rasu-plansu....

rasu-plansu.... | Autor: madade

Link direct la acest mesaj

Draga Karmen,

Fetita mea (are 1 an si 8 luni acum) are o reactie foarte ciudata cand rade cineva din preajma (inclusiv eu). Pe scurt, lasa in jos colturile gurii si plange mocnit cu 3-4 randuri de lacrimi, cu suspine intretaiate. Incercam cu totii sa nu radem prea des in preajma ei (si nu ma refer la hohote zgomotoase, dar nici sa nu poti pufni deloc nu cred ca e ok...). Ma gandesc ca e prea mica pentru a crede ca radem de ea si a o deranja lucrul asta. Totusi dureaza de vreo jumatate de an situatia asta si nu stim ce sa ne mai facem. In rest, nu este un copil alintat, intelege ca sunt lucruri pe care nu e bine / nu are voie sa le faca, este fooaaaaarte lipicioasa cu mami si tati. Mai are o reactie similara cand se apropie prea mult de ea un necunoscut / o atinge, dar pe asta parca mi-e mai usor sa o inteleg...

Ce zici, suna cunoscut?
Multam,
magda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Magda,
este interesant de stiut in ce conditii rade fetita ta singura, ce anume i se pare amuzant. Cand spuneti ca pufniti in ras in preajma ei, situatia este legata de ea sau nu? Incercati sa creati impreuna situatii amuzante si las-o pe ea sa rada prima. Vezi cum reactioneaza daca razi si tu ALATURI de ea.
Si nu in utlimul rand, la aceasta varsta copiii sunt foarte fragili din punct de vedere emotional, ne pot surprinde cu reactii neadecvate, abia acum incep sa invete sa-si stapaneasca pornirile..


Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput