Am facut un album nou si cand am dat upload a stat fo cinshpe ore sa se incarce si rezultatul a fost locul unde ar trebui sa fie poza(blanc) si cu un x rosu in coltul stg sus.
Am gresit ceva? Pozele tb sa aiba o anumita dimensiune/rezolutie?
Habar n-am,nu prea ma pricep la chestiuni d-astea.
La primul album nu mi-a facut asa?
Ce sa fac?
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
nu cred ca ccc conteaza marimea pozelor, eu incarc din cele mai mari si e ok. Mi s-a intamplat ca timbrul (pozelor (pozele mici) sa se incarce prost adica sa fie pixelate. Si atunci dupa cateva timp le-am mai incarcat o data. Se incarca uneori greu daca pozele sunt grele (full size) si deh...mai e si netu care uneori mai mult nu merge decat merge. Mai incearca o data cu o singura poza.
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
Eu zic sa stergi albumul in care nu poti incarca pozele, si creeaza unul nou. Cite o data se mai intimpla unele probleme technice, si daca incepi de la zero, se rezolva treaba.
Mai, nu merje de loc! Am incrcat asa cum ati spus voi si tot nika! Am incercat sa incarc si pozele pe care le-am mai incarcat si care au mers si nici pe alea nu vrea sa le incarce!
Am incercat sa incarc pozne si pe alte site-uri si nici acolo nu vrea.
Pur si simplu arata ca mi se incarca poza asa...la nesfarsit si dup-aia imi arata blanc-ul ala cu x rosu!
Oare am setat io ceva gresit fara sa stiu? E ceva din calculatorul meu?
Hielp!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Yeeeeeeeeee!!!Am reusit!!!!! Nu stiu ce s-a intamplat. Singurul lucru pe care l-am facut a fost ca am micsorat poznele si am scazut rezolutia. Am cam bajbait io p-acolo da mi-a reusit!
Multumesc mult.
Puteti inchide sobektul.
Pupici.
Si dc vreti sa vedeti pozne noi cu Adrian la 1 an, voila:
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre