ziua de nastere

ziua de nastere | Autor: hanako2004

Link direct la acest mesaj

BUNA
fetelor vi sa intamplat ca soti vostri sa uite
de ziua voastra de nastere?????

ohashi irina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dee-Dee spune:

Vad ca esti la prima postare deci
BINE AI VENIT!
Sfatul meu este sa nu lasi umbrita imensa bucurie pe care o vei avea cand ii vei spune sotului tau de bebita!
Barbatii sunt putin ciudati in ceea ce priveste memorarea diferitelor date calendaristice...dar nu o fac din rautate. Sunt convinsa ca in momentul in care a realizat a avut un mare regret.
Stii cum fac eu ca sa evit fazele de genul asta, de ziua mea, a copiilor sau aniversarea casatoriei? Cu vreo doua saptamani inainte incep sa ma pisicesc pe linga el cu intrebari "ce-mi cumperi, pe cine invitam, bla, bla, bla", practic nu il las EU sa uite.
Multa sanatate tie si lui bebe si asteptam sa ne soui cum a primit sotul tau vestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Da al meu a uitat de ziua mea de nastere defapt n-a uitat ci stia ca e pe data de 5 si nu pe data de 4.Si i-am facut un scandal monstru..deh eram casatoriti doar de un an.Si acum sta cu frica in sin cind vine luna august..si de atunci n-a mai uitat.
Anul asta am uitat amindoi ca pe 5 octombrie am facut 3 ani de la casatorie..norocul lui ca am uitat si eu ca altfel iar iesea scandal monstru.
Noi avem la cine si ce sa ne gindim acum..asteptam un bebe si el e cel mai important decit serbarea casatoriei zic eu

adana 28+ saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mie mi sa intamplat sa uit care e anul nasterii!
aseara ma intreba cineva de cati avem,si eu gresesc varsta sotului!nu mi sa intamplat niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

quote:
Originally posted by symaco

mie mi sa intamplat sa uit care e anul nasterii!
aseara ma intreba cineva de cati avem,si eu gresesc varsta sotului!nu mi sa intamplat niciodata....

Semne rele... Roza iti da tarcoale!...salveaza-te cu niste lecitina!

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sunt de aceeasi parere cu fetele. daca uita, nu o fac din rautate, ci pentru ca pur si simplu ei au alte valori in comparatie cu noi, femeile.
Sotul meu uita ziua de nastere a mamei lui, a sorei lui, trebuie sa-i amintesc eu.

In privinta zilei mele de nastere, am aplicat si eu mereu aceeasi metoda ca si Dee-Dee, cu ceva vreme inainte incep sa-l intreb dulce "mie ce-mi cumperi de ziua mea ?", ca sa nu cumva sa treaca fara a isi aminti...

Dar sa stii ca de ziua fetei nu uita niciodata !!!!!!!! Primul an i-a cumparat ceva de cate ori a implinit 1 luna, 2 luni, 3 luni...

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

al meu nu uita, in schimb eu am uitat. si chiar s-a suparat, iar mie mi-a parut tare rau. noroc ca era proaspat angajat si taman de ziua lui i-a venit cardu' si i l-am dus (lucra in tura si era ziua lui libera) si asa mi-am mai spalat din pacate.

gen, o mamica de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

irina iti inteleg supararea dar si eu cred ca unele persoane au probleme cu memorarea datelor...pentru ca eu sunt una dintre ele. sunt varza la acest capitol! de aniversarea casatoriei nu reusesc sa-mi aduc aminte, iar anii nu-i retin cu niciun chip iar metoda lui dee dee cred ca o aplica majoritatea femeilor si e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nici al meu nu a uitat pana acum. Dar nici eu nu prea as face mare caz. Sotul meu mai uita ziua onomastica, de Sinziene...dar cum nu e cu semn rosu in calendar...il mai iert!

Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

poate fi si mai rau....
sotul meu a fixat casatoria noastra de ziua mea de nastere, asa ca nu uita, in schimb uit eu, anul acesta am fost trezita cu minunatul "la multi ani" samd, la cateva ore ma sunat o prietena sa-mi ureze cele de cuviinta, uitasem deja....
zau daca nu sunt total dusa cu capul, cred ca ar trebui sa-mi notez si data mea de nastere in calendar cum am facut cu celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Cum se poate asa ceva?
Eu mai patesc sa incurc datele de nastere dar nu mi sa intamplat sa uite al meu sotior de data mea de nastere!
Data casatoriei e o problema,care data e mai importanta cea a casatoriei civile sau religioase?
Noi le-am facut in luni diferite si acum nu stim care sa o sarbatorim!
Anul asta le-am sarbatorit pe amandoua!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput