Mamici din Constanta (18)
Raspunsuri - Pagina 12

sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by CRIXIAquote:
Originally posted by dady68
[Crixia, noi stim cum arata sotul tau, dar pt. cele care nu stiu...curiozitatea-i mare... si pana la urma chiar ai cu ce te lauda...
O-ho-ho! Ca doar are putinel peste 100 de kilo!
Cica de maine..... mare regim! Motivul: ca-i 01.11( inceput de luna) si luni! Speram sa tina ceva, cat mai aproape de Craciun! Sotul meu este un mare pofticios! si cred ca nu va tine mult ambitia asta!
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
Sifur vb de sotul tau si nu de mine???
Eu mereu incep de "maine" o oarecare ordine in ceea ce mananc (nu pot sa o numesc cura) si nu ajung niciodata la acel "maine", iar eu poftesc mai ceva ca un copil mic sau o femeie gravida!!!! Ma duc in miez de noapte, cu copilul de mana sa imi iau ceva...sunt nitel sarita...iar la capitoul dulciuri mananc in prostie, ti-e groaza daca fac o lista cu ce mananc in mod obisnuit pe zi....
Sinzi

Poze cu David si Cora nebunatica

CRIXIA spune:
Sanzi, dar cred ca tu inca iti mai gasesti haine pe marimea ta! Chiar daca gusti tot ce-ti doreste sufletul
Te-am vazut( in poze, ce-i drept) si chiar ai loc destul sa pui pe tine!
Sentimentul e nashpa cand vezi ceva pe umeras, crezi ca iti vine si la proba....
Noi se pare ca vom avea o zi grea!
Febra, lipsa pofta de mancare! Imi miroase mie ca asta nu-i de la dinti!
Fug la pediatru, ca nu tine!

roxanaz spune:
buna dimineatza dragutzelor!
July, e mai bine mama, saru'mina...cu toate ca ieri a inceput febra, a trecut totusi cu algocalmin. sper sa fi inceput etapa de eliminare si sa avem succes maine la interventie....eu sunt totusi destul de optimista. spor la treaba si succes saptamina asta!
Sanzi, of, iar ne-am "ratat". las' ca ne videm noi.
Crxi, sanatate mama!!!! multi Alexiei!
noi mergem azi cu copilu' in service. (asa zice ta'su, adica mergem la controlul lunar). ieri am implinit 7 kile rotunde....aoleu! acu' sta fericit si vorbeste cu maimutza....va pun niste poze sa il vedeti ce bine se intelege cu ea.
Cornelia, cum esti iubita? hai, incepem sa facem pariuri ce e bb mic? voi va doriti special baietel sau fetita?
va pupam si vorbim later~

Cornelia spune:
Buna dimineata!
Crixia, multa sanatate Alexiei! Sa ne tii la curent.
Sanzi, subscriu la ce a scris Crixia. A, eu am reinceput sa mannac dulciuri, ca am avut o perioada in care nu m-a lasat bb, dar acum mananc...nu ma joc .
July, ! Te invidiez, recunosc. As vrea sa fiu si eu macar impacata cu munca mea.
Tania, pupici pt. Bibi! Lasa ca ies ei si dintisorii chinuitori.
Mada, pupici pe obrajorul Sofiei!
Roxana, multe kg inainte !
Eu nu am scapat nici de data asta de petele de week-end, dar au fost mai reduse, deci nu m-am mai panicat.
Roxana, eu , ca si prima data, as vrea baiat, dar Doru mi-a zis sa nu imi fac iluzii, ca o sa fie fata. Si la Maria a fost sigur. Acum glumeste si imi zice ca o sa avem trei fete, daci daca tot vreau un baiat sa imi imaginez o familie cu 4 copii! Pe de alta parte fetitele sunt asa de dulci ca as fi foarte fericita si daca e fata. De cand s-a nascut Maria, ma tot minunez de ea cat e de scumpa. Concluzie: bb din burtica mi-a creat asa de multe emotii, ca nu are absolut nici o importanta daca e fata sau baiat. Important e ca in mai sa vina pe lume sanatos si mancacios (
sper sa am lapte, de data asta).
Va pup
Cornelia

Fiquelle spune:
Buna dimineata!
Intru si eu putin, ca acum doarme Sofi si poate apuc si eu o ora de somn odata cu ea, ca azi noapte m-a trezit din ora-n ora, nu vroia sa pape, doar sa o iau putin in brate...asa ca sunt rupta de somn...
Am inceput tratamentul cu unguentul respectiv, care se numeste Advantan, e cam acelasi lucru cu ce a zis July, din cate am inteles...De 4 zile o dau cu el si azi dimineata am sarit in sus de bucurie, caci se pare ca nodulul a inceput sa dea inapoi: e mai mic si mai moale...sa dea Dumnezeu sa-i treaca.
Roxa, tu il pui deja pe puiul mic in scaunelul de masina? ti-a dat voie medicul lui? si eu am luat-o vineri pe Sofi cu mine in scaunel, desi stiu ca nu e bine, ca e prea mica, dar nu stiam daca in londou va sta...si m-a certat taticul ei...Ea a fost tare incantata, se uita pe geam...oricum nu am mers prea mult, dar nu mai imi da voie taticul cel responsabil decat cu londoul...
Cornelia, iti tin pumnii, multa sanatate va doresc, si e bine ca nu te mai panichezi...starea pozitiva te ajuta mult.
Cris, eu il stiu pe sotul tau din pozele de la nunta.era doar o gluma...
Hai ca s-a trezit puiul mic...intru mai incolo, daca mai imi da voie Maria-sa!
Pupici!

dadi_t spune:
Bonjurica, fetele!
Suntem si noi la apel...Roxa, mama, Bibi am mea are 7.600 kg la 8 luni juma'. Creste Patrick ca din apa...ca Fat-Frumos ce este!
Cornelia, ma bucur tare pt. tine ca te simti mai binishor.In legatura cu serviciul, acum vreo 2 ani eram gata sa-mi dau demisia de la serviciu din cauza unei colege mai in varsta cu copii mici insa, paranoica declarata si cu acte si de toti cei din jurul ei. De doua ori pe an se interneaza la neurologie. Perioada coincidea cu probl. mari cu mama-depistasem cancerul si o pregateam de operatie.ma musca de fund pe unde putea si mi-a stricat si relatia cu sefa ( care era mai mult decat buna), asa influenta mare avea. Costin m-a sustinut f. tare in acea perioada si am reusit sa ma echilibrez si eu si sa pot pune la punct lucrurile. Cu mult tact si diplomatie am reusit s-o schimb si daca nu ma iubeste cel putin ma respecta si nu-i dau nici o ocazie sa ma mai atace.in plus m-am rugat in fiecare zi pt. ea si linistea ei sufleteasca.Acum e plina de obedienta vis-a vis de mine.Sincer am urat-o, dar acum mie mila de ea.Ea chiar traieste o drama cu felul agresiv pe care il are si-si face numai dusmani.Iti vine sa crezi ca-i sunt confidenta acum??????Puterea sta in noi pt. aputea trece de probl. cotidiene si de hopurile intampinate la serviciu. Daca iti place ceea ce faci, poti depasi orice problema interumana.Eu cred ca D-zeu ne da raspunsuri la tot ce-i cerem, depinde de noi sa le ...intelegem si sa fim ingaduitori cu aceeia ce-s rataciti!
Mada, tare ma bucur pt. Sofia. Ai grija in schimb si de tine.
Julici, ma speri ma...Nu mi-ai raspuns unde te gasesc , in ce sala te retragi?tio ce mai face? S-a obisnuit cu plecarile tale?
Sanzi, da' serios s-a lovit mititelul..Si ai metabolismul bun nu gluma, daca mananci cum spui si arati asa bine..
Crixia, si Costin are 96 de kg la 1.80 m si se pare ca nu se opreste...le merge bine insurati!..Avea 77 kg cand ne-am luat.
Pupici si o zi minunata!
Tania cuAnduta(14sept'96)+
Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy

sinzi_ana spune:
Crix sa traiesti!!! Daca nu erai tu cu informatiile exacte nu cred ca mai apucam in era noastra sa imi schimb carnetul... Am depus si eu actele azi, maine am carnet!!! Noroc ca stie tata pe cineva acolo ca era o coada si plin de colorati!!! (era un tip care intreba la informatii ce sa faca ca dimineata murise unu la el in casa...) Poza mi-au facut-o in timp ce David misuna pe la picioarele mele si tragea de toate firele!! Cred ca o sa ies ca cei din reclama de la credite bancare...! Si sa stii ca nu sunt slaba deloc..par...dar atarna straturi destule sa imi tina de cald...
Roxa, imi e asa dor de Voinick'...imi pare rau ca nu stati mai aproape de parc, ca e asa o vreme frumoasa, de mers la plaja...Sper sa ne tina pana in weekend! Si io sunt pieton..cam cat dureaza sa vopsesti o masina? 2 saptamani? Ne carpim si noi masina acum definitiv, ca pana acum a stat cu pete pe ea, si arata ca un dalmatian!
Mada, te mai intereseaza unguentul pe care l-a folosit prietena mea? Sa o mai intreb? Sa stii ca eu am folosit scoica pt masina din primele zile, nu am mers noi foarte mult cu masina la inceput, ca parcul e vizavi, dar poti sa tii bebe acolo chiar si daca faci naveta. Sotia unui coleg de serviciu de-al meu venea cu fetita de cand avea 2 saptamni in fiecare zi sa isi aduca sotul la munca si sa se plimbe cred, 1 1/2 ore dus, 1 1/2 ore intors, ba chiar si 2 ore cand era aglomerat traficul, uneori statea cu ea in oficiu, unde era un frig si curent si fataiala...Acum are 3 ani, e o frumuseste si sanatoasa tun!
Sinzi si David

sinzi_ana spune:
Tania, am scris in acelasi timp, cred. DAvid s-a lovit serios, dar cred ca se vindeca ca in poveste, mai e putin vanat si azi i-a cazut cojita de sub ochi si arata bine!!! Cred ca rana a fost destul de superficiala!!! Cred ca gatesti bine daca sotul tau a "evoluat" asa bine. Io i-am spus lui Radu sa pape tot, si sa profite ca i se ia farfuria din fata cat poate, ca ajunge acasa si o sa se multumeasca cu resturile de la fi-su, prajelile mele esuate, si daca are noroc o sa mergem zilnic in vizita la maica-sa si bunica...Sper sa vina cu rezerve bune!!! Ca intra in hibernare acasa!!!
Cornelia, ma bucur ca esti mai linistita si ca ai inceput sa te bucuri de sarcina!!! Vezi ce inseamna dulciurile!!! Ar trebui sa ii ridicam o statuie celui care a inventat ciocolata!!! Sa il facem presedinte (ca si asa nu stiu cu cine votez, daca votez).
Io sunt culmea ironiei, nu am carii de la cata ciocolata diger, si nici obeza nu sunt (dar nu e timpul pierdut)!!! Da grasuta sunt bine!!!
Sinzi si David

CRIXIA spune:
Am venit de la pediatra!
Diagnostic: rosu-n gat cu inceput de infectie
Asa ca Ospamox si Nurofen 3-5 zile
Sunt suparata ca nu manaca, plus ca a facut febra si e intoarsa pe dos. Ieri numai ceai, suc de portocale a bagat in gurita. Cate un sticks, pufuleti, si cate o lingurita din ce incercam sa-i dau. Nu supa, nu iaurt, nu cereale cu lapte, nu pui cu legume. Simteam ca innebunesc. Am crezut ca dintii nu o lasa, nu vrea cald, nu vrea rece, dar dupa cateva fitze recupera la celelate mese. Ei acum a fost altfel, am zis ca o tine ceva in gat de nu poate manca
Deja e palida si foarte sensibila
N-am facut nimic in casa, numai cu ea am stat. Stii cand e mai mare nevoie de cineva, atunci nu este! Azi suntem singure, nu a venit Buni si ar fi destule de facut, dar le-am lasat asa.

sinzi_ana spune:
Crixia imi pare rau pentru Alexia!!! Supa ai incercat sa ii dai? Si mie asa imi e mila de David cand face rosu in gat!!!
Ospamox e antibiotic?
Sinzi si David