Miracolul lui Celine

Miracolul lui Celine | Autor: Bubbles

Link direct la acest mesaj

Ieri a aparut pe piata noul album al lui Celine Dion, "Miracle", in cateva variante: simplu, alaturi de un DVD bonus si o carticica, si mai ales inregistrarile alaturi de cartea realizata alaturi de Anne Geddes .
Pozele sunt superbe, bebelusii extraordinari.
Iar cantecele sublime! Vi le recomand cu tot dragul!

Drept preview, gasiti aici versurile si un pic din cantece: http://www.celinedion.com/celinedion/english/music.cgi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Wow, superba ilustratia!! Cine este Anne Geddes???
(Tuta mai sint Intrasem sa vaz ce carte o fi aia a lui Celine ca n-auzisem de ea, domne!!! )

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Anne Geddes e o fotografa neo-zeelandeza (prin adoptie, e nascuta in Australia), celebra pentru pozutzele cu bebelusi, ingenioase si super reusite. Sigur trebuie sa aiba un site ceva, la annegeddes.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by lilanda
(Tuta mai sint Intrasem sa vaz ce carte o fi aia a lui Celine ca n-auzisem de ea, domne!!! )

si io la fel!
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by Julie

quote:
Originally posted by lilanda

si io la fel!
J.

La fel am crezut si eu, ca o fi un titlu de carte.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Celine Dion a fost mereu preferata mea.O ascult cu mare placre, o voce minunata.Superba fotografia cu bebelusul.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste. E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

"Beautiful Boy" e preferatul meu... Cum vedeti, de o saptamana incoace am avut timp sa-mi fac un top din noile aparitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Am eu o prezentare Powerpoint cu poze cu bebe ale lui Anne Geddes, sunt extraordinare, daca le vrea cineva sa imi dea un mail pe laura_frunza@yahoo.com

Va pup!

Mergi la inceput