Mamici de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Micky, ce frumoasa poveste, cum sa nu pastrezi copilul? Sper ca intre timp ai convins taticul sa-l astepte cu drag pe bebe...

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda spune:

Buna mamicilor,
Nu v-am mai scris cam de mult. Dar m-am luat cu alte treburi pe la servici si am omis ce era de fapt mai important sa-mi salut tovarasele de suferinta.
De cand am facut ecografia la 9 saptamani sunt in extaz. Am vazut ca in mine creste o alta viata, este o senzatie absolut superba. La servici stie cam toata lumea de sarcina mea bineinteles ca a fsot informat si seful meu. Nu am nici o problema din acest punct de vedere dar exista o promisiune pe care mia-m facut si apoi i-am facut-o si lui ca nu voi sta acasa decat 5 luni.La doctor am fost sambata sarcina merge bine cu kilogramele in plus inca nu ma lupt si cel mai tare imi doresc sa inceapa sa mi se vada burtica.
Va pup si astept sa vad ce mai faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

burtici ce faceti sunteti bine? bb-ii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am cam speriat aseara cu cutremurul... Sper ca bebe n-a simtit nimic din agitatia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

si eu m-am speriat la un moment dat ... cand am vazut ca nu se mai termina ... dar am incercat sa ma calmez ... ca incepuse sa ma intepe burtica ...

acum suntem bine ....

Maruta 7 sapt.
DPN 19 iunie 2005; UM 12.09.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dragelor, am si eu o intrebare intrebatoare.
Cind este cel mai bine sa fac prima ecografie 3D? La ce virsta a sarcinii? Acum am 8+ saptamini.
Si mai am inca o intrebare . Intentionez sa merg sa fac ecografia la Dr.Pop, la Olimp. Aveti idee cam cit de greu se obtine o programare? Adica, daca sun azi sa ma programez, cam cind am sansa sa o obtin? Si cam cit costa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Burticoase, sunteti bine?
Si noi ne-am speriat, noi stam taman la 10 si am crezut ca incepe si mai puternic. Din fericire am antrenament ca de cand ma stiu tot la 10 stau. M-am calmat cand am vazut ca se termina si contrar asteptarilor am dormit dusa dupa. Nu vreau sa ma gandesc cum m-as fi simtit daca as fi fost singura acasa.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Eu m-am speriat putin, mai mult s-a speriat sotul, apoi nu ne-a mai luat somnul ne-am uitat la toate stirile, am vazut si emisiunea de la prima cu nasterile.

Mari12+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Si pe noi ne-a zguduit serios azi noapte. Bine ca nu a fost mai grav.

Ruxel, nu stiu daca trebuie ecograf special sa se vada inimioara. Imi aduc aminte ca am fos tla un eco obisnuit pe la 6 sapt. si ceva cu Mariuta si se vedea un punctulet pulsand. Acum am auzit inimioara la eco Doppler la 5 saptamani. Sentimentul e minunat. Initial am crezut ca e inima mea . Nu imi puteam imagina ca o inimioara asa de mica poate bate asa de tare!

Si eu stiam ca ecografia morfologica s eface pe la 20 sapt. Gabitzam, din cate stiu eu la Olimp (acum Diagnosis) nu exista eco tridimensional. Este insa un ecograf mai performant iar cei care il interpreteaza sunt foarte buni. Am fost cu Maria la 21 sapt., la dr. Iosup. Mi-a placut foarte mult. Pt. prima data am plecat linistita dintr-un cabinet medical. L adr. Pop programarile se fac cu mult timp inainte (3 luni). Stiam si ca a avut o problema de sanatate. Oricum, ar trebui sa te programezi. Despre cost, nu mai sunt sigura, dar parca 1.500.000.

Crissi, nu trebuie sa te inspaimante de pe acum ideea nasterii . Daca citesti la nasterea pe glob, majoritatea povestilor sunt mai mult comice sau foarte incarcate emotional, dar nu infricosatoare. Sa nu crezi ca mie nu imi e frica , dar mai avem asa de mult pana acolo.

Cele care nu ati luat in greutate. Nu exista motive de ingrijorare. Va imaginati ca bb-ul e asa d emic, incat greutatea lui si a ce mai e in plus pe acolo e nesemnificativa. Important e sa mancati cum trebuie si ce trebuie, si bucurati-va de silueta!

Andreea, si eu stiam ca triplul test se face mult mai tarziu. Inca sunt in ceata, dar mi s-a spus ca este in regula, ca se face dupa 10 sapt. Am notat varsta sarcinii, u.m., varsta mea, greutatea. Presupun ca se iau in calcul toate datele astea.

Mickyyy, nu cred ca mai ai cale de intoarcere, din moment ce scrii la subiectul asa asa de des . ma bucur mult. Sper sa iti rezolvi toate problemele si sa i-l convingi si pe tati.

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Eu sunt suparata! Saptamana trecuta am incercat sa va scriu dar tocmai cand ma pregateam sa trimit mesajul a picat net-ul !
Si scrisesem asa frumoooos !

Cutremurul m-a prins singura acasa. M-am trezit speriata si cu capsa pusa ca tocmai in asa moment eram singura ! Dar mi-a trecut repede .

M-am ingrasat 3 kg !!!!!!! Ajutooooor !!! Am abia 12 saptamani ! N-am mai mancat paine de aproape 2 ani insa acum nu ma pot abtine, plus dulciurile care sunt la ordinea zilei .
Alte probleme majore nu am - dorm bine , greturi ioc !
Voi cum stati cu greutatea ?

Mergi la inceput