Bebelusi de mai-iunie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Clara Maria spune:
La Multi Ani Maria Carolina, Sebastian Alexandru !!! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii.
Bine ai revenit Oana_mm . Am vazut pozele lui Eric si este un frumos si ce cumintel a fost la botez; sa adoarma el singurel. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Madutza, nu ma supar deloc, chiar multumesc. Am vazut eu ca nimeni nu pune conopida, dar eu am intrebat-o pe doctorita mea de familie si a spus ca este bine. Eu initial m-am gandit ca contine vitamine, as fi pus chiar si broccoli, dar am uitat s-o intreb pe doctorita si nu i-am pus. La gust mie imi place conopida. Am facut si mancarica cu smantana si carnaciori picanti, si pane simplu si data prin ou cu cascaval. Stiu ca nu multa lume prefera conopida, dar mie imi place si m-am gandit sa-l obisnuiesc si pe Alex cu gustul ei.
Christina, multumesc pentru pupici. Azi-noapte Alex chiar a fost mai cuminte. Dar, sa nu ma credeti vreo maniaca, l-am dus la biserica aseara. De fapt, am fost cu gandul sa vad ce program au de slujba si chiar era slujba mai deosebita caci astazi este Sfantul Dumitru si am stat pana la sfarsitul slujbei apoi s-a sfintit paine, ulei si grau (ne-a dat si noua o painica sfintita), ne-a miruit, am papat paine cu vin si parintele ne-a tinut noua, separat, o mica slujba caci i-am spus ca Alex se trezeste noaptea tipand si este foarte agitat. Dupa ce am plecat de la biserica mi-a adormit in carut dupa ce deja dormise si pana am ajuns la biserica si s-a trezit acasa. A adormit la 11 si apoi s-a trezit sa pape la 2:30, apoi la 3 l-am intors pe o parte si la 5:30 a papat iar la san. La 6:30 deja avea chef de zambareala cu tati caci mami trebui sa plece la serviciu. In concluzie, mi-a indreptat Dumnezeu pasii spre biserica si a fost tare bine. Sper ca de acum incolo sa nu mai viseze urat noaptea. Pur si simplu nu puteam sa stau cu mainile in san cand il auzeam noaptea cum plange si abia il impacam. Am vazut si pozele, imi place mult prima poza din "venirea acasa". Este un frumos Victoras.
Monet, mie inca nu mi-a venit si sper sa nu vina curand caci chiar nu ii duc dorul. De alaptat sper sa mai alaptez macar inca vreo doua luni. Eu lui Alex ii dau mai mult Milumil 2 decat san caci laptele meu nu mai este atat de consistent dar totusi nu vreau sa intarc atata timp cat el mai vrea sa suga.
Zaraza, felicitari pentru succesul cu adormitul. Tineti-o tot asa. Ai dreptate cu timpul, dar parca uneori chiar dorim sa treaca mai repede timpul sa avem parte de un eveniment sau altul si nu ne dam seama ca in realitate trece viata pe langa noi si noi nici nu realizam.
Anculina, spor la treaba. Vad ca ai planuri mari, nu asa.
Irinusha, imi pare rau ca face mofturi Cris, dar asta nu inseamna ca mai tarziu nu o sa fie un mancacios. Uite Alex tipa cat il tin plamanii daca nu ii dam lapticul exact atunci cand i se face lui foame insa piureul de legume nu il papa si vreau sa spun ca il fac sa imi placa si mie. Deci, exact invers. Vorba ta, sanatate sa fie.
Maria-Cristina si Alex (15 iunie 2004)
zaraza spune:
Christina, ideea e ca pana ajungi la 15 minute se aduna cateva ore. Ca prima data stai 1 minut pe urma 2 minute, 3 minute si tot asa pana ajungi la 15. Ca sa ii raspund si lui Lili, la noi in prima seara a fost nevoie de 3 vizite si in a doua de 2. Deci in 10 mintue a fost adormita.
Noi avem noroc ca doarme toata noaptea, dar daca se trezeste peste noapte se face la fel si merge.
Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
album
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33541" target="_blank">nashterea
anacami spune:
Buna dimineata,
sa ma laud:Sebastian s-a mai trezit o singura data asta-noapte (pe la 1:30); a dormit de la 9 seara pana la 7 dimineata,prima data cand se intampla acest lucru!Eu deja m-am mutat in dormitorul matrimonial; am o minicamera video la el si un mini-monitor in dormitorul nostru, asa ca "il am tot timpul in vizor".Cand se trezeste ii dau sa manance si se culca la loc.In dormitorul matrimonial este asa de bine, si o ora daca dorm parca dorm o zi intreaga;la bebe eram parca tot timpul in standby.
Si eu am o mica problema de rezolvat cu lumina:l-am invatat cu o lumina difuza;i-am inchis de tot lumina de vreo 2 ori,cand s-a trezit pe intuneric a inceput sa "urle".
In rest este foarte cuminte,vesel. Astazi implinim 5 luni.Inca nu i-am cumparat scaunel de masa,credeam ca trebuie mai tarziu.Pana acum am incercat pe cat a fost posibil sa-l tin mai mult la orizontala;deja nu mai vrea sa stea nici in patut si nici in carucior.Cand este treaz vrea plimbat in brate,sa vada cat mai multe;daca il tin doar in brate nu vrea,incepe sa "maraie" si sa se intoarca in toate directiile-uneori am impresia ca vrea sa sara din brate.
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
anacami spune:
La multi ani Adelina,Rares,Maria Carolina si Sebastian.
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
madutza spune:
Mamaaa, cat ati scris!!!! Cand recuperez, ca se mai schimba si capitolul... Si azi plec si in oras sa imi fac CI si nu stiu cand mai apar. Am citit, acu sa vad daca apuc sa raspund...
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
piatra lunii spune:
Neatza!
Vanessa, ce m-ai distrat de dimineata, deci n-am sanse cu ea sa doarma noaptea ? :)))
am sa incerc si io metoda ZARAZEI, si noaptea, ca nu se mai poate asa, una-doua se trezeste, nu mai pot. Si ma mai si incapatzanez s-o las sa doarma in camera ei, si deci fac ture de la o camera la alta (si azi noapte, de ex.). La noi nici dusul la biserica si impartasitul n-au tinut! :))
mai , cand v-aud cu dormitul pe burta, io nu pot sa dorm asa de nici un fel! :))
mai , bicicleta aia o am si io, da' io chiar o folosesc de cateva zile- de ex acum ar fi trebuit sa fiu acolo, asa ca va las si ma duc, pana nu se plictiseste fii-mea.
oana_mm spune:
Fetelor va multumim pentru faptul ca v-ati adus aminte de noi!!!
Eu sunt cam ametita astazi pentru ca azi noapte am dormit cu el in camera si m-am trezit si m-am ridicat din pat ori de cate ori a marait in somn sau s-a foit!!! A fost socrul meu la noi si am preferat sa il culc in dormitor cu fii-su sa dorm eu in camera la bebe. Pentru ca Eric se trezeste noaptea sa manance; si dimineata la prima ora. Acum este la el in camera, sigurel in balansoar si vorbeste cu desenele de pe pereti!!! E simpatic foc.
Dar, pe cat e de cuminte dimineata pe atat de nesuferit poate deveni dupa amiza dupa ora 7!!!
In ceea ce priveste lumina din camera lui - niciodata nu a dormit cu ea aprinsa. Noaptea cand ma cheama sa ii dau sa pape biberonul de laptic, aprind lumina pe hol ca sa fie indirecta. Iar seara dupa baita, il pun in patut si ii dau sa manance cu lumina foarte slaba. Si asa adoarme inainte cu mult de a termina de mancat. In general, biberonul de seara, cel de noapte si cel de dimineata de la 5.30-6.00 le mananca in somn!!!
ANACAMI - La multi ani lui Sebastian!!! Parera mea este ca ar fi bine sa incerci ca incetul cu incetul sa il dezveti de lumina.
Eric a inceput deja sa stea in fundulet din ce in ce mai bine. Eu il pun pe canapea in sufragerie cu spatele sprijint de spatar si cu cate o pernuta mica sub fiecare manuta si multe jucarii tentante in fata. Sta in fundulet sprijinit numai la spate si in cadita!!!
CLARA MARIA - multumim frumos pentru urari!!!
CHRISTINA - eu sunt in recuperari in ceea ce priveste forumul si am inceput cu albumul tau - ai un bebelus superb! sa iti traiasca!!! si pozele de Mont Tremblant ... sunt suuuuuper!!!
Am vazut ca se discuta pe aici de vaccinuri - eu i-am facut si la trei luni si la patru luni lui Eric un vaccin numit INFANRIX - cica este ffff bun!!! Nu a avut nici un fel de reactii post-vaccinare!!
ma striga schtrumphul!!!
Va pupam
Oana si Eric
P.S.
Ne treceti si pe noi in lista cu evolutia bebeilor.??? Multumim
Oana Melinte-Moraru
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm
Mamica_de_mai spune:
Continuati aici mamicute dragute!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34631" target="_blank">Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (18)
piatra lunii spune:
Lili, Irinel, ce faine poze, tare mult mi-au placut!! tare scumpei sunt bebelusii vostri :)) si voi aratati bine :))