situatii caraghioase 3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mi-am adus aminte ca tot pe vremea liceului, ma plimbam si eu ori cu vre-un grup de colegi, ori cu vre-un prieten, in sus si-n jos, ca deh, nu prea erau asa de multe tentatii si locuri de distractii ca acum. Era intr-o duminica de toamna, si ne-am intalnit noi prietenii sa mergem sa ne plimbam. Eram intr-un grup format din fete si baieti, toti colegi de ai nostrii, eram cred ca vreo 5-6. Baietii, deh sa se arate ce pot, se apuca de fumat pe strada cu gandul ca nu ii vede nimeni.Cand trageau ei mai tare din tigara, ne intalnim deodata cu mama unuia dintre baieti care intamplator se intalnise cu dirigintele nostru. Am dat nas si nas, efectiv. Unul dintre baieti a aruncat repede tingara dar cel care se intalnise cu mama lui nu a avut prezenta de spirit sa o arunce si arunci a bagat mana cu tot cu tigara in buzunarul pantalonilor!!!
Proasta inspiratie, pentru ca noi am salutat si am vrut sa trecem, dar ne-a oprit dirigintele , care tocmai ii povestea acelei mame ca el crede ca baiatul ei s-a apucat de fumat!!!!
Noi stiam ca el sta cu tigara aprinsa in buzunar si efectiv ne uitam cum ii iese fum din buzunar si el se innalbea la fata. Ii mai spune si mama lui sa scoata mana din buzunar, cand sta de vorba cu cineva, dar probabil dirigintele a observat si el ca ceva nu era in regula,si a terminat discutia, pe motiv ca se grabeste!
Asa ca ne-am despartit "cu bine" si la nici doi pasi acesta a scos tigara din buzunar, toata storcita(el incercase sa o stinga cumva si nu a reusit)ars la degete si eu cred ca nu numai!
Am inceput toti a rade si a filozofa ce se putea intampla daca se mai lungea discutia si trebuia sa scoata mana din buzunar dupa cum ii sugerase mama lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Petra!!

Si de fumat s-a lecuit mäcar?

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sa va povestesc si eu ceva ce mie la momentul respectiv tare haios mi s-a parut. Eram in drum spre casa (in Romania), cu masina si sotul meu italian trebuia neaparat sa mearga la toaleta. Oprim in prima benzinarie care ne iese in cale si-l las pe el normal primul sa mearga,iar eu astept in masina. Dupa cca 1 min se intoarce disperat si ma intreaba "eu unde trebuie sa intru sa fac pipi, la F sau la B?" Deci, la respectiva benzinarie nu erau siluetele (barbat/femeie) ci doar literele F si B, iar cum el nu stie romana, a asteptat afara in speranta ca iese cineva si se prinde unde trebuie sa intre, dar cum nu iesea nimeni a venit sa-i traduc unde tre`sa faca pipi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Salmida

Petra!!

Si de fumat s-a lecuit mäcar?

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Acum nu mai stiu, dar atunci in nici un caz nu s-a lasat de fumat, pentru ca zicea: - Daca am scapat atunci si tot mi-am ars degetele , mmertita sa ma las de fumat?????

Mergi la inceput

Faina faza cu F(emei) si B(arbati) si mi-am inchipuit saracul om uitandu-se lung care si de unde iese!

Mergi la inceput