Mamici de ianuarie-februarie 2005(47)
Raspunsuri - Pagina 5
oana cretu spune:
Pofta buna, Lali si licuriciul!
Fetelor, cam cat ia bebeul in ultimele doua luni in greutate?
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
ana maria spune:
Oana bebe ia cam 1 kg pe luna. cel putin in luna a 9 a chiar ieri la curs am aflat ca ia 1 kg.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
oana cretu spune:
Deci ar trebui sa mai ia cam doua kg, nu? Ar fi bine....
Merci, ana-maria!
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Viktoria spune:
Nu ingerasul, nu as afirma asa ceva. Insa pt. ca eu am aflat printre ultimele ce va fi , m-am gindit ca m-ai uitat.
Lali eu locuiesc la 8 km de Wr. Neustadt. As fi avut posibilitatea sa nasc si in Baden insa am ales Wr. Neustadt din motive private. E un spital mai mare si mai bine dotat . Da poate om fi trecut una pe linga alta ca si eu ma duc des la cumparaturi in Wr. Neustadt.
cind mai ai de gind sa vii in Austria?
Viktoria spune:
Si inca ceva lali daca faceti pauze pe drum si trebuie neaparat sa faceti acele drumuri de care spuneai
va putea sta si in aceea pozitie. Ai grija sa-i cumperi pt. caput o mica pernita tip rola care nu ii va zgudui capsorul prea tare intr-o parte sau alta.De obicei se vind cu scaunasul.
bellamia spune:
Va multumesc din suflet pentru urari!
La fel ca si Oana ma tem de taiat si cusut la nastere, insa sper sa-mi faca anestezie locala...
Si inca o teama....sambata (la nunta) va trebui sa ma strang putin ca sa-mi vina rochia...oare ar putea sa-l afecteze pe bebe o zi??? Pentru ca la 19 tot tzantzavaiul se incheie (pentru binele meu, fireste)...insa va fi o zi lunga.
Sunteti tare dulci cu incuscritul si cu ascunsul carucioarelor, ma faceti sa rad de fiecare data ![]()
Pupici la toate, Bellamia.
Shobo spune:
buna fetele,
am trecut aseara prin sperieturi mari: dupa o zi de agitatie mare cu gym+cursuri+altele si condus prea mult (gata, se taie condusul -nu mai conduc decit STRICTUL NECESAR!!!)........ mi s-a facut rau in carefour la 9: am simtit de vreo 3 ori ca o presiune mare acolo jos dinspre interior bineinteles si parca se deschidea ceva... m-a luat cu frica tare si mam asezat jos pe o banca chiar in carefiour repede... mi-au dat lacrimile -nu am mai patit asa ceva, parca nici nu mai puteam respira... vedeam incetosat.. .ce sa zic, m-am speriat fff tare! am ajuns repede acasa, n-am vrut sa mnergem la spital dar mam intins la orizontala imediat si asa am adormit, cu vise urite si ciudate toata noaptea 
si rugindu-ma la Domnul sa fie bine! dim. m-am trezit bine, ok, am facut ceva prin casa si parca iar ma lua acea presiune acolo si stind pe scaun la comp simt deodata una tare chiar inspre vagin!!!
sim-mi dau sema aca e asta mic care a dat asa tare.......... dar cum acolo??? si-mi trece fulgerator prin cap ca aseara e fff posibil sa fi fost tot el cu cele 3 la fel de tari. bineinteles nu v-am mai spus ca aseara am facut si o contractie cind am ajuns acasa dar am luat No-spa repede. dupa care l-am simtit miscind fara pb. la fel toata dimineata a miscat.
dupa amiaza mi-am luat totusi inima in dinti si am mers la camera de garda la Elias desi Tutunaru e in strainatatwe (apropos, am aflat ca apare simbata de garda dar va fi omor pe capul sau... cica) si m-a vazut un dr. Bogdan Alexandru, stagiarul lui. ala, ori nu stia sa se uite cu echograful, ori a vrut el sa ma vada acolo
ca mi-a zis sa ma dezbrac... si m-a chinuit un pic fetele ca cica aveam o secretie care nu-l lasa sa vada colul ... ca de fapt asta era teama mea, Doamne fereste sa nu se fi deschis colul... si asta vroia si el sa vada. si mi-a scos odata lamele alea si le-a bagat din nou... pina in git le-am simtit
si gata, a zis BETON, col cu orificiul inchis! atunci am zis, SUPER! si apoi m-a dus la un senzor pe care mi l-a pus pe burta sa asculte inimioara lui bebe si a masurat cu el 150-148 bpm. deci ok - bebe era acolo si era bine! oricum eu il simteam ca misca toata ziua, deci nu-mi faceam pb. de el ci de col.
spuneti-mi va rog frumos ingerasu tu trebuie ca stii sigur, ce inseamna un tuseu vaginal? asta ce mi-a facut mie asta? cu lamele alea? ca acum ma gindesc daca e bine ca l-am lasat pe ala sa se uite acolo sa bage alea mari de tot... ca dupa ce i-am povestit sora-mii ea a zis ca nu trebuie sa-l las sa bage alea acolo ca nu e bine sa umble careva pe acolo pina la nastere...
Am scapat, multumesc DOamne! si mi-a zis si dr-ul asta ca e fff probabil sa fi fost cu picioarele inspre vaginul meu si sa-mi fi dat acolo tare de tot de mi-a luat rasuflarea si mi-a creat acea presiune... suport orice numai sa stiu ca e ok, va dati seama!
ana_maria , ziceai tu de un link cu patuturi de lemn, te rog frumos dami-l si mie daca poti sa incep sa caut caci in carefour nu mi-a placut ce aveau, nu arat ok. ma intereseaza cu posibilit. de a lasa o laterala mai jos (in 2-3 pozitii), aparatori si salteluta sau lenjerie nu-i neaparat ca astea pot sa i le comand (saltea as vrea Relaxa si lenjerie poate fac cum face ingerasu).
va pup fetele si vedeti sa nu va speriati ca mine! ca bebe poate sa dea absolut oriunde, daca acolo ii place lui?
...
Eu si bibisor 24 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS
ana maria spune:
Shobo, imi pasre rau de aventura ta de ieri. Sper ca ti-ai mai revenit acum. Si mie mi se face tuseu vaginal la fiecare control pt a-mi verifica firul de cerclaj care altfel nu se vede. Dar nu-mi introduce chestiile alea metalice (valvele). Probabil ca tipu era mai neexperimentat. Dar bine ca s-a descurcat pana la urma si ai aflat ce te interesa. Oricum colul nu ti-l putea verifica la ecograf, se vede dimensiunea lui doar la cele foarte performante.
Iti dau adresa pe PM.
Ana Maria
Lali spune:
Viktoria, as merge in Austria si maine, dar.... merge sotul meu in Germania in noiembrie si va trece cred si pe la verii mei. Eu nu cred ca ajung repede, poate anul viitor mai spre sfarsit cand nu voi mai alapta si voi putea lasa bebele cateva zile cu bunicii lui. Tare as vrea sa merg mai repede sa ii pot lua una, alta de acolo, ca sunt lucruri frunoase si nu asa de scumpe pentru bebe...
Shobo, si bebele meu mi-a dat dimineata un sut jos de tot, de am strigat "au" si am avut senzatia ca vrea sa iasa putin pe afara... Da' sa stii ca am facut un drum lung si m-am simtit tare obosita, ma dureau toate, cred ca oboseala ne face rau de tot si ar trebui sa ne mai "linistim", macar astea 2, 3 luni care ne-au mai ramas.
In alta ordine de idei, am fost in seara asta la Selgros si am luat cantar pentru bebe. Digital, cu cosuletul detasabil, adica se poate folosi si dupa ce bebele creste, tot pentru el dar ca si cantar de picioare pana la 20 kg, sensibilitate din 10 in 10 g si la 2,1 mil. Cam atat erau la Chicco cele normale, pana la 12 kg, nu cele digitale care erau 8 mil.
Tot de acolo am luat un rucsacel Nivea pentru mine, viitoare mamica, cu salteluta pentru infasat, cu servetele umede, sampon, sapun, crema si ulei de corp pentru bebe cu numai 600.000 lei. Mie mi s-a parut OK, avand in vedere ca gentile sau rucsacii pe care i-am vazut eu tot cu salteluta de la firmele care vand carucioare erau peste 1 milion, fara cosmetice evident.
Lali si licuriciul ei 28+
Dr. Anca, Municipal
adita spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Oana bebe ia cam 1 kg pe luna. cel putin in luna a 9 a chiar ieri la curs am aflat ca ia 1 kg.
Ana Maria
Aoleu! daca bebele meu are deja 1 kg si 200gr si mai ia inca 3 in astea trei luni pe care le mai am, inseamna ca se face mare de tot