va amintiti de mamica de 18 ani si de Octavian?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

este complicat ... matusa ei a cumparat acea casa pe vremea cand avea bani si nu a achitat-o integral; este o casa foarte frumoasa in care ei au investit mult nestiind ca li se va intampla vreodata sa ajunga intr-o situatie atat de disperata. Matusa ei avea un servici foarte bun pe care din pacate l-a pierdut si de 2 ani nu-si gaseste altceva de lucru, ea avand spre 50 de ani ... deci nimeni nu o cheama macar la un interviu.
Acum trebuie sa plece din casa, caci vanzatorul isi asteapta deja diferenta de bani de 1 an de zile si este vorba de o suma destul de mare.
Mai exista o solutie: sa gaseasca urgent sa vanda casa, sa poata achita datoria si sa-si ia altceva. Dar trebuie sa se miste foarte repede, la 15 nov. trebuie sa elibereze casa, desi nu exista ceva scris in acest sens, dar e vorba de cuvantul dat si de faptul ca ii este foarte rusine ca nu a mai putut plati diferenta asa cum fusese intelegerea initiala.
Eu merg maine acolo cu o cunostinta care este agent imobiliar, poate gasim repede un cumparator.

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Craluca, dar scrie si tu aici sau pe PM despre ce casa e vorba, cu cutremurul asta poate o cumpara una din noi, eu chiar caut casa pe pamant. No joke

Madalina

Mergi la inceput

madalina, ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

raluca, stii cumva cat mai au de achitat?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Raluca, pune si tu aici cāteva impresii de la "motz"!

Mergi la inceput

dragelor, in primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat Ioanei si lui Octavian.
Despre motz ... ce sa zic ... cam trist as spune eu pentru ca nu am fost decat noi (familia mea), Ioana si Octavian si fratele Ioanei, un baietel deosebit. Copilul s-a simtit bine, a mancat de nu mi-a venit sa cred ochilor, s-a jucat cu Ioana (fata mea) (la un moment dat a si batut-o!), a cutreierat prin toata casa, a scotocit prin toate pungile si noi ne-am amuzat teribil pe seama lui. Pe Ioana (mama) am simtit-o insa usor stanjenita de faptul ca a trebuit sa vina aici pentru motz, ii era rusine si sa manance, sa ia toate lucurile pe care le-am primit pentru ea ...
Bebe a ales de pe tavita: surubelnita, cheile de masina si o ruleta. A ocolit cu indarjire banutii si la insistentele noastre a luat si pixul.
Una peste alta, m-am simtit bine ca am putut face asta pentru ei si repet, fara voi totul ar fi fost altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Felicitari, Raluca!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Sa-ti traiasca finutul! e deja un norocos, pt ca are ca nasa o persoana deosebita!

Cristina

Mergi la inceput