Mamici din Constanta (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Buna constantzencelor,
am sa vin zilele acestea ala voi.
Am fost anuntata de sora mea (v-am povestit eu in primavara de ea) ca s-a rupt apa. Deci mai apare un pui de constantzean (la eco se spunea ca e baiat).
Am sa stau cateva zile si mi-ar place sa ne cunoastem. Ea sta in apropiere de Casa de cultura. Telefonul meu este 0722.606.939, am sa ajung maine. Poate punem de o vedere.

salutari Constantzei.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Fetelor,multumesc!Fie ca si copilasii vostri sa va aduca bucuriile pe care mi le daruieste Tio in fiecare zi!

Roxana,nu se vad pozele.Da' ai lapte,nu gluma!Cer reteta si io'la sarcina urmatoare,multam!
Cornelia,ma bucur din suflet ca ti-au iesit analizele bune,inca olaboratoarelor.
Acum incepe perioada cea mai frumoasa,cand Mariuta rupe cuvintele,cand incepi sa te-ntelegi altfel cu ea.
Ma bucur,de-asemenea,ca azi esti Cornelia pe care-o stiu,fericita.
Crix,nu i-ai facut Trimovax-ul?Am inteles ca acum se face asta,intra in Programul National de gratuitati.Nopti linistite si felicitari ptr.noul permis!
Gabi,nu stiu,o sa-ncerc s-o tin cat mai departe pe Teodora de comp.Vreau sa-si traiasca copilaria.Noi suntem indragostite pana peste cap de povesti,poezii deocamdata.N-am nici cea mai vaga idee de Septilin.Roxana te va sfatui cu profesionalism!
Sinzi,tocmai azi o-ntrebam pe-o colega de la anestezie de ce-si face Fortum(o cefalosporina tare)intravenos.Cica tuseste de vreo 2 luni,a luat si antibiotice taricele,antitusive,dar care nu si-au facut efectul,motiv ptr.care au trecut-o pe Fortum-ul asta,care a dat rezultat.Ma gandesc ca poate si la voi asta-i motivul ptr.care tusiti in continuare,poate nu-i antibioticul care trebuie..Mai ales ca nici nu stii cu ce lupti.Du-l la un specialist daca tuseste in continuare.Sau poate-i ceva de natura alergica.
Gen,si noi suntem pescari,eu chiar fiica de pescar profesionist.Ai mei au barca cu motor,taica-miu iese in larg,mancam peste proaspat.La ce-ati dat?
Tania,cum mai esti?Ce buba a gasit sotul tau Logan-ului,c-al meu n-a fost prea multumit la lansare.
Mada,cum stati cu buricul?A mea a supurat dupa ce-am adus-o de la maternitate,a fost un"lot"de bebelusi care au supurat in perioada aia(imi zicea dr.noastra),venea tanti asistenta acasa si mi-o stergea cu alcool medicinal,pana la urma mi-au dat-o cu nitrat si s-a rezolvat.

Dupa cum stiti,am inceput de vineri munca.Toate bune si frumoase,nu mi-am uitat deloc meseria(na,ca ma laud din nou),maica-mea vine in fiecare dimineata la 8.30 si-o ia in primire pe Teo pana ma-ntorc eu de la munca.Teo stie ca mama pleaca la doctoctor sa-si repare dintii.Deocamdata tine placa.Chiar se trezeste la 6 cu mine,plange putin:"mami,vino-ncoa,nu pleca langa mine...!"In prima zi mi s-a rupt sufletul,apoi mi-am zis ca daca nu plec acum,nu mai plec niciodata.I-am spus clar,cu glas hotarat si-a inteles,mititica!Cand ajung acasa,imi spune ca mami a fost la doctoctor si....Am remarcat ca mananca mai bine acum de la maica-mea,chiar si de barbata-miu decat de la mine.Cred ca-i calea ei de razbunare.
Lunea si miercurea va veni in completare si soacra-mea,asa ca m-am sconcs!
Acum sunt oarecum mai fericita,parca ma damblagisem acasa 2 ani.Si mi se pare ca am si mai multa rabdare cu Teodora,numai sa ma tina!
Noi nu putem veni nicicand la intalniri dupa-amiaza,dormim f.tarziu si acum,poate cand se vor organiza diminetile.

July si Teodora care a primit de ziua ei in dar de la taica-su a 3-a tricicleta(ce ti-e si cu barbatii astia?!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Dana,sa va traiasca CIUCURELUL!Sa va umple inimile de fericire!Multa sanatate si noroc in viata,constanteanului nostru cel mai junior!
Spune la ce salon este sora ta,macar acolo sa ne vedem!

July si Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe scuze gagicutze, am pus din reflex o virgula dupa link...acum e bine! http://community.webshots.com/user/rocksy25
mai Gabitza...nici nu stiu nimic de acest Septilin, nu e inregistrat ca medicament, presupun ca e vreun supliment....dar ma interesez!
hehe July brvo, ai avut intr-adevar curaj sa tratezi asa plecarea ta, dar se pare ca a functionat!
va pupacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna seara,

Roxana sau Crix, ptr listuta va rog sa completati si la noi: Cali, bebe Mennan, 27.09.2004!

July si Caty, La Multi Ani (cu intarziere) sa va traiasca copilasii, si sa creasca mari, sanatosi!

Noi suntem bine, incepem incet incet sa ne obisnuim! Meny se trezeste acum la fiecare 2 ore, cateodata il mai pacalesc cu suzeta! lapte avem, el mananca bine, a luat in greutate!
Fetelor care stiti, cum se prepara corect ceaiul de fenicul?

Numai bine
Cali si Meny de 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi cam tarziu la apel, da' azi am avut zi incarcata!!! De abia acum l-am linistit si montat pe David in patut (a adormit cu caruciorul de papusi in brate-hihi) si rasuflu si eu, mi-am facut temele pt maine la gradi...
Roxa, am vazut pozele, e tare haios Voinicku'...e scump foc, si ce ochii albastrii are!!! David i-a avut albastrii pana la 1 an de ma bagase in sperieti (nimeni in familioane nu are ochii albastrii-doar fratele mamei dar nu se punea!)...acum sunt culoarea vantului razletz!!! Ce bine le sta tata-fiu dormind impreuna...de abia astept sa bag si eu poze din astea (inca putin)...
Bai si 6,6kg!!! O duceti bine ce sa mai!!!, are butica nu gluma Voinickelul!!!!
July ce stii tu? Copilu are nevoie de 3 triciclete! DAca ii mai vin si 2 prieteni??? Ce te faci ii lasi sa se bata?
Si eu ma simt binisor ca am alta ocupatie inafara de David, dar cand ma gandesc ca daca intru cu adevarat in "paine" ma asteapta chiar si 20 de ore de munca...imi vine sa ma fac casnica!!!(Doamne Fereste!) Si David urla cand ma vede plecand, si degeaba ii explic, se catara in carutz sa il iau si pe el...si mie imi e asa mila de el, cand vine Radu o sa il iau la gradi si il las putin la grupa mica sa vedem cum ii place...dar eu nu prea am cum sa il supraveghe acolo si educatoarele au destui copii pe cap! Nu le mai trebuie unul care are si pampers!! Oricum e placut sa te simti din nou "pe sa"...
Ba chiar am stabilit cu fetele sa ne facem o seara pe saptamana a noastra, a mamicilor (facem si maine o exceptie) si mergem la film (asta maine) si de obicei iesim si noi pe undeva la un cico...in timp ce bebeii stau cuminti acasa cu baby-sitter...
Daca vreti film maine, noi vom fi la multiplex pe la ora 17.00, dati mesaj si ne vedem...(no baby on board)
A! Pediatra ne-a dat Ketof, si ea se gandeste ca o fi alergic la ceva...5 zile si apoi mai vedem. Si ea mi-a spus ca nu se ingrijoreaza de tuse, ca desi rosu in gat nu mai este, tusea poate tine si 2 sapt. Mai imi spui pls, ce program are dr Leu? Poate ajung si la ea, daca vad ca nu ii dau de cap nici cu Ketof.
Cornelia, ma bucur ca esti ok, daca apuci sa te relaxezi putin, ai sa ne dai noua sfaturi... ce vb Maria? E domnisoara de acum!!!
Mada, eu as fi venit la intalneala, dar site-ul nu a mers dimineata si nu am mai ajuns acasa si nu stiam daca se mai tine sau nu...ma gandeam ca nu mai vine nimeni ca inca nu se votase...
Tania, ti-am dat mesaj duminica sa te intreb de intalneala...nu am primit raspuns, am presupus ca nu vii...asa ca...m-am facut si eu nevazuta. Am ajuns si eu in Doraly cu niste pretene, dar cred ca in 30 de min am vazut tot...am gasit o pijama pt David si sosete...in rest...nu mi-au picat ochii pe mai nimic. Nici nu prea am avut timp. Era foarte aglomerat.
Crix eu am la activ 2 amenzi ca merg cu carnetul vechi si cand am avut accidentul au vrut sa mi-l ridice...si tot nu am ajuns sa il schimb, nu stiu de ce nu am timp, ca parca nu fac nimic toata ziua. Tre sa faci analizele medicale din nou? De unde se ia fisa aia pe care tb sa o completezi? Unde e sediu lor? Ca din site-ul lor nu am inteles nimic!!! De 6 luni ma chinui sa mi-l schimb (cu gandul nu cu fapta!!!)
Azi am fost la herghelie...ne-a plouat un pic, dar apoi a iesit soarele si a fost misto. David nu ma lasa sa il pun pe poneii, si au unii mici cat un catel mai mare...Ii e frica cred. DAr eu m-am racorit putin pe "Cristina"...o iapa de 2 ani jumate vioaie si neagra...hai ca am facut ditamai pomelinicu...

Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia, explica-mi intai situatia domiciliului. La data depunerii dosarului ce domiciliu ai declarat? La ce Primarie, Agigea sau Constanta?
Ca sa transferi alocatia in cont trebuie sa ai primul cupon ( primit prin posta)cu care mergi sediul casei de pensii la parter( biroul alocatii)impreuna cu documentul de la banca prin care ti-ai deschis cont(la BancPost, cu ei lucreaza cei de la Alocatii)plus acte de indentificare, B.I, certificat copil.

Sa inteleg ca nu ai primul cupon?!?


Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sanziana!
Mergi la Politia de pe Cuza Voda si la intersectia cu strada Atelierelor, adica vis-a-vis de Politie este un centru xerox.
Acolo iti dactilografiaza fisa tip, iti da formularul de fisa medicala si iti fac si poze daca cumva nu ai. Ar fi bine daca gasesti o singura poza prin casa,pentru ca pentru permis fac cei de la Politie, asta este doar pentru fisa.
Deci: Fisa tip, dactilografiata si cu o fotografie
Fisa Medicala
Chitanta CEC de 465000lei in contul RA-APPS
Copie xerox BI si Permis
Permisul
Copie certificatul de casatorie
Fara dosar, ca fac stoc degeaba cei de acolo.
Actele se depun de la 9-13 luni, marti, miercuri si vineri, iar joi dupa amiaza.
Cum se intra in holul mare, in partea stanga la capat este o usa ghetou pe care scrie " captare imagine" sau ceva de genul asta, adica s-ar face poze acolo. Nu va spun ce nervi mi-am facut ca nu scria nicaieri unde se depun si am stat la mai multe cozi.
Deci la usa din stanga se depun si te pozeaza la depunerea actelor( sa fiti frumoase, nu ca mine)iar in partea dreapta (la ghiseul nr.2) se elibereaza.

Hai, sa auzim ca v-ati descurcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Salut, fetelor!

Roxa, am vazut pozele, ai un grasun si un scump de baiat.Si are ochii albastri, din cate am vazut, nu? Si Sofi ii are foarte albastri. Oare li se mai schimba sau raman asa?

July, la multi ani Teodorei, sa-ti fie sanatoasa, ca asta e cel mai important! Multumim de intrebare, buricutul Sofiei este pe vindecare, a venit azi pediatrul si a vazut-o, a facut un soi de inflamatie acolo. O dau cu apa oxigenata si apoi cu betadina. Oricum, e mai bine acum. Iar in obrajor cica are un nodul, cica nu e grav,a zis ca asa se nasc unii copii, sa il sun daca se inroseste locul, in rest nu sunt probleme.

Sanzi, nici o problema, mie oricum mi-a facut placere plimbarea, am mai iesit si eu in oras, ca o sa ma salbaticesc doar in casa si in parc!

Bine ai venit pe lume celui mai mic bebic de la noi, asteptam mamica la apel - cand o putea...

Cornelia, ai grija mare de tine si de mica fiinta ce creste acolo in tacere...fara eforturi, gandeste-te la copilas, are atata nevoie de tine!

Noi va pupam pe toate. Merg la nani ca noaptea trecuta m-am culcat la 2 - net-ul e de vina, nu Sofi. Apropos, Sofi e mai micuta decat Patrick, ca, de!, e fetita - matza, are 5,200 kg si a luat un kg in luna a doua.

Mada si Sofi, 2 luni si o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Gabi-am gasit pe NaturaPlant:
Septilin
Producator: Himalaya
Compozitie: Extracte: Maharasnadi quath 65 mg, Tinospora cordifolia 49 mg, Rubia cordifolia 32 mg, Emblica officinalis 16 mg, Moringa pterygosperma 16 mg; Pulberi: Balsamodendron mukul 162 mg, Shankh bhasma 32 mg.
Continut: 100 tablete
Administrare: Pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatirea starii de sanatate acest produs se poate administra timp de 1-6 luni: la copii - 1-2 tablete pe zi, la adulti 2 tablete de 3-4 ori pe zi.

--------------------------------------------------------------------------------

Indicatii: Mareste capacitatea organismului de autoaparare impotriva infectiilor. Completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul bolilor recidivante. Reduce riscul contractarii gripei atat la adulti cat si la copii.
Septilin este un produs complex din extracte vegetale cu efect imunostimulator. Plantele Rubia cordifolia si Tinospora cordifolia din compozitia produsului contin principii active care maresc rezistenta organismului la infectii.pret de referinta 145.000.lei
eu ii dau Andutei oscilococcinum care costa in jur de 30.000. doza si echinaceea de la walmark cu figurine ursuleti costa 127.000 si sunt 100 buc. si vit. C toata perioada rece!
Eu tot rau ma simt si nu stiu daca o poate afecta pe Bibi la alaptat.Maine ma duc la dr.
Multa sanatate!


Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput