Suntem tare necajiti :(

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Imi pare tare, tare rau ca trebuie sa treceti prin asta. De ceva vreme tot aud de cazuri de cancer, mai ales la tineri si copii. Este ingrozitor... Ne rugam pentru voi toti

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Dumnezeu sa o ajute si pe iea si pe parinti sa treaca pente un astfel de necaz. Putere si linistea sufleteasca sa primeasca.

Doamne ajuta-i!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

E ingrozitor ce i s-a intimplat micutei. Ii doresc refacere rapida si sa o pazeasca Dumnezeu de alte greutati. Fruntea sus! Ea e atit de tinara, are toata viata inainte, sanatoasa sa fie!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Uf, Mariana! Pt. faptul ca noi ne cunoastem (chiar si fugitiv) ma simt alaturi de tine cu sufletul.Mare, mare grija cu razele care i se vor prescrie. Mama s-a pricopsit cu o rectita radica ce nu se poate vindeca deloc, dar e tinuta in frau.
Dumnezeu sa-i ajute! Sa fie sanatoasa in primul rand si voi sa o sustineti , sa-i fiti alaturi, mai ales ca e varsta cu probleme.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Imi pare foarte rau pentru biata fata! Sper din tot sufletul sa aiba putere sa mearga mai departe si sa-si continue viata ca un om normal. Eu am incredere ca bunul D-zeu nu o va lasa.

oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multa sanatate in continuare, sa nu mai aiba si alte complicatii!!! Offf, mititica, de la varsta asta....

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Dumnezeu sa o ajute si sa-i dea taria sa infrunte boala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Iti tinem pumnii pt nepotica ta. Spune-ne, dupa ce aflati rezultatul, daca va putem ajuta! Dumnezeu precis ii va pregati ceva frumos, pt ca el nu ia fara sa dea!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Fi tare ... o sa aiba nevoie de voi ... sper din tot sufletul ca totul sa se opreasca aici ...

O sa ma rog pentru ea si pentru toti cei care se afla in situatii asemanatoare ...

multa sanatate

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mariana75,, eram deja trista. Acum... sunt socata. Nu pot sa spun decat ca este nevoie de o minune dumnezeiasca. Sunt de acord ca fetita n-ar trebui sa stie adevarul, i-ar dauna psihic, este prea tanara ca sa poata intelege. Si noi adultii ne intrebam de multe ori: de ce eu? de ce mie?
Nadejdea la Dumnezeu! Si, asa cum spunea zisaCami, poate va ajuta Domnul sa gasiti medicii potriviti, adevarati, si nu acesti comercianti care-si spun doctori si n-au habar!
Dumnezeu sa fie alaturi de ea si de voi, care o sustineti!

Astery

Mergi la inceput