Mamici de ianuarie-februarie 2005(45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Amary, aparatul este nou, am inteles ca este cel putin la fel de bun cu cel de la Diagnosis.

Simona am inteles ca durerile de la colon sunt in partea stanga. Sper sa nu ma insel..

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Buna dimineata, dar ce matinala esti Cornelia. Se vede treaba ca al tau bebe este matinal - sa vezi ce o sa trageti cand o veni pe lume

Coca iti scriu acum pe PM toate informatiile.

"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Eu pricep ca ar trebui sa doarma ziuadar tu intelegi ca de doua zile al meu da din picioare non-stop???? Poate cu mici pauze de 15-30 minute maxim se mai potoleste!!!!
Cat despre mancat si "ce papa Coca" e problema nr.1 si la mine mai ales ca m-am cam saturat de alimentele necesare si hranitoare, adica branza pasteurizata, carne de pui bine prajita, salate, fructe...etc. Mamaaaaaaaaaaaaaaa ce pofta ma apuca de un hanburger, de niste mici,de un sosulet cu ficat, de alte alea pe care le-am ocolit cu stoicism ca sa nu ...toxo, listeria,exces de vitamina A, alea,alea....ca sa nu mai spun de mujdeiul de usturoi pe care eu il adoram la fripturi si cartofi prajiti si care acum imi face rau!
Si cand ma gandesc ca vine sezonul sarmalelor si a salatelor beuf...imi vine sa mor!!!!!Iar la prajituri nici nu vreau sa ma gandesc....

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Ingerashu'...

Vorba lui Ja : trece-ne si pe noi, te rugam, DPN 12.01.2005 !...

Pe de alta parte : luna a 7-a incepe cu sapt.30...

27+

Mergi la inceput

Ingerasul, macar daca ar fi ca acum...sa doarma noaptea si sa fie matinal. Dar tare mi-e teama ca n-o sa scap de concertele din noapte....

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Coca eu fac eco morfologica de 30 de saptamini la CMU Unirii cu Iosup(cel putin acolo m-am programat).

Telefonul de la CMU este 212.05.69/70.

Am si eu o intrebare pentru tine: cum duminica intrii in 27 de saptamini, pentru ca eu vineri am 27 de saptamini avind UM 16 aprilie. Daca imi aduc bine aminte tu aveai 26 aprilie.

Eu trebuie sa plec acum .

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Ana Maria multumesc de raspuns.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Cornelia si pe a mea fetita o apuca cand vrea ea, noroc ca noaptea doarme bustean ca mine. Chiar si acum o simt cum se intoarce, face niste tumbe prin mine, mama-mama. Ma gandesc insa oare unde mai are loc ca eu sunt deja pe sfarsite cu saptamana 30 si max la sfarsitul saptamanii 31 ea trebuie sa stea cu caputul in jos si asa sa ramana. Sa speram ca asa o sa fie ca nu am chef de surprize.

Monique, ma execut acusica. Stai putin ca iar se face confuzie: luna a 7a incepe cu saptamana 28 si tine pana inclusiv in saptamana 31. Dupa ce ai scris tu inseamna ca luna a 7a, a 8a si a 9a tin doar 10 saptamani, adica 2 luni si jumatate?

"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Amary19de la 26 saptamani si o zi, esti in saptamana a 27!!! Eu am UM- 21 aprilie si calculat pe calendar azi intru in sapt. a 27-a!!!Coca stiu ca are UM-ul parca cu 2-3 zile mai tarziu ca mine, deci e bine!
Ingerasul, asa stiu si eu ca in sapt.28-31 e luna a 7-a, 32-36 a 8-a si 36-40 a 9-a.!!!!!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Amary pai vorbim lucruri diferite.Practic intre noi doua este o diferenta de 7-10 zile..Tu termini sapt 27, iar eu duminica tocmai intru in saptam 27..Si-apoi...sambata tocmai mi-a confirmat di Dr Ion ca tocmai am implinit 25 saptamani,deci sapta asta sunt in sapt 26,pina sambata...
Monique luna a 7-a incepe cu sapta 28 nu cu 30...
Cornelia si de ce nu ai voie sarmalute si salatica boef???

Coca 26 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput