Bebelusi de iulie-august 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
mai....nu va mai complexati atit...ati uitat ca al meu fuse ditamai grasanu de la nascare? iar acusi...ce sa zic? tot asa o tine!
multzamim de aprecierile de pozitze, eu zic ca tot cu ta-su seamana....dar nu asta conteaza, asa ca nu fac la nimeni nimic. da rrecunosc ca la umflatel seamana cu mine, ca asa eram si eu, umflata cu pompa.
Danule mama tinem pumnii cu biberonul....eu cred ca nu o sa fie nici o probliema!
Monique, felicitari ptr botez, tare mistocuti ati fost!
Ssarah spune:
Nicole, sa ne tinem de mana cu kg la bebe, ca si a mea avea 5000g sambata, dar nu mi se pare a fi slaba, asta e, noi suntem la categoria mai mica, manechine ne face mama..
Roxi, super pozicile, mai ales cele in care doarme cu tati...
Monique, felicitari pentru botez, sa-ti traiasca grasunelul ca tare dulcic este...
Eu mai intreb inca odata, ca n-am primit raspuns acum cateva zile: fetelor care v-ati crestinat bebeii si ati facut masa la restaurant, pe unde ati facut si care mai sunt scorurile, ca trebuie sa ma ocup cat de repede de asta, si vreau sa am un punct de plecare
AncaMaria spune:
Hehe, mama ce gasca de nemtence suntem aici...
Pai io m-am nascut si am stat in Piatra pana la 18 ani, apoi tot la fel, m-am dus la Buc. la faccultate, si am ramas acolo dupa... acu nu mai am pe nimeni ca rudele toate sunt prin sudul tarii... dar tare mi-e dor de zona aia... de fapt sosul meu, nascut si crescut in Buc., zice ca daca s-ar intoarce in tara, acolo ar vrea sa se stabileasca... Uite ca poate ne si cunoastem, desi eu sunt mai batraioara... terminai facultatea in 94 (puteti sa faceti socoteala cati ani am...:))
Dorsilia, povestea cu linsul covorului suna bine... dar nu am inteles ce legatura are cu sociabilitatea, independenta si tupeul.. poate vrea sa zica ca l-a lasat mai de capul lui...? Hmm, aici se zice ca din contra, cu cat acorzi copilului mai multa atentie, te ocupi de el mai mult, nu il lasi sa planga, cu atat va fi mai independent si increzator in sine mai tarziu in viata... pareri si pareri..
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
rain spune:
Alex, noi ne vom crestina saptamana asta (duminica) si petrecerea va fi la Club Aro, meniul e foarte bogat, o sa fie bufet si costa 700 mii, noi aducem doar vinul! eu zic ca e cam acelasi scor ca la nunta ...
nici moata mea nu pare slaba, dar cand ma uit la cantar ...vorba ta, manechine la facem !
pupici
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Doamna Bibi spune:
Noi am facut petrecerea acasa la cumnata mea ca sta la curte si are mult spatiu, a fost super bine.
Voi vorbiti de lucruri sfinte cu hainele. Daca ma vedeti in poze cum tipa toate hainele pe mine, sa nu mai povestesc ca pantalonii ii aveam descheiati la nasturele de sus ca deh...dar nu se vedea,nu??!?!
Pentru cele care sunt (oare de ce???) complexate de greutatea bebeilor lor, nu uitati ca al meu a fost barosan de la nastere si mancana de rupe, plus ca ii dau si completare. Dar nu va plangeti ca vai de spatele meu...
Monica si bebe Bogdan
rain spune:
fetili, i-am facut acum poze la moata si le-am pus pe webshots, sa vedeti cum sta pe burta si scoate scuipinol !!!!
Monica, glumeam cu complexatiili! daca sint sanatosi ...asta le e conformatia, trebuie sa fie copii mai grasi, mai slabi, de toate categoriile!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Dorsilia spune:
`seara!
raport de la noi: puiutu a ajuns la 7 100 gr, da de ridicat caputu de pe salteluta nici vorba inca, iar la mami lui s-a deschis oficial sezonul de cadere a podoabei capilare mult invidiuate pe perioada graviditatii
Ma ustura si in gat Dumnezeu stie de la ce ca inghetata si suc rece nu am beut, da voi bea, sa stiu macar de ce ma ustura
somn usor, 7 pureci pe-un picior
lia si danut
bunny spune:
Seara buna si de la noi
Mi-a dormit azi puiul afara 3 houre ce nu s-a mai intimplat de cind avea citeva saptamini...a mincat ...la loc la motaiala...s-a jucat ,baita, papat si la culcare . Si eu care am baut o cafea mare la 6 ca sa pot sa rezist la 'party' . Dar nu...e 11 si el nu s-a clintit.
Al meu a stagnat la greutate de 2 saptamini, nici nu ia dar nici nu pierde....e vesel, deci nu ma ingrijorez inca.
Lia...parul meu e raspindit prin toata casa, imi cade intr-o veselie, iar cind il spal ramin cu pumnul plin. Se pare ca asta e unul din preturile pe care -l platim ptr minunile vietii noastre..dar trece, toate mamicile patesc asta.
O noapte buna sa avem
ps mai m-am delectat acum inainte de culcare cu pozele puilor...mi se pare mie dar ai nostrii ( iulie -august ) sunt cei mai frumosi de pe DC?
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
Marina spune:
io n'am vazut pozele da ma uit desi sunt convinsa ca sunt niste frumosi. Mey ce faceti cu parul asta? Eu la maria am avut aceiasi problema si mi-a trecvut cu revalid. Numai ca mi-a lasat gaura in stomac. Si cum gaura inca exista parca nu imi vine sa ma mai apuc.
Raportez si cu mandrie ca bb Mitzu doarme de la 10 seara la 8 dimineatza neintors, Dumnezeu sa-i tie bunele obiceiuri si sa i le imbunatateasca daca se poate cu un somn pana pe la 10.
ce se mai aude cu intalneala? e asa fain afara!
de anna maria se mai aude ceva? ca e sora mea intru suferintza cu 2 bb mici
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor si....odihnitelor!
pai normal ca ai nostri is cei mai frumosi, nu???? ce, noi nu suntem cele mai frumoase si mai mindre?
Marina, daca iei revalid-ul inainte de masa nu mai da probleme de stomac....dar a propos, efectele astea is asa de rare....cum de te-ai pricopsit tu cu ele? in orice caz, cred ca il poti lua asa, inainte de masa, nu vor mai fi probleme (vitaminele din complexul B mai dau citeodata nazbatii din astea).
chiar, si eu ma intrebam ce o mai face Anna maria...cred ca nu i-au mincat inca urechile piticele!
Lia, baga niste miere cu lamiie si strepsils, sa nu cumva sa prinzi vreo viroza, ca e sezonul! si NU ceai fierbinte.
sa avem o zi super!