Dr. Nayel CFR2
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
Iti scriu eu tarifele pe PM.
Eu am facut triplu test, mi-a iesit prost si fost un fals pozitiv, exact asa cum mi-a spus Nayel si Iosup. Bine ca nu am facut greseala sa fac amniocenteza, care are risc mare de avort.
Nu mai fac in viata mea triplu test, deci Crissi, gandeste-te bine.
Crinuta si micutul Rayan
crissi spune:
Crinuta , am hotarit sa nu fac nici un triplu test , exact din motivu' asta , ca s ar putea sa dea vreun rezultat fals pozitiv si n as stii ce sa fac in asemenea caz, oricum , nu am cazuri de boli genetice in familie, sint la prima sarcina, singura problema pe care mi o puneam era varsta mea, adika aproape 29 de ani, varsta care nu mai e chiar mica pentru a avea primul copil..dar... o sa mi asum riscurile si asta e..
Pe 21 , luna asta am programare la morfofetala , la iosup si sper sa fie in stare sa mi spuna daca totul e ok , o sa am putin mai mult de 20 de saptamini la data aia, crezi ca se vede ceva , in cazul in care ar putea fi ceva in neregula , cu bebeul meu? ...
MULTUMESC MULT, Crinuta.!
crissi
crinuta spune:
Am luat cam 10 inainte de sarcina si in timpul sarcinii aproximativ 15. Acum am dat deja jos 10.
Daca mergi la Iosup poti sta linistita. E tare de tot tipul.M-a asigurat ca Rayan e ok, in ciuda triplului test prost, si a avut dreptate.
Exemple cu triplu test fals pozitiv sunt nenumarate, si eu cunoasc alte cazuri in afara de mine, si stiu cat m-a consumat pe mine povestea asta.Cine stie cat mi-am stresat copilul atunci cu starea mea psihica. Nu a meritat, a fost o greseala.
Du-te cu incredere la Iosup. Sa stii ca numai Nayel masoara ca Iosup, adica ii ies masuratorile exact ca lui Iosup.
Cand mai mergi la spital? Eu o sa ma duc cam in 4-5 saptamani la controlul de dupa cezariana.
Tu tot cu cezariana vrei sa nasti?
Crinuta si micutul Rayan
crinuta spune:
Chiar da ca nu ai inca 20 de saptamani se vede bine, un dr bun vede orice, sau aproape orice, iar Iosup e un ecografist jos palaria.
Sa-mi spui dupa cum a fost.
Crinuta si micutul Rayan
crissi spune:
deci, pot sa stau linistita daca merg la iosup...
Pai , mie dr. Nayel mi a spus ca dupa morfofetala sa ma duc la urmatorul control, in principiu , am cam o consultatie pe luna, dar de data asta o sa treaca mai mult de o luna...
Referitor la modul de a naste, ce sa ti spun , daca mi ar spune Nayel la urmatorul control ca TREBUIE sa facem cezariana din x motiv medical , as spune " doamne ce bineee... " si chiar ar rasufla usurata, dar in cazul in care n o sa se intimple asha , o sa ma straduiesc sa nasc normal... cu epidurala....
crissi
crissi spune:
prin urmare , probabil ca urmatorul control o sa fie in saptamina urmatoare celei in care merg la Iosup, adika , in saptamina 24-30 ianuarie..., cam atunci ai si tu o luna de la cezariana...
crissi
crinuta spune:
Crissi, eu am deschis subiectul nasterii cu dr Nayel dupa sapt 30, si mi-a spus ca nu am motive sa nasc cu cezariana. Asa era, Rayan a fost toata sarcina cu capul in jos, eu nu eram ingusta in bazin, si totul parea ok pentru o nastere naturala, insa, eu nu m-am dilatat in timpul celor 2 declansari, asa ca singura solutie a fost cezariana, fapt ca re m-a bucurat nespus.
Niciodata nu poti stii cum decurg lucrurile. Eu ma pregatisem suflecteste pt natural cu epidurala, Nayel a fost de acord imediat cu epidurala, insa daca nu m-am dilatat cum sa imi faca epidurala?
Crinuta si micutul Rayan
crissi spune:
In cazul asta mai am de asteptat ca sa deschid subiectu' cu nasterea.... in orice caz , daca nu se intrevede nimik pentru care sa necesit o cezariana... e vai de steaua mea... ca mi e asha de frica si mai e si treaba ca e foarte jenant , o sa vad, o sa fie cu epidurala , orice ar fi, cu toate ca am citit atitea despre atitea cazuri in care a fost nevoie de forceps, incit... vezi ca pin' la urma tot cezariana parca e mai buna..
cind ai timp, poate mi dai niste detalii privind preturile care se practica in cfr 2...
Multumesc mult, Crinuta
pupici
crissi
crinuta spune:
Crissi, fii sigura ca daca Nayel vede ca nasterea naturala ar fi complicata la tine iti face cezariana. Oricum, e prea devreme sa se faca pronosticuri de pe acum. Va conta si cum e pozitionat copilul, iar asta se mai poate schimba de nu stiu cate ori.
La mine a fost tot timpul cu capul in jos si cu toate astea nu am putut naste normal.
Crinuta si micutul Rayan