Heeeeeelp!!!
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine pentru ca nu mai pot intra pe chat. Pana acum am intrat intotdeauna fara nici o problema. Acum, in momentul in care apas butonul de chat, imi apare prima fereastra (aceea unde iti alegi camera in care vrei sa intri) dar alba si cu mesajul: Sesiunea a expirat sau nu aveti acces la aceasta pagina! Va rugam sa va logati din nou in sistem!
Problema e ca ma log out, imi apara ca m-am "logat afara" cu succes, dar cand ma intorc la forum sint la fel de logata ca si inainte.
Am verificat si setarile pt pop-ups sunt ok, nu este nici un pop-up-blocker activat (si oricum nu merge chatul nici daca tin Ctrl apasat).
Chiar cand am accesat forumul azi am mai patit o chestie, imi aparea o fereastra in care mi se spunea ca datorita setarilor de la security s-ar putea sa nu vad corect pagina, si ceva cu Direct X. Am dat OK si intr-adevar nu vedeam "starea de spirit a comunitatii", asa ca m-am dus la security, am dat restore defaults, mi-a pus medium level si dupa aceea am vazut pagina ok. Ulterior insa am constatat problema cu chatul.
Va rog mult pe admini sau cei care va pricepeti sa-mi spuneti ce s-a putut intampla si ce as putea sa fac.
Multumesc mult!
Catalina.
1. Inchide browserul
2. Mergi la setarile de la Internet Explorer si alege optiunea de stergere a "cookies" (este undeva la optiuni).
3. Logeaza-te din nou in sistem
cataghe spune:
Admin, s-a rezolvat intre timp problema... nu stiu exact ce anume a cauzat-o si nu stiu prea bine nici cum am rezolvat-o(m-au consiliat Papadie si Joxy pe YM si am facut cu cookies astea tot felul de chestii, le-am sters, le-am "refacut"... in fine, ma depaseste chestiunea!!!), cert este ca acum merge, ma loghez ma deloghez, intru si pe chat, e ok!
Multumesc frumos!
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!!