ce parere aveti

ce parere aveti | Autor: alina_s

Link direct la acest mesaj

Mi-e destul de jena sa pun o intrebare de felul asta, poate o sa ma luati in ris...dar sper sa gasesc la voi raspunsurile si explicatiile pe care le-am primit mereu cind am avut nevoie.
Problema nici nu stiu daca e chiar problema, dar ma roade destul de profund si-mi creaza nemultumire pe care n-am cum s-o exprim. La noi in cuplu merge asa: fiecare are pe saptamina cite o zi libera in care face ce pofteste fara sa fie obligat sa-l ia si pe celalalt. Deci eu ies cu prietenele sau ma duc prin magazine, el se duce cu amicii in oras. Buuun...Numai ca 'in oras' la mine inseamna o cafea cu fetele, sau o bere dupa servici cu colegele...la el inseamna mers la un club de striptease cu un vecin...Chiar sint eu aiurea ca ma deranjeaza, voi ce parere aveti ? Exagerez sau am dreptate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Alina din punctul meu de vedere,ai perfecta dreptate.Eu nu as accepta asa ceva...Nu stiu,poate alte fete gandesc altfel,dar eu...nu pot...

Totusi,un lucru bun cred ca este in toata chestia asta:faptul ca el iti spune unde se duce.Altii nu cred ca ar face-o!Sau...poate gresesc?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu as scoate fum pe nas la chestii de genul asta. I-as spune ca ma deranjeaza, ii fc eu striptease acasa daca simte nevoia!!!!
Adica daca mai vede si el intamplator o buca ceva, ok, dar sa nu isi faca un obicei...

Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Eu zic ca nu e o reactie deplasata din partea ta,dincontra cred ca e normal sa-ti faci griji!
Fiecare dintre noi i-si cunoaste sotul si stie cam ce face sau de ce-i in stare dar cred ca al tau exagereaza!
Eu cred ca as face niste crize daca al meu ar face asa..........
Am mai auzit de chestia cu fiecare are o zi a lui,nu stiu ce sa zic nici despre asta poate e bine sau poate din contra!
Cred ca intr-o casnicie trebuie sa existe armonie si comunicare.
Daca nu e alta solutie...........fa-i tu striptease,poate asa nu va mai merge acolo!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

As taia ziua libera, de ambele parti si gata!

Nici mie nu mi se pare normal ce face cu liberul, parca ar fi o evadare, ba poate cine stie, viseaza toata saptamina sa fie liber, sa mearga la club! Bataie, bataie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Alina cred ca intr-o saptamina as petrece timpul meu liber impreuna cu el la clubul de striptease sa vad ce il tot atrage acolo.
Daca merge o data sau de 2 ori poate ar fi in regula, dar cind devine rutina, chiar ca as

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Mie mi se pare OK! Zau, daca o data pe saptamana lui i se pare o buna modalitate de recreere, de ce nu?

Ai alte motive sa-l suspectezi de ceva?

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Vecinul este insurat sau nu?

Barbatii mai au mici "scapari" cind viseaza la viata de burlac. Mergi si tu odata cu el (fara vecin) si vezi ce reactie are.

Cea mai buna este totusi o discutie pe un ton mai jovial in care ii spui ca te deranjeaza asa o rutina si poate isi gaseste o activitate mai corespunzatoare (baseball, football, etc).

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Oamenii nu sunt la fel, fiecare cu obiceiurile lui. La noi nu se pune problema sa avem fiecare o zi libera in care sa ne facem de cap, o data pe saptamana. Si dac-ar fi, totusi, asa, sa se mai duca si in cluburi de noapte, nu mi-ar placea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Dar tu nu ai auzit ca exista si cluburi de striptease pentru femei?
Ia spune-i ca ai de gand sa mergi si tu. Vezi ce zice. Poate se gandeste mai bine daca sa mai mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by rilbuc1

Dar tu nu ai auzit ca exista si cluburi de striptease pentru femei?
Ia spune-i ca ai de gand sa mergi si tu. Vezi ce zice. Poate se gandeste mai bine daca sa mai mearga.

Buna idee!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Mergi la inceput