balante (dez)echilibrate (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Buna dragelor ! Am revenit! Imi pare sincer rau de ce s-a intamplat si la Cary si la Elutza in familie. Elutza! Le tin pumnii si sper sa se termine o data ! si sa fie bine! Nici nu-mi pot imagina ce simt ei si ce simtiti voi cei de aici....

Am updatat listutzele, daca am uitat pe cineva sau am gresit strigatzi!!!!

Am si poze noi, va invit sa va uitati click - sper sa mearga linkul, ca sunt cam cand vine vorba de linkuri scrise frumos.

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ticka
Am si poze noi, va invit sa va uitati click - sper sa mearga linkul, ca sunt cam cand vine vorba de linkuri scrise frumos.

sa nu va hie de diochi ca frumusei mai sunteti! si va plimbati, mama-mama!

frumos chisinaul... ma asteptam sa arate mai sarac, din ce auzisem, si cand colo... e superb!

Mergi la inceput

saru' mana gandacelu! E frumos Chisinaul pentru ca e foarte foarte verde, pardon galben, portocaliu, rosu.... :), mai ales partea veche a orasului. Las ca maine pun poze de la nunta ca sa vedeti si nunta la moldoveni :). Pup cu drag! si mi-a fost tare dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Va pupam frumoaselor,ce betie de culori iti vine sa dormi pe un pat de frunze si sa te gandesti la poezia lui Eminescu.
Doamne cat de frumoasa este toamna,dar mie una, tare mie dor de Mos Craciun!si mantia lui alba.

Mergi la inceput

Cary sper sa nu te auda mosu' inca vre-o 2-3 saptamani sa ne mai bucuram putin de caldurica si timp frumos :)). Si dupa ... las sa vina cu mantie cu tot, ca din cate stiu mai vine si cu daruri, daca esti cuminte :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ticka - chiar ca sunteti nemaipomeniti ! Si aveti o fetita asa mare... sa va traiasca dulceata !

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Draga mea,intotdeauna mi-am dorit toamna luna(caci sunt nascuta in acest anotimp si tare multe culori are)dar febra sarbatorilor,cand pot sa fac ,cadouri celor dragi,imi place la nebunie.
Abia astept sa-mi impodobesc bradul si sa aud colinde.
Intotdeauna mi-am dorit sa nu vina zapada mai repede decat in ziua Craciunului,in acea zi magica si speciala.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cary

......Abia astept sa-mi impodobesc bradul si sa aud colinde.
Intotdeauna mi-am dorit sa nu vina zapada mai repede decat in ziua Craciunului,in acea zi magica si speciala.

:) Eu abia de-am convins-o pe Sandica acum 3 saptamani sa mai asteptam cu bradul. Daca mai insista - ma si vedeam cu brad in septembrie. Nu mai zic ca anul trecut tot asteptandu-l toamna pe mos Craciun, ca s-o pot scoate din casa dimineatza ca sa ajunga si ea la cresa si eu la servici, am tacut cand si-a pus caciula lui Mos Craciun in cap, ca deh ea asa merge la copii. Nu mai zic cum se uitau toti in 311 la noi, eram ca 2 flori :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

Ticka - chiar ca sunteti nemaipomeniti ! Si aveti o fetita asa mare... sa va traiasca dulceata !

Andreea si Vlad

Multzumesc frumos , sa cresteti si voi sanatosi si fericiti! Apropo, am incercat linkul cu pozele tale si da eroare, e din cauza punctului de la sfarsit, daca-l stergi merge bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

quote:
Originally posted by ticka

quote:
Originally posted by vlada

Andreea si Vlad

Multzumesc frumos , sa cresteti si voi sanatosi si fericiti! Apropo, am incercat linkul cu pozele tale si da eroare, e din cauza punctului de la sfarsit, daca-l stergi merge bine.

pt. atentionare...cum sunt cu capu' in nori, habar n-aveam...oricum tre sa ma invrednicesc sa pun pozici noi ,ca acolo prea e mic bebe...

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2

Mergi la inceput