Jocul cu filmele(partea a 15-a)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna sara! si voua va merge incet DC? noroc c-am intrat sa vad ce mai faceti, si cu ocazia asta vad ca tre' sa va povestesc eu un filmulet.

dupa subiect parca a mai fost acum recent, da daca stau sa verific fiecare pagina de la partea asta a jocului ma apuca dimineata. asa ca ziceti-mi voi daca a mai fost: moarte suspecta a unui tanar bogat, il aduce pe detectivul nostru in atmosfera ciudata a unui hotel cu locatari care mai de care mai tacniti.

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

The Million Dollar Hotel?? cu Mel Gibson?

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

da lilanda!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Un tinar incearca sa afle adevarul despre viata "fantastica" a tatalui sau, aflat pe patul de moarte. Tinarul crescuse cu povestile, legendele si miturile pe care tatal sau le povestea generos lui si altora, iar acum acestea se dovedesc adevarate!!

pozulici

Mergi la inceput

Ce crede tinarul: " Atunci cind e vorba despre viata tatalui meu, este greu sa separi realitatea de fictiune si omul de mit".
Una dintre povestile tatalui era aceea de a fi avut indrazneala sa bata la usa unei vrajitoare si sa-si vada viitorul in ochiul ei de sticla!!! Regizor cunoscut, actori cunoscuti in filmul asta, relativ nou!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

N-am vazut filmul dar e facut cumva dupa Harun si Marea de povesti a lui Rushdie?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Nu...scenariul este facut dupa o nuvela a unui scriitor american, destul de tinar! (io personal n-am auzit de el pina la filmul asta!!)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Cred ca este Big Fish.

Mergi la inceput

Da Ayumi, asta e filmul!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

In sfarsit mai nimeresc si eu raspunsurile!Ce bucuroasa sunt.Acum...ghicitoarea.Toti barbatii cu care ea face dragoste sunt ucisi in urmatoarea noapte.Ea este banuita ca fiind ucigasa,desi este politista.

Mergi la inceput