Viata in Germania (11)
Raspunsuri - Pagina 5
niccostea spune:
Buna, la nemtoaice!
Fetele, dragutele, eu sunt de putin timp prin Germania si "also" pe lista (2 saptamani...
). Si am vazut eu ceva cu "prefixe de vorbesti ieftin". Ma lamureste cineva si pe mine cum e
, ca de cand am venit am cheltuit vreo 20€ pe telefoane acasa.
Multam fain!
PA!
mamica dulce spune:
Buna nemtoaicelor-dragelor..n-am mai dat demuuult pe aici,asa ca va salut cu dor,din zbor
ca mor de somn![]()
nicostea,intri pe una din adresele date de fete si apoi inainte de a forma codul tarii unde vrei sa suni pui codul respectiv.Ex: 01015 0040...Inainte sa sune trebuie sa.ti spuna un robot cat costa pe minut.e valabil si pentru mobil.Si IN germania.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
Mona_B spune:
Anca, ce mai face Marc?Sper ca e bine, dupa toata spaima ce ai tras-o...dar tu, cum te mai simti?
Mona
Porumbita spune:
Buna fetelor! 
Sotul meu
o sa plece vineri in Hamburg. o parte din bagaje o trimite prin Eurolines, pe autocar. Aveti ceva "tips&tricks" ref. la ce sa ia si ce sa nu ia cu el? noi ne-am gandit la haine, ceva medicamente, cateva carti/CD-uri care ii sunt necesare...
merci mult de orice sugestie!
ariadna spune:
La partea cu Hamburgu' nu's ce sa zic ca io mi-s mai din sud, da' daca te intereseaza po' sa spun ca aici e vreme de toata kakaoa (frig, frig, frig si tot frig) In weekendu' care a trecut a fost record de caldura in Muenchen pentru 24 oct., cica au fost 26 de grade. Si asta dupa ce inainte fusesera multe zile la rand in jur de 4 grade saptamana trecuta iar acus sunt 11 grade afara. In orice caz, vorba englezului, sa-si ia si o umbrela la el ca nu se stie....
In alta ordine de idei, voi ce stiti despre legalizarea traducerilor? Io mi-am facut o traducere aici iar traducatoarea mi-a zis ca nu am nevoie de stampila vreunui notar, ca cica stampila ei ajunge, da' eu stiu ca in Ro nu-ti accepta nimeni traducere fara stampila notarului. Voi cum stiti ca e aici?
ariadna
Irinusha spune:
Daca traducatoarea este o "vereidigte Übersetzerin/Dolmetscherin" ajunge stampila ei. Dar am impresia ca doar asa poate avea birou de traducator, deci are dreptate!
Irinusha &
Cris ( 3 Mai 200 )
Porumbita spune:
ups, la umbrela nu m-am gandit... ![]()
vroiam sa va intreb, daca traducem/legalizam diplomele aici e ok? sau trebuie facut asta numai in Germania?
si cu anticonceptionalele voi cum ati procedat? se cumpara liber de la farmacie? sau trebuie mereu reteta?
copiloi spune:
Porumbita,
iti poti legaliza diplomele in Ro fara nici o problema. Daca sunt stampile pe hartii, nemtilor le place!
Alina
AdynaB spune:
Porumbito,la problema cu pilele tre sa-ti iei din Ro. cite potzi...aici iti trebuie reteta.
Drum bun
Adyna si Selina bambina