Mamici din Arad...???(16)
Raspunsuri - Pagina 12
LindaG spune:
Gabi,tare faine sunt pozele(si Vanessa la 1 an si-a bagat piciorul in tort).Ne dai si noua reteta de la tort?
Fetelor,eu pentru citeva zile nu voi avea internet asa ca nu voi putea intra(dca am noroc doar pina luni daca nu,cine stie...)
Azi voi mai intra intre 7 si 9 ora voastra si dupa aia gata.
O sa-mi fie tare dor de voi.
LindaG
gabitzica spune:
Linda, am facut un blat din 4 oua, 150 g zahar, 150 g faina si praf de copt. Crema am fact-o cu 750 g branza de vaci, 200 ml frisca, 150 g zahar , un plic gelatina. Am mixat branza cu zaharul, zahar vanilat , coaja rasa de lamaie si gelatian fiarta in putina apa dupacare am turnat peste frisca batuta. Am taiat blatul in doua, am asezat capsunile peste care am pus un strat de crema. Cu jumatate din crema am ornat tortul . Scrisul l-am facut cu ciocolata topita. Initial am vrut sa scriu cu ceva sirop de capsuni, dar nu am putut pentu ca erau bucati de capsuni in el si mi-a iesit o fleasca in loc de litera.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by LindaG
Gabi,tare faine sunt pozele(si Vanessa la 1 an si-a bagat piciorul in tort).Ne dai si noua reteta de la tort?
Fetelor,eu pentru citeva zile nu voi avea internet asa ca nu voi putea intra(dca am noroc doar pina luni daca nu,cine stie...)
Azi voi mai intra intre 7 si 9 ora voastra si dupa aia gata.
O sa-mi fie tare dor de voi.
LindaG
Salutare Linda.De ce nu vei mai avea internet? Imi pare rau de tine!
Da,da Gabi,spune-ne si noua reteta de la tort.
Clau,tu ce faci pe vremea asta nasoala? Esti absenta azi (pana acuma)!A dormit bine Raul azi-noapte?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Linda, am facut un blat din 4 oua, 150 g zahar, 150 g faina si praf de copt. Crema am fact-o cu 750 g branza de vaci, 200 ml frisca, 150 g zahar , un plic gelatina. Am mixat branza cu zaharul, zahar vanilat , coaja rasa de lamaie si gelatian fiarta in putina apa dupacare am turnat peste frisca batuta. Am taiat blatul in doua, am asezat capsunile peste care am pus un strat de crema. Cu jumatate din crema am ornat tortul . Scrisul l-am facut cu ciocolata topita. Initial am vrut sa scriu cu ceva sirop de capsuni, dar nu am putut pentu ca erau bucati de capsuni in el si mi-a iesit o fleasca in loc de litera.
Gabi,am scris in acelasi timp! Mi-am copiat si eu reteta in calculator,trebuie sa fie tare buna amestecul de branza de vaci cu frisca si apoi cu fructe.
De ziua lui Dragos mie mi-a facut tortul o tipa care sta in Gradiste si se ocupa cu prajituri,torturi...Face modele din reviste,pentru copii,pt.nunti...La 1 an ia facut la Dragos tort masinuta si la 2 ani mi-a facut cu ratusca.In rest tot asa cu frisca si fructe.Tipa a lucrat la Marem si face niste prajituri super,nu sunt ca cele de cofetarie (care mie nu-mi plac),sunt "de casa".
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
fetelor iar am puroi in gat . Alina M am inceput sa iau amoxicilina. Mi-a luat Cipri amoxicilina forte de 500. Cate sa iau 3 /zi? Si cate zile trebuie sa iau? In cutie sunt numai 10 buc.
gabitzica spune:
quote:
De ziua lui Dragos mie mi-a facut tortul o tipa care sta in Gradiste si se ocupa cu prajituri,torturi...Face modele din reviste,pentru copii,pt.nunti...La 1 an ia facut la Dragos tort masinuta si la 2 ani mi-a facut cu ratusca.In rest tot asa cu frisca si fructe.Tipa a lucrat la Marem si face niste prajituri super,nu sunt ca cele de cofetarie (care mie nu-mi plac),sunt "de casa".
Si ce preturi are la torturi?
www.stoc-studio.ro/tudor
flavia ramona spune:
am intrat doar ca sa va scriu ca am facut tortul de care v-am zis. i-am facut poze si le-am postat in albumul diverse, daca vreti sa-l vedeti.
i-am mai facut niste poze si la aia mica azi ca am luat-o la mine cateva ore si le-am pus in albumul Lisa.
in 11 noiembrie face un an si pentru ca are de toate si nu stiam ce sa-i cumpar am fost cu ea la fotograf la Helios si i-am facut poze pentru un calendar pe anul 2005. cate o poza pe fiecare luna si una pe coperta calendarului. abia astept sa-l vad cand va fi gata. o sa fac poze albumului si o sa vi le arat si voua.
pupici.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
flavia ramona spune:
am uitat sa va spun ca sunt super pozele....
sa va traiasca la toate copii si sa va aduca in viata numai bucurii.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzicaquote:
Si ce preturi are la torturi?
www.stoc-studio.ro/tudor
Gabi,120.000 lei kg-ul la tort cu toate "materialele" de la ea.Eu in aprile am facut ultima data la ea.Daca te intereseaza vreodata am nr.ei de telefon.
Pentru puroi in gat ar fi mai bun Penicilina V sau Ospen(e acelasi lucru).Daca iei Amoxicilina de 500 mg trebuie sa iei 3 pe zi timp de 7 zile.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici