Help! Chisturi imense...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

....am avut si eu un chist de 7cm,doctora mi-a spus sa aleg intre tratament si operatie.Recomandarea ei a fost operatie,deoarece cu tratam. dureaza foarte mult si nu este sigur.,am ales operatie.In timpul interventiei chirurgicale s-a vazut ca este mult mai mare decat s-a vazut la eco 7cm.In spital am stat 6zile,am venit ultima si am plecat prima,datorita doctorei care este foarte buna.Dupa 2 saptamani sunt ca noua si ma simt foarte bine.Dupa operatie au fost ceva dureri dar am rezolvat cu calmante,ma bucur ca am ales operatia,altfel si acum stateam cu grija chistului si nu puteam sa fac nici bebe.In 6 zile am scapat.Daca vrei mai multe detalii pot sa te ajut.Bafta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, Sorina7, mi-am programat operatia pe inceputul lunii ianuarie a.c., dar ramasesem insarcinata prin 3 decembrie 2003. Cu op.de cezariana am scapat si de chist. Merita incercat tratamentul medicamentos, doar in cazul in care nu apar durerile. Eu am avut noroc in sensul ca nu m-a durut niciodata, dar medicamentele le-am luat degeaba, fiind un chist destul de mare. Nu trebuie sa spun cat de ingrijorata am fost ca imi va afecta sarcina ...

Daria & bebica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

ma bag si eu in discutie, sper ca nu e prea tarziu!

si eu am fost "fericita" posesoare a unor chisturi enorme, 5 si 6 cm pe un ovar si am citit de am ametit despre asta

cred ca sunt doua chestii fff importante, sa le rezolvi si sa afli cauza. la mine erau de la stimulare, am crescut in 2 saptamani si au disparul la fel, adica tot in 2 saptamani primele de sarcina

despre tratament, daca elimini anticonceptionalele, operatia care la mine nu era laparo sau nu stiu ce curatare, era doar o punctionare, nu raman decat supozitoarele, baile, cataplasmele, tincturile si ceaiurile

oricum ar fi, controlul ecografic regulat e o regula!

pe rand:
- supozitoarele sunt cu carpicon si cu propolis
- baile sunt de sezut, calde de tot, eu le faceam fierbinti si precedate de bai obisnuite ff calde, se folosesc amestecuri de plante, daca vrei da-mi un pm si le insir pe cele pe care le-am gasit eu
- tincturile sunt extractul de mladite de zmeur, 30 de pic de 3 ori pe zi
- ceaiurile sunt napraznicul, asa cum trebuie facut, cretisoara, coada soricelului
- cataplasmele sunt cu coada calului

in ceea ce priveste pericolele, eu am citit si mi s-a spus (prea tarziu la unele) despre: torsionare cu grave implicatii chiar pentru viata femeii si extrauterina

daca te intereseaza amanunte da-mi un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri.
In noiembrie am programare pentru operatie (care nu va fi laparoscopica)
Se pare ca chisturile mele sunt endometriozice ceea ce nu e prea bine.

Probabil ca nu voi putea face niciodata un copil. Asta e...
orfelinatele sunt pline....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alina,
"never say never !!! Iti doresc insanatosire grabnica si nu fi pesimista; e usor de spus ... dar incearca sa fii tare, nu trage concluzii "negre" cand nu e cazul !!!
Fac o paranteza sa-ti spun ca nici chistul meu nu era unul "normal", ci dermoid, adica mi se tragea din perioada embrionara, ne-am dat seama in urma tomografului, deci un ghinion pe care il au putine femei pe lumea asta, ca sa nu mai zic sansele de sarcina si reusita.

So, fii optimista si revino cu vesti !!!

Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput