Mamici de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 6

tora97 spune:
eh, si daca tot am timp sa va mai "expun" o mica problemuta..
la controlul cardio au dat peste o malformatie congenitala.. bla, bla, bla...
in plus am tensiunea mica: 8/4... ii dau cu cafea sa o ridic, insa o ia inima la trap... tahicardie si extrasistole la greu.. cardiologul a spus ca nu mi poate da nimic, Ovidiu (nevastuicul meu) venise cu ideea de a lua niste calmante de zi, doar ca i am amintit ca acum sint o femela cu pui si ma indoiesc de faptul ca as avea voie.. si io te ma intr un cerc vicios!!!
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Maruta spune:
ruxel - ai dreptate suna mai frumos 6 sapt ... dar daca incep sa numar ca voi ... ma zapacesc cu doctora ... in plus eu stiu clar cand am avut ovulatie ... imi luam temperatura bazala ... ce zici ne'cuscrim ? fac un baiat frumos pentru fata ta ????? ca se poarta ... eu mi's cu 3 ani jumate mai mare ca sotul ...
ce conteaza 6 ?
androix - ce-ti face matul ? sau ai mata ? ne'ncuscrim ???
hai c-am luat-o razna ... lipsa totala de isi spune cuvantul ...
Maruta 3 sapt.+
DPN 19 iunie 2005

Ruxel spune:
Maruta si eu mi-am monitorizat temp. bazala si cica am avut ovulatie in ziua 16, dar eu tind sa cred ca am avut in ziua 14. Cu 2-3 zile inainte de a stabili FF ovulatia am avut niste dureri specifice ovulatiei. Dar de ce spui ca te incurci la numaratoare cu doctorita ta....eu stiu ca toti medicii numara de la ultimul ciclu !!!

mstroie spune:
Lasa Maruta ca acum ne odihnim si noi dupa atata
pentru bebe. Chiar voi cam cum faceti cu
, adica la cat timp? Noi cam 1 data pe saptamana, ca nu se poate nici deloc, deloc
.
Mari11+ saptamani

Maruta spune:
mari - norocoas'o cel putin tu te distrezi o data pe saptamana ... dar la mine e strict interzis ... iar eu de frica sa nu-l pierd pe bebe respect intocmai ...
ruxel - pai doctora mea numara cate saptamani are fatul in functie de UM, ovulatie si de eco ... de exemplu urmatoarea data cand mergem la eco o sa fie la 6 sapt ... iar fatul trebuie sa prezinte toate cele normale pentru aceasta varsta ...... mi se pare ciudat ... inainte mergeam la Sedan de la Giulesti ... si el numara la fel ... ii spuneam UM si el imi spunea cate sapt. are fatul si pe parcurs ce faceam ecografii mai adauga sau taiam 1 saptamana ...
eu va pupic dulce fetelor, va doresc un weekend linistit, fara greturi sau alte cele rele ...
pe luni ... cand vom avea 4 sapt
Maruta 3 sapt.+
DPN 19 iunie 2005

Androix spune:
Maruta, bine face amarata de matza! Sa ne incusrim la ce la pisici? Nu crez ca mai merge adica nu mai vrea ea, duoamna, ca e castrata, nu mai are de nici unele si sa nu mai vaza motan in oki. A avut momentul ei de glorie cand a adus pe lume cei mai frumosi pui de pisica. Iar eu am fost moasa cu acte in regula
Mey, cu gighi gighi la mine e destul de naspa situatia.
Eu nu mai vreau deloc iar al meu sot a inebunit pe langa mine...
Astept cu nerabdare trimestrul II cand am auzit ca dansii vor face fata mai greu dorintelor noastre nebune...
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

iuliana spune:
Eheheeee, s-a dus viata de chiabur...gata, am si eu simtome de femeie insarcinata...mama lor de simtome, ca ma simt ca o leguma. Mi-e rau la stomac, dar nu vomit si dorm in picioare, ma doare capul. Si stiu ca o sa ma tina pina prin saptamina 13-14. Oricum, stau cu o cana de limonada tot timpul linga mine...pur si simplu imi pohteste sufletul la acrituri:(. De abia imi tiriie picioarele si fetita mea vrea musai afara.
Mi-am facut si eu programare la dr pe noiembrie 3. Din pacate copiii nu sint acceptati si o sa o las pe Emma la o vecina sa ma pot duce cu berbantu' la dr.
Eu stiu ca aspirina subtiaza singele si de aia nu se administreaza la femeile insarcinate.
Si noi cu stam dezastru...adica eu nu mai vreau deloc. Asa am patit si la Emma, pur si simplu 8 luni nu am avut chef, iar sotului i s-a stins nebunia cind a inceput sa imi creasca burtica. Mamaaa, si ce stare de nervi si nemultumire ii da
. Ferice de barbatii femeilor care, insarcinate fiind, au un chef mai nebun decit cind erau neburticoase:)).
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Aurasa spune:
Buna dimineata mamici si burtici
Aseara am fost la echo la dr. Iosup. A fost prima intalnire cu bb. Are 6 saptamani si 6 zile si ii batea inimioara. I-am si auzit-o. M-am emotionat asa de tare ca mi-au dat lacrimile. Sotul il privea fascinat (cu ochii lipiti de monitor).
Dupa calculele mele (s-au dovedit a fi eronate)avea doar 5 saptamani.
BB este normal dezvoltat pentru varsta lui. Are, cu tot cu sacul gestational, 19 mm. El singur are abia 3 mm, dar o sa se faca mare si voinic peste catva timp. Nu stiu daca imi doresc sa fie fetita sau baiat. Chiar nu conteaza. E un dar de la Dumnezeu si e binevenit. Abia aseara mi-am dat seama (pe pielea mea)ce minune este viata. Era asa de micut si ii batea inimioara asa de repede si cand am si auzit-o, parca traiam un miracol. Viata aia mititica traieste in mine.
Citisem pe forum ca inimioara apare ca o palpaire, asa este. Din momentul in care a aparut bb pe monitor am vazut palpairea. Nu-mi venea sa cred, apoi dr. Iosup a zis "Aici e bb si aici e inimioara lui". Nu stiu ce sa va mai spun, a fost miraculos. Inca sunt emotionata si nu stiu ce sa va mai spun.
Abia astept urmatoarea echo sa il mai vad. Avem si poze (am putea spne primele poze din viata lui, chiar daca e intrauterina, tot e VIATA).
MUlta sanatate di pupici
Aurasa

mygirl spune:
Salut, burtici! N-am mai scris de mult dar v-am urmarit cu interes in fiecare zi. Mi-au iesit analizele si toate sunt normale, in afara de Rh care este negativ!!! Am inteles ca nu ar fi o problema la prima sarcina, dar mai are vreuna din voi rh negativ? Ce v-a spus doctorul? Eu abia saptamana viitoare merg la prima vizita la ginecolog. Sper sa fie bb bine. Va pup!
Mygirl 10+ saptamani

Aurasa spune:
Mygirl, si eu am Rh negativ si sotul pozitiv. Dr. mea mi-a zis sa fac analizele Dozare Anticorpi anti-D si anti-B (sotul are B). Eu am avut o sarcina oprita in evolutie, deci sunt oarecare probleme.
Iti voi spune mai multe maine cand vin de la control.
Toate cele bune