Propunere pentru o noua sectiune a forumului
Raspunsuri - Pagina 2
star33 spune:
Eu sustin aceasta propunere de a avea o sectiune dedicata religiei. Toti avem nevoie de asa ceva
Catalin spune:
quote:www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=12" target="_blank">Cuvinte pentru minte, inima si suflet
Originally posted by star33
Eu sustin aceasta propunere de a avea o sectiune dedicata religiei. Toti avem nevoie de asa ceva
Arta, literatura membrilor, religie, cultura, hobby-uri..etc
...se aproba?
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
aschiutza spune:
Eu as dori ca sectiunea de Arta sa fie separata de Sectiunea de Religie.Acum se incurca subiectele pe prea multe teme.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Emilia B. spune:
sunt de acord cu mica modificare a lui catalin.
asta si din cauza ca se vor intrepatrunde intotdeauna domeniile artei cu cel al religiei.
apoi personal consider ca in religie (desi nu imi prea place cuvantul asta, pentru conotatia negativa din jurul lui, nu pentru ceea ce inseamna de fapt, re-legare a relatiei cu Dumnezeu) se gasesc toate cuvintele necesare inimii, sufletului, mintii...
irina.c. spune:
Si eu cred ca pentru Religie ar trebui o sectiune separata.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
Kehleyr spune:
Sectiune separata pentru religie!
Nu pentru toata lumea e adevarat ca :
quote:
apoi personal consider ca in religie (desi nu imi prea place cuvantul asta, pentru conotatia negativa din jurul lui, nu pentru ceea ce inseamna de fapt, re-legare a relatiei cu Dumnezeu) se gasesc toate cuvintele necesare inimii, sufletului, mintii...
Mie mi-ar place mult mai mult sa lasam in fosta "Zona artelor" numai subiectele de carti, filme, hobby-uri, etc. Jumatate din subiectele de acolo sunt acum despre religie, si majoritatea duc la conflicte, si eu una m-am cam plictisit . Cine vrea sa se certe, sa o faca in zona de religie sau la ZZ.
Parerea mea!