Cum a inceput desprecopii.com?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

imi place sa vad asemenea mesaje...!

De altfel - de fiecare data imi dau seama ca istoria acestui site o scrieti voi - draga comunitate. Asa cum va apartine, tot voi ii dati viata si doar cuvintele si sentimentele voastre sunt cele care ii scriu istoria.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ce placere imi face sa citesc din urma...Ma bucur ca fac parte din aceasta mare familie a DC-ului! Felicitari si voua, Mirela si Florin, pentru ca, desi noi am scris istoria lui, voi l-ati creat pentru noi si ne-a ajutat mereu.

oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Povestea orignii site-ului o gasiti pe pagina principala desprecopii.com la capitolul Jurnalul lui Andrei. Cel putin eu asa am aflat de el.
Am descoperit site-ul cred ca pe la inceputul lui 2002, cind o prietena era insarcinata si nu stia ce nume sa-i puna copilului. Am dat un google search pe "nume de copii" si a aparut site-ul. Nu m-am bagat atunci pe forum ca nu stiam ca nu are doar subiecte legate de copii, ceea ce pe vremea aceea era pt. mine prea out of touch.
Felicitari pt. site. Este nemaipomenit, dar si al naibii de adictiv!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Bic

....dar si al naibii de adictiv!!!

si eu cred ca pun ceva in el

A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
si eu cred ca pun ceva in el

A

MSG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ia te uita, ce chestie... Aveam ,asa, in mare, o idee despre inceputurile site-ului acesta, dar credeam ca lucrurile sint mult mai strins legate de revista "mami". Pe site-urile de pe care mai culeg o informatie sau doua intilnesc adesea un capitol cu "forum", dar nici prin cap nu mi-a trecut sa ma lipesc de ele. Iar de aici, unde am ajuns tot asa, cautind o informatie, iaca nu ma mai dau dusa! Asta e, "pun ceva in el" .
Si primii membri cum au ajuns aici? Erau prieteni ai admin-ilor? Cum au stiut de site? Si cum au stiut ca e asa fain pe aici?(sau ca urmeaza sa devina) Chiar mi s-ar parea interesant de aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Eu una nu mai stiu cum am dat peste DC. Nu era forum pe vremea aceea... Citeam jurnalu' lu Andrei si cateva articole...P'orma o venit si forumu'. Slaba activitate la inceput. Eram numa' catziva. Veneam rar pe site. P'orma s-a schimbat 'fatza' forumului. Si au inceput sa 'curga' membrii noi... Vorba cuiva de pe aici... cred ca au pus ceva ca prea creaza dependentza... Apropo, VREAU ANTIDOTU'... Macar un pic, ca nu mai scap! Cred ca tre sa ma duc la o clinica de 'dezdesprecopiizare'!

Multa bafta in continuare!

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Eu am dat de forum initial in 2001, cand eram undeva in afara tarii, ramasesem gravida si aveam probleme.
S-a dovedit mai apoi ca era o sarcina extrauterina si am fost foarte marcata, astfel ca apoi nu am mai intrat pe forum muuult timp.
Ma inregistrasem cu un alt nickname decat acum.
Am descopeit acum, in arhiva, mesajul initial scris de mine pe data de 22 iulie 2001...
Am gasit si raspunsul...

Culmea este ca la 2 saptamani dupa mesajul meu, eram in operatie... de extrauterina...
Offf ! triste amintiri...

Oricum, va multumesc ca existati !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Ia vedeti voi aici:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=castigator

cine a fost primul castigator al primului concurs de desen de pe www.desprecopii.com

Si-acum povestea.Iulian isi dorea foarte mult un radiocasetofon. Tocmai intrase in cl a-V-a la sc. de arta . Eu am dat intamplator peste acest site, si dupa ce l-am citit din doasca in doasca am dat peste concurs. Am trimis primul lui desen de la scoala si cam atat.
In decembrie , am complotat cu sotul sa-i luam pentru sub bradul de la bunici unde ne vom petrece concediu un mic casetofon cu casti. Sotul l-a cumparat si l-a pus bine intre bagajele pe care le pregatisem pentru plecarea in Maramures. Aveam tren a doua zi la ora 7. Cu o seara inainte pe la ora 22 eu deschid pentru ultima data calculatorul inainte de a pleca la bunici si intru pe acest site. SURPRIZA!!! Se anuntase castigatorul concursului. Eu Toma necredinciosul.Dar ce sa facem daca e totusi adevarat si primim casetofonul castigat?Il mai punem sub brad al nostru?(care era de duzina).Ce punem sub brad , fiindca luand legatura cu ADMIN mi s-a spus ca vom primi casul de ziua lui Iuli in ianuarie pana pe 13.
Ce s-o mai lungesc?Am aflat ca acel casetofon trebuie sa vina tocmai din Olanda?!Si a venit!!Am trimis apoi o fotografie cu Iulian si cu casetofonul in mana lui.
Sunt una dintre cele mai mandre dependente ale acestui SITE , ca am astfel de amintiri despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, si eu am citit in "Jurnalul lui Andrei", cum a luat fiinta acest site. Multumim, Andrei, Mirela si Florin !
Dupa ce am nascut, citind in revista "mami" ca exista si un site cu multe articole despre copii, abia asteptam sa-mi reiau serviciul pentru a descoperi acest site. Ca multi alti membri, la inceput am citit articolele, mai apoi am descoperit forumul. Dar intrarea pe forum nu am indraznit sa mi-o fac decat dupa ce am citit din umbra mai multe subiecte, dupa ce m-am familiarizat un pic cu forumul.
Este minunat si ii doresc o viata lunga si cat mai activa !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput