Miracolul lui Celine
Ieri a aparut pe piata noul album al lui Celine Dion, "Miracle", in cateva variante: simplu, alaturi de un DVD bonus si o carticica, si mai ales inregistrarile alaturi de cartea realizata alaturi de Anne Geddes .
Pozele sunt superbe, bebelusii extraordinari.
Iar cantecele sublime! Vi le recomand cu tot dragul!
Drept preview, gasiti aici versurile si un pic din cantece: http://www.celinedion.com/celinedion/english/music.cgi
Raspunsuri
lilanda spune:
Wow, superba ilustratia!! Cine este Anne Geddes???
(Tuta mai sint Intrasem sa vaz ce carte o fi aia a lui Celine ca n-auzisem de ea, domne!!! )
pozulici
Bubbles spune:
Anne Geddes e o fotografa neo-zeelandeza (prin adoptie, e nascuta in Australia), celebra pentru pozutzele cu bebelusi, ingenioase si super reusite. Sigur trebuie sa aiba un site ceva, la annegeddes.com
Julie spune:
quote:
Originally posted by lilanda
(Tuta mai sint Intrasem sa vaz ce carte o fi aia a lui Celine ca n-auzisem de ea, domne!!! )
si io la fel!
J.
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by Juliequote:
Originally posted by lilanda
si io la fel!
J.
La fel am crezut si eu, ca o fi un titlu de carte.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Alecsia spune:
Celine Dion a fost mereu preferata mea.O ascult cu mare placre, o voce minunata.Superba fotografia cu bebelusul.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Bubbles spune:
"Beautiful Boy" e preferatul meu... Cum vedeti, de o saptamana incoace am avut timp sa-mi fac un top din noile aparitii...
Leah spune:
Am eu o prezentare Powerpoint cu poze cu bebe ale lui Anne Geddes, sunt extraordinare, daca le vrea cineva sa imi dea un mail pe laura_frunza@yahoo.com
Va pup!