balante (dez)echilibrate (5)
Raspunsuri - Pagina 17
ticka spune:
quote:
Originally posted by tilis
Fetelor, va anuntez ca aseara m-am dus la fitness sa scap de sunci si am salivat la o tanti care nu avea pic de sunci si sper sa revin si io la formele mele initiale. Asa ca azi voi manca ultima portie de papanasi pe cateva luni :(
Voi ce faceti sa va mentineti in forma?
tilis
Viata e prea scurta ca sa fii normala!
Io am facut trei luni vara in fiecare zi cate o ora de fitness + regim si n-am dat jos un kil, dar parca ma facusem mai "putzina" mai "ingramadita" si suncile se vedeau mai putzin. Apoi cum m-am lasat am incepus sa dau jos kil cu kil. Dupa ca sa ma "modelez" am facut 3 luni de masaj ( de 2 ori pe saptamana) si aratam bine. Dar! puturica cum sunt, cum m-am vazut subtzirica m-am lasat de toate. Apoi veni un servici mai stresant si nu am mai avut timp. Asa ca acum ma pacalesc cu cate "un fel" de regim - incerc sa manac mai controlat.
Astept alte raspunsuri cu obiectul de pe insula!
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
Cary spune:
Mai Gandacelu chiar ma gandeam si eu cum de nu e Vektros balanta(noi decoratoarele!!!!,caci ea lipsea)dar uite ca e!
Era cumva in lista balantelor si nu am vazut-o eu,chiar asa orbul gainii sa am deja???
LA MULTI ANI! scumpo,cu multa sanatate si fericire si bine ai venit daca esti BALANTA.
Tilis eu la sala n-am fost niciodata,deh sunt cam puturoasa la acest capitol,DAR nici nu am nevoie,caci sunt numai piele si os.
Ce sa dau jos,vreun os????
Ca al meu sot imi tot spune sa mai mananc si sa se puna,ca-l cam intzep!!!
Ticka vezi nu mai raspandi problema cu puii de masina,ca la cate doritoare sunt,o sa zica lumea ca mi-am luat IEPURE!
Auziti dragelor,da ce va veni cu insula,vi s-a urat cu binele si vreti prin pustietati?!?!?!?
W-E placut tuturor!
ticka spune:
Cary, cu insula raspunsul beton era sa-ti iei o barca. cand am aflat nu-mi venea sa cred ca nu nu-mi trecu prin cap, doar e simplu! eh si am vrut sa fac si eu pe desteapta cu insula, ca tot stiam raspunsul. Dar faza cu laptopul a fost super tare. Poate mai tare decat barca.
vlada spune:
La rachiu m-as baga si io...daca-r fi o tuica fiarta !!. Daca nu merge si o berica.... Astea bineinteles in cinstea lui Vektros ...
si multi
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
vlada, hai s-o dam pe vin! Mai ieri vorbisem cu gandacelu de niste vin rosu sec, si ce pofta-mi facu'...mmmmm. Ce zici mere si-un vin? asa de dezechilibrare....
Cary spune:
Sigur ca mere si'un vin,dar fier,indulcit ci miere si cu scortisoara,mmmmmmm ce aroma!unde acuma vin fugisori si gata se face atmosfera.
Auziti,ca tot veni vorba de insula,da copiii nu-i luati,sau ei pot ramane cu tati!
ticka spune:
oh, vinutz fiert: fiert cu mere si scortzisoara si indulcit cu miere...bunatate de bunatate si un fotoliu comod si ninsoare afara...
Stitzi eu tot visezsa stau comod intr-un fotoliu , infofolita intr-o patura calduroasa cu o carte buna si cu un ceai verde cu iasomie in mana si afara sa toarne cu galeata si eu sa stau la caldurica si sa citesc. Visez la asta de ani de zile si inca n-am apucat sa o fac....vise reale implinibile si neimplinite....
Cary spune:
Da de ce infofolita,cand mai bine in fata semineului(eu asta visez,sa am odata semineu si casa pe masura-vise,vise!).
Draga Ticka o sa te vezi tu asa, ca-n visele tale,la PENSIE.
ticka spune:
quote:
Originally posted by Cary
Da de ce infofolita,cand mai bine in fata semineului(eu asta visez,sa am odata semineu si casa pe masura-vise,vise!).
Draga Ticka o sa te vezi tu asa, ca-n visele tale,la PENSIE.
N-am shemineu si nici prea curand n-o sa fac rost de unu... dar patura calduroasa gasesc, d-aia e vis realizabil si nu VIS. Or vreau sa se intample pana la pensie, ca de altfel daca e sa astept atat de fiecare data cand vreau sa mi se relizeze un vis, nu-mi ajunge o viatza!
Cary spune:
Ticka iubita,uite maine nu-i poimaine!te-ai pregatit!
Cu ce o sa-ti surprinzi sotul dupa inca un an de casnicie?hai ca mor de curiozitate!
O sa fie o cina romantica acasa cu un mic cadou sau o masa retrasa intr-un restaurant.
Va doresc numai bine si distractie maxima!(nu spun unde ca ma da adminu afara)