Viata in Germania (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Buna, la nemtoaice!
Fetele, dragutele, eu sunt de putin timp prin Germania si "also" pe lista (2 saptamani...). Si am vazut eu ceva cu "prefixe de vorbesti ieftin". Ma lamureste cineva si pe mine cum e, ca de cand am venit am cheltuit vreo 20€ pe telefoane acasa.
Multam fain! PA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

P.S. Papadie, multam de raspuns! Pupici! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna nemtoaicelor-dragelor..n-am mai dat demuuult pe aici,asa ca va salut cu dor,din zborca mor de somn

nicostea,intri pe una din adresele date de fete si apoi inainte de a forma codul tarii unde vrei sa suni pui codul respectiv.Ex: 01015 0040...Inainte sa sune trebuie sa.ti spuna un robot cat costa pe minut.e valabil si pentru mobil.Si IN germania.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Anca, ce mai face Marc?Sper ca e bine, dupa toata spaima ce ai tras-o...dar tu, cum te mai simti?
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Buna fetelor!

Sotul meu o sa plece vineri in Hamburg. o parte din bagaje o trimite prin Eurolines, pe autocar. Aveti ceva "tips&tricks" ref. la ce sa ia si ce sa nu ia cu el? noi ne-am gandit la haine, ceva medicamente, cateva carti/CD-uri care ii sunt necesare...

merci mult de orice sugestie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

La partea cu Hamburgu' nu's ce sa zic ca io mi-s mai din sud, da' daca te intereseaza po' sa spun ca aici e vreme de toata kakaoa (frig, frig, frig si tot frig) In weekendu' care a trecut a fost record de caldura in Muenchen pentru 24 oct., cica au fost 26 de grade. Si asta dupa ce inainte fusesera multe zile la rand in jur de 4 grade saptamana trecuta iar acus sunt 11 grade afara. In orice caz, vorba englezului, sa-si ia si o umbrela la el ca nu se stie....
In alta ordine de idei, voi ce stiti despre legalizarea traducerilor? Io mi-am facut o traducere aici iar traducatoarea mi-a zis ca nu am nevoie de stampila vreunui notar, ca cica stampila ei ajunge, da' eu stiu ca in Ro nu-ti accepta nimeni traducere fara stampila notarului. Voi cum stiti ca e aici?

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Daca traducatoarea este o "vereidigte Übersetzerin/Dolmetscherin" ajunge stampila ei. Dar am impresia ca doar asa poate avea birou de traducator, deci are dreptate!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 200 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ups, la umbrela nu m-am gandit...

vroiam sa va intreb, daca traducem/legalizam diplomele aici e ok? sau trebuie facut asta numai in Germania?

si cu anticonceptionalele voi cum ati procedat? se cumpara liber de la farmacie? sau trebuie mereu reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Porumbita,
iti poti legaliza diplomele in Ro fara nici o problema. Daca sunt stampile pe hartii, nemtilor le place!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Porumbito,la problema cu pilele tre sa-ti iei din Ro. cite potzi...aici iti trebuie reteta.
Drum bun

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput