Mamici de ianuarie-februarie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 13

cocolino spune:
Leta, scumpo n-are sens sa te indispui din cauza viselor..Eu de ex am visat ca eram in biserica la botezul fiicei mele(desi in momentul visului nu eram insarcinata,dar am luat-o ca pe un semn) si fetita mea a cazut in cap de pe un pupitru...Nefiind afectata... Apoi, alta data am visat ca nascusem o fetita(eram in luna 5-a) in luna a 5-a si m-am dus la dr sa imi bage fata inapoi pina la termen.. si alte vise...Asa ca..stai calma ca este normal...
Coca 26 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Leta spune:
Va multumesc de incurajari; deci nu sint singura care viseaza tot felul de balarii. Uneori, ziua, ma amuz de ce visez noaptea, dar atunci, pe moment, cind ma trezesc, e foarte aiurea...
Las' ca trecem noi cu bine si de asta...
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias

amary19 spune:
Hello fetelor!
Coca aceasta e formula. AC - inseamna asa cum ti-a spus si ingerasu circumferinta abdominala.
Da-mi pe PM valorile si iti calculez greutatea.
E posibil sa fie ce ti-a dat si tie--- la 22 de saptamini este o greutate normala 390g.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

simonadinca spune:
Kita, multumesc dar m-ai bagat rau in ceata...Mie asistenta imi introduce intai bula si pe urma serul(asa scrie in prospect)...Habar nu aveam ca tb sa stau 5 min. cuminte...Stiu doar ca tb sa le fac seara...Putem vb la telefon? Imi scrii un PM cu nr tau de tel? Oricum, o sa te asaltez cu o mie si una de intrebari...
pupici
simona, 25 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

cocolino spune:
Amary stai asa... Ca eu iar am inteles ca..."cucu-n gura" ,adica prost. Eu am crezut ca e vorba de lungimea fatului si mi se parea aiurea...Dar daca e vorba de greutate, atunci probabil ca e ok.
la 21 s 3z , valorile erau cam asa :
AC 14.70 cm
BPD 4.82 cm
FL 3.37 cm
iar la 25 saptamani BPD 63.4mm iar FL 44.5 mm .AC-ul nu-l stiu,dar probabil ca dif nu e foarte mare...

andrutza spune:
Neata burtici
Nu am avut ieri timp sa intru se site si vad ca ati fost tare harnicute... Sper sa am timp azi sa citesc tot ce ati scris.
Mi-am luat ieri analizele si mi-au iesit tare bine, cu exceptia colesterolului - chiar daca iau ulei de peste care cica il stabilizeaza si chiar daca mananc foarte rar prajit si aproape niciodata gras. In schimb, mananc dulciuri cu kilogramele si glicemia e la limita minima
Cam atat. Mai scriu dupa ce citesc ce ati scris voi.
Andrutza si bebelusa
27+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

ingerasu spune:
COCA, eu cred ca formula este gresita. Dupa dimensiunile date de mine la 25 de saptamani inseamna ca Bia ar fi avut 258.83 grame ceea ce nu este adevarat. Atunci avea cam vreo 463 grame conform datelor furnizate de ecograf. Daca nu scazi din formula cele 200 um atunci mie imi iese ca ar fi avut 458 grame, ceea ce este mai aproape de realitate. Iar Teodora ar fi avut la 21 de saptamani 334.29 grame.
Formula corecta este: GF = 1.4xBPDxFLxAC
"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

cocolino spune:
Ingeras, mie cu formula de la Amary mi-a iesit 390 gr..Dar am scazut cei 200 la sf ,dupa toate inmultirile!!!

crinuta spune:
Buna fetelor. Dar mult mai scrieti, astfel incat greu tin pasul cu voi, mai ales ca pc-ul meu e vai de capul lui.
Cornelia, Simona, nici un semn, nimic?
Coco, sa stii ca si eu m-am hotarat sa nasc cu cezariana, insa nu stiu ce va spune Nayel, mai ales ca lui nu i-am comunicat inca hotararea mea. Va trebui sa incerc sa il conving, sper sa reusesc.
Arsuri de stomac am de cel putin 2 luni, dar nu zilnic, si explicatia ecorecta este cea data de Ingerasu. Uterul creste, apasa celelalte organe, inclusiv stomacul, iar cauza principala este aceea. Si ceea ce ai spus tu Coco e corect, dar asta mai tarziu.
Eu am fost sambata la Iosup, si cu asta gata, ca prea am facut multe eco morgologice.
Colostru nu am deloc, sper insa sa apara cu timpul.
Hainute nu am mai cumparat, imi las sotul sa cumpere de acolo, mai ales ca am totala incredere in gusturile lui.
Rayan e tot cuminte in burtica, si misca numai cand vrea el. Nu il simt tot timpul, are momentele lui cand da suturi( asa cum a spus Iosup, loveste in dreapta), sau cu mainile jos. Din cand in cand face cutremur la mine in burta, de m-am si speriat de vreo 2 ori, insa mai vreau. Ei bine, cu cat astept mai mult, cu atat loveste mai putin.
Cel mai bine il simt cand ma gandesc la cu totul altceva, si oricum,nici o zi nu seamana cu alta. Are zile cand este activ, altele cand este lenese. Asta e, ce pot face.
Mama imi spune ca eu am fost linistita in burta, si uite la mine ce am iesit, vorba mamei" cat 3 la un loc".
In privinta viselor, si eu stau la fel. Visez ingrozitor, ma mai trezesc, am cosmaruri, vai de capul meu.
Ana Maria, mi-am repetat listeria, iesit acelasi titru 1/160, cu recomandarea sa o repet dupa 6 saptamani.
Mai fetelor, dar femeile de la tara, sau cele simple ce fac? Nu isi fac 1000 de analize ca noi, si totusi fac copii sanatosi.
Ingerasu, tu cand mai mergi la eco?
pupici
Crinuta si bb din burtica 29+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

crinuta spune:
Am uitat sa va spun ca de cand cu raceala, am pus picaturi de nas Olynth pt copii, ca altfel nu puteam dormi, si chiar si acum dupa ce mi-a trecut raceala tot mai pun 2 picaturi seara.
Amaya, tu cum ai rezolvat situatia?
pupici
Crinuta si bb din burtica 29+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2