secretul gelatinei

secretul gelatinei | Autor: an-k

Link direct la acest mesaj

chiar acum fac un tort(am gelatina dr.otker) si nu se leaga de loc, asteptam pe foc sa se faca din ce in ce mai groasa dar se face din ce in ce mai subtire
va multumesc din suflet daca ma puteti ajuta cat mai curand sa nu arunc tot
va multumesc

anca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

nu ma ajuta nimeni????????????????????

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ti-am raspuns la subiectul cu tortul diplomat, apoi am vazut topicul nou.
Eu nu o pun pe foc gelatina. O topesc in apa calda.
Las-o la rece ca ea se incheaga cand e rece. Eventual, pune-o in frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

merci mult, am vazt ca la rece pusa incepe sa arate a altceva decat a apa
merci

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaP spune:

Gelatina nu se dizolva direct pe foc. Ci numai pe baie de abur sau baie marina ptr. ca nu se mai intareste. Eu am patit-o.
Nu trebuie deloc sa aiba contact cu aragazul...
Diana&Alexa

Mergi la inceput