Credit imobiliar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La ultimul etaj am cumparat eu. BCR-ul aproba, numai ca e mai greu cu evaluarea, e posibil sa nu obtii intotdeauna suma de care ai nevoie.
In cazul meu a fost mai complicat: vanzatorii erau divortati, ea locuia in apartament cu al doilea sot, a fost nevoie sa-l "mituiesc" pe primul sot sa vina sa semneze... Apoi eu le-am facut cartea funciara, le-am platit impozitul restanta pe 2 ani, intretinerea restanta, comisioanele. Ei au venit doar la notar, la semnat.
Mi-a fost foarte greu, a durat 2 luni toata harababura. Si peste toate astea, au mai ramas 4 luni in apartament.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Intrebare de baraj pentru cei care au trecut deja de evaluare: ati dat "ceva" evaluatorului? Ca eu tot astept un raport de evaluare...initial mi s-a spus ca vine in o zi, dar...si nu e pb de etaj ca este 4 din 9 si ap arata bine si este in pretul pietei.
multumesc anticipat pentru raspunsuri, va rog PM daca nu pe forum

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioconstant spune:

Rog si eu pe acvi,sau oricine ar putea sa-mi spuna, cam care ar fi venitul minim pe cap de familie solicitat de banci (BRD,BCR,etc.) pentru un credit imobiliar, de ex.la un credit de 20.000 Euro?
Cu multumiri,

Viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Eu am platit contravaloarea expertizei direct la banca, 100 E. Nu i-am mai dat nimic omului, mi s-a parut destul de mult si asa.
Vioconstant, la Volksbank tre' sa ai cam 450 euro/familie pentru 20000 pe 25 ani. La BRD cam 400, poti sa iei creditul pe 20 ani. La Volksbank e dobanda mai mica, 8%, la BRD e 10 si ceva. Si mai e o faza, la BRD iti dau banii in lei, desi ratele le iau in valuta. Dar la BRD iti imprumuta o suma mai mare decat la Volksbank la acelasi venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Eu am vrut sa dau ceva evaluatorului, dar nu mi-a primit. Am primit cu 200 euro mai putin decat aveam nevoie...
La BCR trebuie sa ai 3 mil lei pe cap de familie + contravaloarea ratei pe care o sa o platesti lunar.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Va multumesc mult pt sfaturi,am semnat azi actele a fost ok joi ies actele de la judecatorie ,deci vineri am banii.
Viorica eu am fost pe la citeva banci sa ma interesez de credit pt 10000 euro pe 20 de ani si rata e 90-95 euro ,venitul minim e in jur de 12mil.
Acum incepe distractia sa-mi gasesc eu ceva bun in timp util.
Inca odata multumiri pt sfaturi mi-au fost ff utile!!
Gabi.

Mergi la inceput