Brrr!Ce-i frigul asta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Adica Daniela,cari lemne,pina la et. 4?
Shi la mine e frig,caloriferul electric nu l-am pus in functiune,in schimb merge aerul conditionat pe cald de cand ajung acasa si pina ma culc.Bine,ca se invirte contuarul in draci asta e alta mincare de peste.

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Steluta

quote:
Originally posted by Adela

si iarna asta cum va fi la romania? ce zice la meteo?

Cat despre RADET, cunoasteti conditiile: 3 nopti consecutive cu temperaturi sub 10 grade Celsius, si minune apare caldura!!! Asta in cazul optimist, ca nu se defecteaza ceva...

Steluta.

Eu nu inteleg regula asta. taman bine sa aiba omu timp sa faca gripa....

Sabina siSofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Aici sunt acuma 14,4 grade afara dar ieri erau doar 10.Dimineata e mai rece.Eu am noroc,merge caloriferul si sunt 23 de grade in casa.Dar dimineata am vreo 21 in casa si asta pentru mine este deja prea rece.Eu de o saptamina umblu cu cizme si cu haina de iarna ca-s friguroasa rau.
Nici mie nu imi place iarna dar avind in vedere ca nici aici in Germania nu sunt colindatori si nici nu simti ca e Craciun atunci macar de la Craciun pina la Revel zapada si dupa aia nu imi mai trebuie.
Pe sfirsit de saptamina va ramine timpul urit,cu multa ploaie si cu maxime pina la 15 grade si minime 7.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

sunt furioasa pe ... astia de la Radet. In seara asta s-a anuntzat la tembelizor ca dau drumu la caldura de la 22:00 la 06:00. Si.. zero barat. E rece!

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey freia ma gandeam ca numai io stau nebuna si astept sa mi se incalzeasca caloriferul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by alexa

Apropo... stie cineva cand vom avea caldura in calorifere?

this is the question...

to be or not to be... hot

cre ca pana in decembrie cand vine agentu termic din hawaii, din conced, mai rabdam putin... cu vitejie!

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Ce tampenie,a zis basescu(am vazut aseara la stiri) chestia asta cu caldura noaptea...astia au inebunit,ce vor sa ne schimbe bioritmul,mai acu cateva zile,un reporter de la antena spunea cum e chestia cu tarifele la energie...auzi,cica mairentabil e sa dai cu aspiratorul noaptea!Ptiu,ce zapaceala,norocul nostru ca ne-am pus centrala,ca altfel facea turturi acasa...

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzi spune:

mi se pare f. corecta pagina asta, incercati-o daca aveti chef
http://www.weather.com/outlook/travel/local/ROXX0038

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Freia, Marinoasa, ce credeti ca erati singurele?!?!? SI eu si sotul faceam ture spre calorifere, ba ajunsesem la concluzia ca, poate, om avea noi caloriferele defecte...daca a zis la teveu dl Basescu...pffff mama lor de nenorociti comunisti! Imi cer scuze, da' cand am intrat in camera la Raducu am vazut ca era cea mai rece camera, parca te izbea frigul la fatza...saracutzul ll-am incotosmanat eu cat am putut, ca de dormit invelit nici nu se pune problema, in 2 minute era cu poponetul in sus dezvelit si dormea dus. Insa dimineatza am vazut ca avea mainile si bulanasele reci gheatza. Offff, sunt disperata, daca raceste copilasul asta mic..a tras o repriza de stranuturi mama mia...

Si acum, dimineatza, la tv era o emisiune cu "cand baga caldura"...am ajuns ca pe vremea lu' ceausescu, sa ne pierdem vremea si energia pe discutii despre nevoi primare, cum ar fi apa, caldura, curent, papa....unde ajunge tara asta fratilor?!?!

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mey eu am avut calorifere calde incapand de ieri, dar afara e tot frig.

Anca

Mergi la inceput