o schimbare, oferiti-va unul celuilalt mici bucurii..Daca nu iti cumpara el, cumpara-ti tu singura niste desuuri fine in care sa te simti si sa si arati sexy, innebuneste-l si o sa vezi ca o sa iti faca si tie placere.
Sper ca nu am mers prea departe. Asta as face eu...Mai ales daca nu vrei sa renunti la el trebuie sa te autosugestionezi pt ca voi sa fiti iar cuplul de acum 15 ani...
succes.

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Astazi sotul meu mi-a facut o surpriza...De fapt trebuia sa fie o surpriza pt 24 nov, de ziua mea, dar s-a grabit sa cumpere cadoul si l-am prins! Acum el doarme si ma uit la el si ma gandesc cat de mult il iubesc pt tot ce face pt mine si nu ma refer numai la cadouri, ma refer la toate momentele cand stiu ca sunt rea dar tip si fac urat sau ii reprosez cate ceva desi nu ar trebui...si el totusi ma iubeste neconditionat si imi arata asta in toate modurile posibile. Ma gandesc ca sunt o norocoasa ca il am si sper din toata inima sa nu se schimbe niciodata si sa nu il pierd niciodata.

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Pentru mine si Csaba secretul care nu este de loc un secret este - comunicarea. Functioneaza mereu!

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ambii trebuie sa contribue la consolidarea unui cuplu, si tot impreuna sa depaseasca problemele. Noi din nimicuri ne certam dar cedez prima si trece repede.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

hallo tuturor

si eu ma voi casatorii anul viitor cu prietenul meu
eu sunt romanca 100% si el e neamt....
suntem impreuna de 9 luni imediat un an si in acest an am avut parte numai de bucurii si surprize alaturi de el
mia spus ca nu a mai cunoscut asa o fata ca mine si ca nu ma mai lasa pt nimik din lume ca voi ramane langa el...
familia lui e cat se poate de atenta cu mine si toti ma indragesc si se bukura ca in curand voi lua parte din familia lor...

deabia astept parca sa ma marit dar nu ma pot inchipui eu in rochie de miresa ... sora lui imi tot spune ca deabia asteapta sa cautam rochia impreuna... mie parca mi sa dus farmecul rochiei de mireasa visam la rochie de mireasa pecand aveam 13 ani sau cand eram la scoala dar parca acum nu mai are nici o semnificatie...
dar in fine tot o sa am una cand o sa ma marit
dar as vrea sa stiu cum o fi dupa nunta...
pana acuma neam inteles PERFECT ne iubim si ne intelegem bine oricare ar fi subiectul
plus ca el ma ajutat ff mult....
as dori sa imi dati cateva sfaturi cum ar trebui sa fiu dupa nunta ca si pana acum cred...
gatesc calc spal fac tot in casa
inca nu lokuim impreuna
el are apartament si eu lokuiesc in alt oras la cam 10 km departare pt ca eu am primit o camera de la munka pt ca lucrez ca voluntara pt handicapati iar o sapt lucrez iar o sapt am liber iar cand am liberstau la prietenul meu...
sper ca nu vam plictisit cu subiectul meu desi este destul de lung...

toate cele bune la toate sa fiti iubite si sarbatori fericite...

carmenn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Respect, iubire ,comunicare,toleranta,acceptare,simtul umorului,daruire.
cam astea ar fii -ptr o casnicie reusita si fericita.
dupa 4 ani de casnicie ,fericita si reusita, pot spune cu mana pe inima ca cele mai sus enumerate de mine contribuie ff mult la fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Nu stiu daca exista o reteta pe care s-o prescrii si sa se aplice tuturor...Noi suntem impreuna de 3 ani si 8 luni, dar casatoriti numai de 1 an si 5 luni. Nu e vorba ca de la inceput am fost ca si casatoriti...acum nu sunt decat niste acte in plus si verighetele. Nu simt nici o diferenta intre ceea ce a fost si ceea ce este acum.
Oricum, foarte importante sunt comunicarea si rabdarea. Trebuie sa ne intelegem unul pe celallalt, sa iertam atunci cand unul greseste si sa ne respectam reciproc. Cu siguranta toti avem momente in care suntem nervosi, nu avem chef de nimic, ne enerveaza cei de la servici sau pur si simplu vremea...E bine sa afisam intelegere si rabdare, impreuna trecem peste toate greutatile.
Ca ne mai si certam...asta nu o pot nega, dar ne straduim sa nu sarim calul...

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Karmyna, eu sunt casatorita de 4 luni si jumatate si pot spune ca nu s-au schimbat prea multe in acest timp. Noi am fost un cuplu si inainte, am mai stat impreuna si inainte, am mai impartit si bune si rele inainte de casatorie.
Nu trebuie sa te temi si nu trebuie sa privesti actul casatoriei in sine ca pe ceva urat, pt ca e cel mai frumos moment din viata...sau mai bine al doilea ca primul cel mai frumos cred eu ca e atunci cand nasti...
Pt mine a fost ca in basme...Iar rochia...cum sa nu te incante ideea? E ziua in care esti cea mai frumoasa si ti se fac toate poftele si toata lumea se uita dupa tine si te admira si...ce sa mai, e ziua TA! De cate ori la o nunta te-ai uitat dupa mire? Neah...toata lumea se uita dupa mireasa, toata lumea ii comenteaza rochia, coafura, pantofii (daca se vad!)...Asa ca fa-ti cadoul asta la nunta ta. Ofera-ti o zi minunata, simte-te bine in pielea ta, fii frumoasa si fericita! O sa fie totul frumos si bine. Sanatosi sa fiti ca sa puteti face apoi tot ca v-ati propus..
Sa fie intr-un ceas bun hotararea voastra de a va casatori si sa ne dai de stire cum merge cu pregatirile. Ati stabilit data nuntii?
Pupici dulci.

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Eu m-am maritat acum sapte ani si nici nu mi-am cunoscut barbatul tare in detaliu. Adica stiam ca este iubaret, destept, credincios, supraponderal si dezordonat si mi-am spus "cu astea pot sa traiesc". Primele sase luni i-am vazut numai calitatile, urmatoarele sase numai defectele iar al doilea an mi l-am petrecut incercind sa-l perfectionez. Ei, vreti sa va spun care este marea si unica mea victorie dupa sapte ani de casnicie ? Nu-si mai lasa hainele murdare mototol linga pat ! Le pune in cosul de rufe pe care l-am instalat doi metri mai incolo (ca in baie era prea departe si nu-mi reusea proiectul).
Concluzia mea este ca trebuie sa-ti accepti partenerul asa cum este, dupa ce a trecut romanta, sa-i lasi spatiu de respirat in mod rezonabil (ce e rezonabil se poate negocia), sa tragi la caruta in aceeasi directie cu el si sa nu-l minti.

Mergi la inceput