Mamici de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Androix, fi atenta:

Uter marit in volum, mucoasa uterina ingrosata, sani durerosi dar nu mereu, col violaceu si inchis coform sarcinii, sangerare rosie dar nu continua ci doar din cand in cand. Nu iau decat Utrogestan, no spa si scobutil. Aaa, si teste pozitive.

Mai mult nici eu nu stiu! Sa rog sa-mi faca iar echo?

pupi.

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Laurici, eu am facut prima echo la 5 sapt. de la UM si s-a vazut !
Nu stiu mai mult ce sa-ti spun... imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai, tu ai toate semnele mai putin sarcina. Poti sa ii spui medicului ca ti-e frica de o extrauterina, Doamne fereste, si sa faca ce-o stii sa-ti caute sarcina IN UTER. Conform UM tu ai deja 6 saptamani pe care le implinesti exact azi. Nu te mai complica cu data conceptiei ca te incurci. M-am uitat in calendar si eu avea tot fix 6 saptamani cand l-am vazut pe bebe la eco (a doua) cand i-am vazut si inimioara. Deci eu zic ca deja ar trebui sa se vada ceva. Insista sa-ti faca eco iar, sau mergi tu la un eco mai performant, nu stiu sa-ti sugerez nici un loc acum dar intreaba pe la gravidoasele mai mari si ele stiu cu siguranta. Deci repet eu am facut intravaginala si ma gandesc eu ca asta "vede" mai repede o sarcina. Dar sunt medici care se feresc sa faca intravaginala mai ales la un istoric cu sarcini pierdute. Ti-as mai recomanda sa iei si cate o pastiluta de acid folic zilnic.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

lauracipani - buna laurici ... sper din tot sufletul sa fi gravida ...

daca te duci la giulesti ... incearca sa-l gasesti pe dr. Sedan sau dr Albu ... si incearca sa te duci la ecograful din spital ca e mult mai performant decat cel de la centrul de planificare familiala ...

ce fel de eco ai facut ?? uite ca nu mai stiu sigur cum se numeste ... dar cand sarcina e mica se face ecografia aceea intravaginala ... dar sa sti ca nu sunt sigura ca asa se numeste ... daca nu ai facut o astfel de eco ... cumpara-ti un prezervativ si du-te de-o fa ...

... difera de la persoana la persoana ... la mine a putut sa-l vada pe bebe la 4 sapt de la conceptie ... adica la 6 sapt de la UM ...

bafta multa si asteptam vesti bune ...

Maruta 5 sapt.
DPN 19 iunie 2005; UM 12.09.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna ziua si pupici pe burtici!
Lauricipani, si eu am facut o eco vaginala, caci facusem chiuretaje in trecutul meu "glorios" si dr mi-a zis ca singura problema ar putea fi o sarcina extrauterina. Asa ca am vrut sa ma conving ca e ok. Si UM la mine a fost pr 24 septembrie.. Embrionul nu am cum sa-l vad inca, insa sacul gestational l-a gasit cu eco vaginala. Sau macar asa a zis dna .. Sincera sa fiu, eu nu prea am deslusit nimic pe ecran. Abia astept sa mai treaca timpul!
Inca o data va !!!
Si acum ca mi-e cam somn! Va citesc mai pe seara. Sa fiti cuminti!

Andreea :)

Mergi la inceput