Pentru bebelusi (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Freia,ai primit pachetul de la mine?...L-am trimis din Pitesti pe data de 16 decembrie...cei de la posta au spus ca dureaza 2 zile sa ajunga pachetul la destinatie.
Imi doresc din tot sufletul sa fi ajuns si sa trimiti lucrusoarele acolo unde trebuie.

Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am primit, multumim. Ti-am trimis si eu ceva.. ai primit?

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novac elena spune:

freia ,esti minunata .am si eu nevoie pt o fata care va naste in martie . ea mai are copiii mici ,cel mai mic are 1 an ,are mare nevoie de pampers ,laptic si cereale .poti sa mi trimiti un mail? adresa este elena0013@yahoo.com iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Mai am citeva hainute de dat, ciorapi, minusi si ceva jucarii. Hainutele sint pt virsta de 3 ani.
Freia, dupa ce te linistesti cu operatia sper sa ne vedem.

Nu stiu daca e bine sa postez aici, da' mai am si citeva lucruri de cind eram gravida -- bluze, o salopeta, etc. Cu mare placere le dau cuiva care are nevoie de ele. Toate sint de vara.

Carmen
_
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by novac elena

freia ,esti minunata .am si eu nevoie pt o fata care va naste in martie . ea mai are copiii mici ,cel mai mic are 1 an ,are mare nevoie de pampers ,laptic si cereale .poti sa mi trimiti un mail? adresa este elena0013@yahoo.com iti multumesc

ai la mine o punga mare de hainutze pt copilul care se naste in martie. De carucior are nevoie?

Carmen, dupa operatie pls iau de la tine tot ce mai ai de dat... pt restul lucrurilor care le mai ai pt gravidutze poti pune mesaj si aici si la subiectul cu Disponibil... zic eu ca asa il vede lumea .

multzumesc,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Freia, Raluca spune ca are ea un carucior sport pentru Gabi si m-am gandit sa te rog, in cazul in care nu este vorba de acelasi carucior, sa-i dai Feliciei caruciorul pentru Alinuta, daca se poate, bineinteles.
Mult succes la operatie si multa sanatate!
Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

buna freia , multumesc si cum facem pt hainute.
numai bine
succes la operatie
elena

Mergi la inceput

buna,carmen,
daca vrei iti dau o adresa si un tel la o clinica pt femei insarcinate ,acolo au nevoie .
clinica. pro vita ,b dul n titulescu nu stiu nr dar iti dau tel si suni ..2235855,si cer cu roxana .
elena

Mergi la inceput

freia.esti minunata .
m-a sunat gabi si mi-a spus ca va-ti intilnit astazi,era fff fericita de lucrusoare . te-a laudat ,a zis ca esti fff frumoasa .
multumesc fff mult .
elena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ulisernic

Freia, Raluca spune ca are ea un carucior sport pentru Gabi si m-am gandit sa te rog, in cazul in care nu este vorba de acelasi carucior, sa-i dai Feliciei caruciorul pentru Alinuta, daca se poate, bineinteles.
Mult succes la operatie si multa sanatate!
Pupici,
Mihaela

Mihaela, poti lua caruciorul de la Raluca. Eu vb de altul.

Freia si Alexa

Mergi la inceput