Nu pot sa-mi mai adug pozne pe webshots

Nu pot sa-mi mai adug pozne pe webshots | Autor: Lorelai182003

Link direct la acest mesaj

Am facut un album nou si cand am dat upload a stat fo cinshpe ore sa se incarce si rezultatul a fost locul unde ar trebui sa fie poza(blanc) si cu un x rosu in coltul stg sus.
Am gresit ceva? Pozele tb sa aiba o anumita dimensiune/rezolutie?
Habar n-am,nu prea ma pricep la chestiuni d-astea.
La primul album nu mi-a facut asa?
Ce sa fac?

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

nu cred ca ccc conteaza marimea pozelor, eu incarc din cele mai mari si e ok. Mi s-a intamplat ca timbrul (pozelor (pozele mici) sa se incarce prost adica sa fie pixelate. Si atunci dupa cateva timp le-am mai incarcat o data. Se incarca uneori greu daca pozele sunt grele (full size) si deh...mai e si netu care uneori mai mult nu merge decat merge. Mai incearca o data cu o singura poza.

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b4delia spune:

Eu zic sa stergi albumul in care nu poti incarca pozele, si creeaza unul nou. Cite o data se mai intimpla unele probleme technice, si daca incepi de la zero, se rezolva treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Mai, nu merje de loc! Am incrcat asa cum ati spus voi si tot nika! Am incercat sa incarc si pozele pe care le-am mai incarcat si care au mers si nici pe alea nu vrea sa le incarce!
Am incercat sa incarc pozne si pe alte site-uri si nici acolo nu vrea.
Pur si simplu arata ca mi se incarca poza asa...la nesfarsit si dup-aia imi arata blanc-ul ala cu x rosu!
Oare am setat io ceva gresit fara sa stiu? E ceva din calculatorul meu?
Hielp!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Yeeeeeeeeee!!!Am reusit!!!!! Nu stiu ce s-a intamplat. Singurul lucru pe care l-am facut a fost ca am micsorat poznele si am scazut rezolutia. Am cam bajbait io p-acolo da mi-a reusit!
Multumesc mult.
Puteti inchide sobektul.
Pupici.
Si dc vreti sa vedeti pozne noi cu Adrian la 1 an, voila:

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre

Mergi la inceput