Copilul disparut
Raspunsuri - Pagina 3
smillaraaq spune:
Of, saracul copil, saracii parinti ... eu n-am vazut povestea la televizor ca n-am apucat sa-l deschid saptamana asta, dar imi inchipui ce trebuie sa fie in sufletul lor!
Cine ar vrea sa faca rau unui copil? (intrebare retorica) Of! 

M-am rugat si eu pentru Vlad, sa fie bine!
Lorelai182003 spune:
Uite, ma uit acum la stiri pe pro si vad ca parintii au pus si recompensa 2000 euro pt cel care il gaseste.
Sunt aproape siguri ca a fost rapit si au trimis poza si la politistii de frontiera.
Din pacate nu au gasit nimic, nici macar un indiciu,ceva.....
Offfff...

Adrian
,Alina
si sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
energy spune:
pai dupa 4 zile trimitzi poza la frontiera???? daca voia sa iasa cu el din tzara cine l-a luat (daca se confirma), deja ar fi putut s-o faca cam de 723.658 de ori pana acum...treaba romaneasca, dupa 4 zile... ca sa nu mai spun de elicopter, ca "l-au pus autoritatzile la dispozitzie" dupa 3 zile, adica 72 de ore in care se pot intampla destule...sunt revoltata! astea sunt lucruri care se fac imediat!!!!
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
adrianangi spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Ceva e putred īn Danemarca!
Nu in Danemarca, ci in Romania. Sistemul. Cred ca dupa Revolutie incoace, sunt primele operatiuni de cautare a unui copil disparut mediatizate. Politia locala e putin depasita de evenimente. Abia ieri au primit intariri din Bucuresti si Craiova (voluntari, salvamontisti specializati in operatiuni de cautare, caini dresati pentru asa ceva, agenti de paza si protectie...)
Inca un amanunt infiorator: pe timpul noptii, operatiunile sunt sistate!
Nici nu vreau sa ma gindesc la ce se intimpla intr-un caz asemenator intr-o tara civilizata. Sau tot ce vedem noi la tv. sunt simple fictiuni? Habar n-am... Parerea mea e ca in acest moment (de duminica si pina acum au trecut aproape cinci zile...) doar Dumnezeu il mai poate salva pe baiat. Doamne ajuta-l!
ATI VAZUT ACEST COPIL?
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=adrianangi
Copilul are tenul saten inchis, ochii negri, sprincene negre bine conturate si o inaltime usor peste media varstei. In momentul in care a disparut era imbracat cu un tricou verde imprimat cu imaginea lui Micky Mouse, blugi albastri si pantofi maron. Copilul a fost vazut ultima data jucindu-se lingaun autoturism parcat pe marginea drumului de acces la Manatirea Cocos, comuna Niculitl, judetl Tulcea. Familia Tudor ofera o recompensa de o mie de dolari celor care vor da informatii care vor ajuta gasirea baiatului.
Orice persoana care poate da relatii despre copil poate suna la 0745.034.572.
Chuny spune:
Spune-mi, te rog, se stie cum arata masina aceea? Nu are rost sa-l mai caute īn padure, ar fi trebuit sa īnceapa mai devreme sa īncerce sa caute masina aceea blestemata! Daca era īn padure l-ar fi gasit oricum destul de repede, ca am īnteles ca l-au scapat din ochi doar 5 minute. Daca īl prindea vreun animal tot ar fi gasit ceva urme.
Bubbles spune:
Este cumplit ![]()
Fetelor, mai sunt stiri? Baietelul e tare frumusel, mi se rupe sufletul cand ma gandesc prin ce momente trebuie sa treaca familia. Cand eram mica, si eu m-am pierdut peste vreo jumatate de ora, nu va povestesc in ce stare i-am regasit pe parinti. 
Ma rog la Dumnezeu sa revina sanatos la familia lui. Voi da refresh, poate mai spuneti cate ceva...
Bianca
Alina spune:
Ma rog si eu sa-l gaseasca in viata si sanatos!Doamne ajuta-l pe micut!
Offf!In urma cu un an jumatate a mai fost postat pe Forum mesajul unei mame careia ii disparuse puiul.Poate va amintiti...sfirsitul a fost tragic.Vreo 3 zile nu am mai fost buna de nimic
!
Alina
mariaangeli_que spune:
Doresc parintilor ca sa aiba norocul sa-l regaseasca pe copil,sa speram ca polizia se misca si face ceva cu adevarat
maryam spune:
Inshaa ALLAH ca acest copilas sa revina curand la ai lui,cred ca nimic pe lume nu poate fi mai groaznic pentru un parinte decat pierderea copilului.Sper si ma rog ca acest copil sa fie ferit de rau,sa fie viu si sa revina la ai lui curand.Pacea asupra lui!Sa ne rugam pentru el !
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam