Cine va fi presedinte din Noiembrie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

sant bucuroasa ca nu trebuie sa aleg,de data asta chiar ca e greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

Bine, si acum hai sa dam cu parerea:
Cine va fi sef in Romania?
Incep eu: Basescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Cine credem sau cine vrem?

Eu cred ca va iesi Nastase.

Dar imi ziceti totusi si cand sunt alegerile? Si unde pot gasi mai multe despre candidati, sa zicem chestii oficiale, nu barfe si zvonuri.

Multam,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Oh din pacate Nastase are cele mai mari sanse. Necazul e ca n-avem cu cine vota. Votam ca sa votam. Tocmai l-am auzit la stiri pe Geoana declarand ca Basescu e "neprezidentiabil" datorita unei iesiri caracteristice la rampa. Ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ca doar nu era sa zica Geoana ca Basescu ar fi bun de presedinte.

Din pacate s-ar putea sa iasa tot Nastase.

Acum îmi vine în minte o chestie ce ma face sa râd mai tot timpul. Tot il facem pe Vadim saracul nebun si se zice ca are personalitate multipla la mishto. Da' nici el nu se dezminte, în declaratia facuta imediat dupa ce si-a depus candidatura zice: (citez din memorie)"Oricum, doar trei candidati au sanse reale la toamna: Corneliu, Vadim si Tudor"

Eu cred ca daca opozitia se va împarti prea mult, Nastase o sa îi bata pe toti "trei".

Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Eu pana la alegerile astea de acum din vara am tot fost la toate, vorba alora de la Divertis "ca hipnotizata din 4 in 4 ani si ce votam aia nu iesea". Vara asta insa am zis STOP! Mi-e scarba, mi-e sila si daca votez tot nu fac nimic si mai trebuie sa ma duc si pana in Colentina ca acolo am adresa pe bolentin si io stau in cu totul alta parte!
Cine iese? Imi pare rau sa zic da' cred ca Nastase! Stolojan era mai de Doamne ajuta insa cu Basescu sa fim seriosi. Ca nu e "pezidentiabil" e putin zis. Am ajunge o tara de caterinca!
Asta e, pleaca Nea Nelu, vine Nastase (ca vorba ceea pleaca ai nostri, vin ai nostri sau ai lor, ma rog!) dar mai bine pana la urma sa vina Nastase decat Vadim, nu!?

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

NU

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

o sa fie interesant de vazut si cine iese la americani,zic io!hic!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
o sa fie interesant de vazut si cine iese la americani,zic io!hic!

La americani sigur nu mai iese Bush.
Iar la noi..si eu ma gandesc sa nu votez sau sa dau votul aiurea vreunui independent...dar oricum va fi si un tur 2 asa ca..useless...nu avem cu cine vota.....clar.

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

TREZITI-VA!!!!!
Daca eu nu votez, tu nu votezi, el, ea nu voteaza, va garantez ca voteaza EI si deaia bre ies EI castigatori. Si ce daca in anii trecuti nu a iesit cine am votat eu? Suntem doar vreo cateva (zeci de) milioane de cetateni cu drept de vot iar eu si tu suntem cam putini dar daca mergem cu totii la vot poate mai avem o sansa. Inca ne mai pastram acesta ultima sansa. Daca nu facem nici noi macar gestul asta de a merge la vot atunci nu facem decat sa le spunem "suntem impotriva voastra dar suntem cu voi"
Cine nu vede nici un candidat viabil atunci cred ca ar trebui sa voteze cu cel care are cele mai multe sanse de castig dupa "Stim noi cine"
Voi ce credeti?

Mergi la inceput