Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Fetelor, ati vazut topicul asta : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34188

Ce parere aveti??? Eu m-am cam crucit...

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Si eu incerc metoda cu plansul de o vesnicie, dar nu merge. La un timp mergea, plangea 5 min si adormea. Acum se scoala singura in fundulet si plange asa, pai cum sa mai adoarma fata!!! Nu mai stim ce sa-i mai facem, zau asa, ca ne-a zapacit!
Si in plus, dupa ce adoarme cu chiu cu vai, se scoal la 1/2 ora si incepe iar aceeasi poveste. Deci practic noi ne chinuim dublu in fiecare seara sa o adormim.
Suntem disperati!!!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Din seria Fiecare cioara......

Din peste 1,300 de poze facute in acest we, vi le prezentam pe acestea:

http://community.webshots.com/album/203112805HxhTlb

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ioana, sunt superbi, sa-ti traiasca... Sunt asa de scumpi...

PS Si multumesc fetelor pentru felicitari..

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)
Album pe yahoo:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/b17e
Album pe webshots: http://community.webshots.com/user/anabordea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jojoo spune:

[s
ize=5]!LA MULTI ANI ,ALEXANDRU ![/size=5]

DIANA FELICITARI!Asa surprize sa tot primim.Multumim frumos.

Anitacerealele cu brinzica nu se gasesc de cumparat le fac eu din cereale MILUPA si branzica facuta din lapte cu calciu lactic.E foarte buna mai ales cu cerealele din porumb si orez.

IOANASUPER POZE ,SUPER BB.Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucuri.
Ioana cam multe medicamente ptr bb,eu ti-as propune sa incerci si cu niste sedinte de aerosol.DINUTU a facut o usoara bronsita pe la 5 luni si ne-am cumparat aparat de aerosol.Merita sa sti.Daca te intereseaza scriemi si iti dau mai multe amanunte.

Fetelor vreau sa va intreb voi le dati bb ZIMAFLOR .Am auzit la o emisiune tv. ca ar trebui administrat din luna 6 dar pediatra noastra si dentista CARLEI nu sunt de acord .

NOI suntem bine si incercam sa ne bucuram cat mai mult de zilele insorite desi ne curge nasucu.

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRU si TIANA!

Ioana, bestiali Arturicii!Nici nu pot spune care
poza mi-a placut mai mult...sunt suuuuuuupebe!Cred ca totusi mi s-a lipit de suflet cea in care sunt hamsteri, sunt asa veseli si fotogenici....si ingerasi dormind, si flori, si iepurasi coconasi si....cred ca TOATE DE FAPT! felicitari sa-ti traiasca si ...tine minte sunt prima pe lista la autografe!
IMELDA,

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile pe care i-am ratat si celor de azi, Alexandru & Tiana!!!

Diana , super faina ideea si realizarea, felicitari!!!

Ioana, nu-mi mai puteam dezlipi privirea de pe poze, cred ca le-am vazut de 3-4 ori....superbe .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ioana, pozele sunt excelente. Sa-ti traiasca iepurasii, ingerasii, floricelele,.....si sa te bucuri de ei!!!

La noi, astazi este o zi a bilantului. Implinim astazi 7 ani de casnicie (si parca ieri s-a intamplat) si este prima noastra aniversare in trei.
Doamne, multumesc pentru familia mea fericita, pentru cele doua minuni din viata mea, pentru anii ce s-au scurs si ce vor mai veni si te rog, fa ca aceasta fericire sa fie fundamentul casei mele!!!

Ma simt fericita si vreau sa impart si cu voi aceasta fericire, mai ales ca de ceva timp incoace ati fost martore ale intamplarilor din viata mea. Iar dintre toate acele intamplari, voi o stiti bine pe cea mai importanta: Alexandru Mihai- puiul meu scump si drag.

va pupic si o sa va povestesc cum am sarbatorit,

Andra- mama de Alexutu (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salutare...
Alexandru Tiana Maria
Tania
Ioana...n-am cuvinte...Stiam eu c-o sa iasa bine,dar nici chiar asa.... Art, si pe tine si astept sa ne vedem!
Roxanaesti draguta...Ce vrei,mai cad si eu din cand in cand...si multa sanatate!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Fetelor eu din pacate nu mai dispun de timpul necesar ca sa pot citi si scrie ce mai fac baietii mei iubiti si dragi. De cand am inceput serviciul sunt tot pe fuga si fara timp.

Ioana am incercat sa ma uit la poze si nu am reusit , insa sunt convinsa ca sunt super pozele .

adlemi fata frumoasa si curajoasa. Sa iti dea Dumnezeu curaj si putere sa treci peste toate evenimentele neplacute si un .

Andra casa de lumina si armonie in continuare !!!

Va pup ca am fugit la treaba

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput