Bebelusi de mai-iunie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Neata fetelor!
Maria multumesc de raspuns. M-am uitat azi inca o data pe cutia pe care o cumparasem si scrie ca are faina de cereale: orez si porumb asa ca sunt eu si nu am vazut prima oara . pt Alex si felicitari pt piciorusul in gurita!
Mona ce mai face Lia cantareata?
Christina ce bine ca Victor nu se mai trezeste noaptea!Si daca tot ai amintit de film am reusit si eu sa vad cateva in ultimul timp (doarme ceva mai bine Rares seara).Aseara am vazut o comedie draguta Terminalul(parca asa ii zice )
Anacami se mai intampla sa nu le fie foame.La mine de ex ieri a papat la ora 12 si apoi a molfait putin de tot la ora 16 in parc si a mancat cu pofta la ora 18 acasa.A,si la ora 10,dimineata i-am dat suc de fructe.
Eryka ce mai face Ayumitza,i-a mai trecut raceala?
Carmen pupici pt. Iustin mancaciosul.Si zi zacusca de ghebe ?Spune repede unde stai sa venim sa degustam zacusca!
Maria felicitari pt surioara si sa ii transmiti sarcina usoara din partea noastra .
Madutza pt dieta!
Nally pupici pt Sebi ! shmecheri de Buca ai fost tare!Si noi ne-am plimbat prin parc ieri multicel si intentionez si azi .Ma gandesc sa profitam de vremea asta frumoasa
Ioana si Rares are bubite de la saliva pe fata in jurul guritei si pe barbie.
Irinusha sa ii fie de bine Cisuletzului botezul
Vanessa hai la o intalneala
Eryka ai grija cu taifunul !
Christina Rares a facut cunostiinta cu termometrul mai de mult,dar eu speram sa nu il mai folosesc pana la 4 luni,dar se pare ca el are o "slabiciune" pt pretenul lui cu mercur.
Candy,m-am uitat pe poze si chiar daca sunt asa mai cu efecte de culoare Andrei tot dragut este si tu arati tare bine Baietelul parca seamana mai mult cu tine decat cu tati,asa este?
Va pupacesc fetele!

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Vanessa, am rezolvat eu cu datele lui Cata, dar n-am timp sa mai scriu si altceva. Mai vin mai pe seara.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara Maria spune:

Lili B, m-ai inteles gresit, i-am pus pe buzita snitel si el a molfait putin, doar nu sunt nebuna sa-i dau snitel. In legatura cu fatailtul, azi-noapte a fost mai bine, adica s-a trezit doar de trei ori, in afara de ora de papa, si i-am pus suzeta si a adormit la loc. Totusi, pe mine ma pune pe ganduri caci el se trezea inainte doar sa manance, acum ma gandesc ca poate ceva nu e bine de se trezeste el. In fine, nu plange deci nu-l doare nimic doar se foieste si deschide ochisorii, ii pun suzeta si adoarme la loc.

Ce sa va spun, Alex incepe din nou sa pape la san. Ieri de doua ori a mancat la san cate 10 minute si eu am fost foarte fericita . Sincer, m-as multumi chiar si cu atat, mai ales ca vad ca iarasi mi se umplu sanii de lapte si incepe din nou sa aiba o culoare mai albicioasa. Cred ca daca nu insistam sa suga devenea apa chioara.

Ieri i-am dat lui Alex supita de legume - telina, pastarnac si morcov - si i-am pus putina sare si i-a placut. I-am dat vreo 5 lingurite, nu pline, dar le-a papat si astazi o sa-i dau mai mult iar maine o sa-i introduc pastarnacul cred, pentru ca e dulce.
Aseara am fost si noi la plimbare aproape 3 ore si adormit puiul meu tot timpul. Eh, daca ar dormi asa si acasa sa mai fac si eu ceva treaba. Dar e bine si asa. Apoi ne-am jucat, am facut baita si masaj cu crema de la Johnson si i-am dat san si a vrut, fericire mare pentru mine si cred ca si el voia caci imediat ce l-a simtit, s-a si repezit la san.

Vanessa, imi pare rau pentru programul tau aglomerat. Imi inchipui cum ti-a fost. Poate prinzi si tu o ora de dormit cand doarme Catalin.

Alina33 si Alex se umple la gurita, mai ales cand ii dau cereale caci el nu sta locului nici o clipa, se uita in toate partile si eu cu lingurita dupa gurita lui si uite as ane umplem, caci mai scapa si manuta pe la gurita cateodata si uite asa. Dar e dulce foc as mozolici, o sa-i fac si o poza sa i-o arat cand o fi mare.

Mai vorbim maine, caci acum trebuie sa plec acasa. O zi frumoasa si fugiti la plimbare cu bebii cat mai tine vremea asa.

Maria-Cristina si Alex (15 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

bun gasit... dupa juma' de an... am disparut ca magaru-n ceata pentru ca nu am mai avut calculator. cred ca nici nu ma mai tineti minte, dar mie mi-a fost dor de voi si am mai citit din cand in cand despre voi si de multe ori am gasit raspunsuri la intrebarile ce ma framantau. intre timp, am nascut o fetita frumoasa, o cheama mara si s-a nascut pe 11.06, totul a fost ok. promit sa nu mai treaca alta juma' de an pana o sa mai scriu.
numai bine,
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Va scriu iar repede, ca sunt in crize. Ana sta in scoica si se joaca... dar pt. cat timp? Am modificat listutza, dar se pare ca datele lui Cata erau completate deja, a fost cineva mai harnicutza....

Azi am fost la dr. sa ne dea reteta de vigantol si sa ne consulte. Avem 7.700kg. E bine si a zis ca mai dureaza cam 1 luna cu dintisorii. Nesuferita nu mi-a dat reteta gratuita de calgel, dar nici io n-am insistat. Cica mai este un gel bun: dentinox si se gaseste in Bucuresti. Aseara a dormit singura. A plans fro 8 min, dupa care n-am mai rezistat si m-am dus la ea, dar nu am luat-o in brate, i-am cantat 5 minute...si dusa a fost. Se scoala la 2 ore (Vanessa nu esti singura) si la 5 am pus-o langa mine ca avea chef de joaca. ASsa ca i-am bagat o tzitzi in gura si s-a culcat.

LA MULTI ANI IUSTIN SI ERIC!!!

Cindy, bine ai revenit! Sa iti traiasca Mara!

Clara, daca nu mai refuza sanul, tine-l cat poti tu de mult, chiar sa traga in gol. Asa revine laptele. Sa stii ca si Ana a avut asa o perioada si nu i-am dat altceva, dupa un timp si-a revenit singura.

Paloma, merci de ajutorul la listutza !

Acum Ana e in poala mea, pe burta.....trebuie sa ma grabesc ca e crizata....dedede, deideidei....

Fac o pauza aici ca nu mai vrea...revin...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Lili, pe partea frontala a gingiei se vad dintisorii albi...si este un pis borcanata gingia...

Pupici cumintelului Victor care a dormit bine! Ma bucur sa mai aud si d-astea...

Nu am ales o dieta anume. Incerc sa respect regulile Montiniac, sa nu mai mananc dupa 6 seara. Mi-am umplut azi frigiderul cu iaurturi degresate, lapte degresat, branza de "veci" slaba, salata. Azi de exemplu am am terminat salata care mi-o facusem si mia-am facut peste la cuptor. Am pus apa, rondele morcovi, bucatele telina, felii de gogosar, mirodenii de tot felul...l-am bagat la cuptor. Sunt curioasa ce a iesit. Nu am pus deloc ulei ca isi lasa el. Eu nu stiam ca macroul este peste gras, dar nu cred ca ingrasa prea tare reteta asta...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetele iubitele,

Azi m-am sculat cu noapte-n cap: i-am dat papa la fetitza si nu m-am mai culcat la loc.
Nu stiu ce are, dar de vreo zile dupa-masa nu maninca mai nimic. Asta pe linga faptul ca ieri mi-a scos peri albi, a fost o miriita toata ziua, pina am scos-o afara. Cum am scos-o la aer, a tras un somn de o ora si s-a binedispus. Vad ca si-a facut un program si nu-i place daca ma abat de la el...parca ma vad la iarna cu caruciorul prin nameti :)

Fetelor, noi vrem sa cumparam scaunel de masa pentru Bianca. Sunt chestii importante de care ar trebui sa tin cont?

Ioana, dupa cum vezi nici a mea nu se omoara cu mincatul. O fi o faza trecatoare, speram.
Si Bianca e plina de bubite rosii in jurul gurii, dar ce interesant ca dupa ce doarme (chiar si numai o juma de ora ii dispar). Eu o spal des pe obraz cu apa fiarta si racita, parca ajuta un pic.

Nally, si eu sunt de aceeasi parere ca nu trebuie sa ne luam numai dupa carti. Si apoi dupa care carti sa te iei, ca una zice intr-o carte si alta zice in alta carte. Cartile sunt mai mult de ghidare, zic eu.

Alina, mey ce sotz bun ai, ce bine ca te-a lasat sa te odihnesti un pic. Eu sunt o norocoasa, de la 5 saptamini (de cind am renuntat sa o trezesc eu pe Bianca) nu mai stiu ce-i sa te scoli noaptea.
Cred ca toti bebelusii sunt atrasi de telecomanda si tastatura.

Maria, eu daca as fi in locul tau cind as trece pe linga mamicile alea as intra in vorba cu ele si le-as sugera ca poate sunt prea imbracati bebeii. Sincer, nici eu nu sunt sigura ca intotdeauna o imbrac adecvat. Dar ma ghidez dupa mine, daca ies in tricou nu o infofolesc nici pe ea.

Cady, sa va traiasca Raresutul, este tare dulce. Din pacate, pozele nu se vad prea clar. Cit am putut sa-mi dau seama, seamana cu tine.

Vanessa, eu ma tot minunez cum rezisti in ritmul asta. Noroc cu zilele de servici, asa-i?

Iuliana si fetele care va mai uitati la filme, ziceti-mi si mie ce filme mai vizionati, ca noi nu mai stim ce filme sa inchiriem.

Clara Maria, scuze iubita, am inteles gresit cu snitzelul. Ce bine ca papa iar la sin !!! Nu ne trimiteti si noua niste vreme fumoasa, please?

Cindy, bine ai revenit. Sa va traiasca Mara si sa fiti sanatosi, sa va bucurati de ea.

Madutza, mersi de informatii, m-am uitat dar nu se vede nimic. Cum a iesit pestele?

Hai ca va las ca aud chiuieli din camera alaturata. Pupici.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

multumesc pentru ca m-ati pus si pe mine in lista!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Justin si Eric!
Hai ca am mai ajuns si eu pe aici, dar nu mai stiu cine si ce a scris.
Am plecat ca s-a trezit Cristinutza-Piticutza.
Incerc mai tarziu

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cady spune:

Iuliana, Lili, intr-adevar, Andrei seamana mai mult cu mmine, cel putin asa zic toti cei care l-au vazut.

In legatura cu pozele, ce sfat imi dati, ce pot sa fac cu ele pentru a se vedea ca lumea. Eu am crezut ca al meu calculator are pititci pe procesor de nu se vad bine. De fapt pozele se vad excelent de pe hard, dar cand le incarc pe site parca e altceva.

Am citit pe la cineva pe aici, nu mai stiu la cine, ca pomenea de biscuiti fara gluten. E obligatoriu, ca eu i-am dat pana acum biscuiti simpli? Si daca se gasesc, unde anume?

Eu i-am dat ieri, pentru prima oara, supa - morcov si telina, dar am pasat doar telina - si i-au aparut niste bubite rosii, pe maini putin pe gat si putin pe corp. Am zis ca zilele urmatoare nu ii mai dau sa vad daca de la ea este. Era singurul lucru nou introdus de curand.

Cady si Rares Andrei

Cady si Rares Andrei
http://community.webshots.com/user/rares_andrei

Mergi la inceput