Moderare la umanitare
Am si eu o intrebare. De ce mesajele de la "umanitare", atunci cand sunt moderate, nu sunt moderate toate, ci numai unele? Am pus un mesaj acolo de nu stiu cand, iar la altele vad ca s-a dat drumul. Nu ca ar fi al meu asa de important (nu era decat un simplu gand bun)...Dar, de ce? Mai ales ca nu este prima oara cand se intampla asta. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar sunt pur si simplu nelamurita.
Si chiar este necesara moderarea acolo?
Multumesc frumos.
Claudia
Raspunsuri
anangel_lexi spune:
Da, si eu patesc asa la subiectul despre Paul. Asteptam lamuriri de la moderatori, ca nici eu nu stiu care-i cauza pt. raspunsurile nemoderate. Probabil trebuiesc verificate inainte.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
cl spune:
Anangel_lexi, trebuiesc verificate, dar de ce unele sunt verificate, iar altele nu. Asta ma nelamureste. Am vazut ora cand s-a dat drumul altui mesaj, iar al meu a fost pus cu ceva timp inainte. De asta am intrebat, de ce nu sunt luate toate? Pe ce criterii se face selectia? Iar acolo nu prea sunt certuri ( a mai aparut cate unul din afara, rar de tot), acolo lumea vrea sa ajute, de aceea sunt nelamurita, de ce este necesara "moderarea" acolo.
Claudia
papadie spune:
quote:
Originally posted by cl
Anangel_lexi, trebuiesc verificate, dar de ce unele sunt verificate, iar altele nu. Asta ma nelamureste. Am vazut ora cand s-a dat drumul altui mesaj, iar al meu a fost pus cu ceva timp inainte. De asta am intrebat, de ce nu sunt luate toate? Pe ce criterii se face selectia? Iar acolo nu prea sunt certuri ( a mai aparut cate unul din afara, rar de tot), acolo lumea vrea sa ajute, de aceea sunt nelamurita, de ce este necesara "moderarea" acolo.
Claudia
Pt ca apar tot felul de ghicitoare si vraciulese.
Eu verific de cateva ori pe zi daca s-a mai postat ceva...daca da le moderez, daca nu...n-am ce. La fel fac si ceilalti moderatori.
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
madalina horsa spune:
Mi se intampla si mie dar uite o data Descantec m-a salvat ca eram noua pe forum si scrisesem nr de telefon...si adevarul este ca apoi mi-am dat seama ca nu as fi avut chef sa-l fac public.
In ce ordine se iau si de ce...nu stiu.
Mada
descintec spune:
Raspunsurile se modereaza in ordinea in care sunt scrise.
Moderarea e necesara la acel forum fiindca implica fapte, nu discutii. Cineva poate raspunde pentru consecintele lor.
D.
cl spune:
quote:
Originally posted by descintec
Raspunsurile se modereaza in ordinea in care sunt scrise.
Moderarea e necesara la acel forum fiindca implica fapte, nu discutii. Cineva poate raspunde pentru consecintele lor.
D.
Am vazut!!! In cadrul aceluiasi subiect, mesaj pus dupa mine, apare. La al meu, care e deasupra celuilalt, apare ne-moderat.
Oare cine a moderat subiectul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21871&whichpage=30
n-a vazut ca mai este un raspuns deasupra??? Oare de ce? Sa nu-mi spui ca sunt la rand moderate, ca nu mai cred! L-am pus dimineata. S-au "moderat" subiectele abia la 14.56 (de fapt 15,56). Ma intreb, daca aparea cineva si solicita URGENT un ajutor, ce se intampla?
Multumesc pentru atentia acordata.
Claudia